Lambertino wrote:labi, ka neatstiepa kājas
Bet īstenībā šitādos momentos ņirgt nav labi, šams vēl varēja sacepties un panākt tā, ka tev galīgi smaids sejā nenāk
Drīzāk būtu lecis ārā un palīdzējis - nākamo reizi būtu blats
vinam nebija par ko man piekasities tur bija 3 mashinas, viniem kaut kads reids, vienkarshi parbaudija dokumentus
Lambertino wrote:labi, ka neatstiepa kājas
Bet īstenībā šitādos momentos ņirgt nav labi, šams vēl varēja sacepties un panākt tā, ka tev galīgi smaids sejā nenāk
Drīzāk būtu lecis ārā un palīdzējis - nākamo reizi būtu blats
vinam nebija par ko man piekasities tur bija 3 mashinas, viniem kaut kads reids, vienkarshi parbaudija dokumentus
UNNNN tas patiesham bija reecigi :DDD
ja vini gribetu atrastu pie ka piekasities! itka tu nezinatu ka tas lietas daras!
Nu situācija ~ sekojoša bija:
brucām no v-pils ārā - pa priekšu es ar ņivu, aiz manis Pshi-Arno ar e36. Braucām uz ~120, tad kaut kur aiz talsiem garām pagāja spļAudi ar piekabi un turpināja braukt uz ~125-130, mēs attiecīgi aiz viņa. Vienā brīdī man Psih-Arno pagāja garām, pie reizes panācām rrraini, kurš arī piebiedrojās mūsu draudzīgajam pulciņam. Tātad mūsu draudzīgais pulciņš: spļAudi ar piekabi, Psih-Arno, rrrainis, es. Līkums bija visai pārredzams, pretī autiņi nebija - un 3 pirmie mūsu pulciņa dalībnieki apdzina Rav4 tajā līkumā, es nepaspēju. Aiz līkuma ~300m zaļais vīriņš nolika mierā gan spļAudi, gan Psih-Arno, gan rrraini. Īsi pimrs tukuma tas spļAudi atkal mūs panāca un apdzina, pēc tam Tukuma aplī nogriezās uz Tukumu.
rrrainis wrote:Android, to Audi ar piekabi neapturēja...
Tas piekabnieks arī apstājās, bet zaļais, stāvot pie mūsu mašīnas pamāja ar roku, ka viņš var braukt. Savējais laikam bija... :neka:
Negribējās arī īsti kasīties ar svešajiem un pats nebiju pie stūres. Būtu pats pie stūres, tad gan uzprasītu kāpec tā.