Tad jau tagad vari tolmeta numuru griestiz wrote:galvenais vajag masu startu

bet gribētos patolmetoties atkalEDX wrote:Tad jau tagad vari tolmeta numuru griestiz wrote:galvenais vajag masu startu
būtu nice, tagad žigulīšus var atkal pa lētām naudām iepirkt, trasi arī varētu sadomāt.Lambertino wrote:bet gribētos patolmetoties atkalEDX wrote:Tad jau tagad vari tolmeta numuru griestiz wrote:galvenais vajag masu startu![]()
nevar taisīt īsti lidojošo apli, jo tad laiku grūti paņemt daudz maz precīzi. jāstartē no vietas un uzreiz jāņem laiksLambertino wrote:Otrs aktuālais jautājums -
1.Taisam trīs braucienus uz laiku un skaitam labākos divus (laiks mums pietiek)
2.Taisam divus braucienus uz laiku un skaitam vienu labāko
Apļu skaits divi - sākam no vietas, lidojošais finiš....
p.s vairākās klasēs varēs piedalīties bez papildus piemaksas, lai veicinātu sportisko noskaņu un netērētu naudu pusdienām
mpb wrote:nevar taisīt īsti lidojošo apli, jo tad laiku grūti paņemt daudz maz precīzi. jāstartē no vietas un uzreiz jāņem laiksLambertino wrote:Otrs aktuālais jautājums -
p.s vairākās klasēs varēs piedalīties bez papildus piemaksas, lai veicinātu sportisko noskaņu un netērētu naudu pusdienām
nu es sapratu tā, ka otrajā variantā ir 1 apli, kurā laiku neņem, sāk ņemt tikai no otrāLambertino wrote:mpb wrote:nevar taisīt īsti lidojošo apli, jo tad laiku grūti paņemt daudz maz precīzi. jāstartē no vietas un uzreiz jāņem laiksLambertino wrote:Otrs aktuālais jautājums -
braucam divus braucienus un pirms tiem patrenējamiesLambertino wrote:nī, nī - man tur sanāk divas lietas
Viens ir - cik braucienus brauksim uz laiku?!
Otrā paziņoju, ka starts būs no vietas, lidojošais finišun jānobrauc divi apļi uz laiku
Par 3 braucieniem un divus labākos skaita kopā piekritu, bet par startu no vietas gan nēLambertino wrote:nī, nī - man tur sanāk divas lietas
Viens ir - cik braucienus brauksim uz laiku?!
Otrā paziņoju, ka starts būs no vietas, lidojošais finišun jānobrauc divi apļi uz laiku
Nebūs tur nekāda lielā kļūda - toč pasakuLambertino wrote:Ar hronometru būs baigā kļūda, ja ņems lidojošo startu un lidojošo finišu manuprāt :neka:
Labāk ka startu rāda ar roku no vietas
tu viens pats mici pa trasi ka es sapratu!gt99 wrote:Toč pasaku, nav nekādas starpības kā tiek ņemts starts. Nevar teikt, ka jaudīgajiem auto tas dotu priekšrocību![]()
Man vairāk interesē, ka kāds šipists/kvatrists/Loebists mani noķer braucienā laikā, kas notiek?
Gāzīsim jau arī tāpat visi kopā bez laikatakeshi wrote:tu viens pats mici pa trasi ka es sapratu!gt99 wrote:Toč pasaku, nav nekādas starpības kā tiek ņemts starts. Nevar teikt, ka jaudīgajiem auto tas dotu priekšrocību![]()
Man vairāk interesē, ka kāds šipists/kvatrists/Loebists mani noķer braucienā laikā, kas notiek?
es lidz vakaram vel padomasu vai skatisos vai piedalisos!
Garo šipu nebūs, takā ņestresujemgt99 wrote:Toč pasaku, nav nekādas starpības kā tiek ņemts starts. Nevar teikt, ka jaudīgajiem auto tas dotu priekšrocību![]()