MAZDA RX-8
Moderator: Bastard
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: MAZDA RX-8
No kupejām Z/S2k imo ir laba izvēle, būs gan spooortiski, gan labi izskatās 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

ParaTr00per wrote:nunez... tad jau s3 labaak. vismaz es esu paaraak heterosexuaals, lai baruktu ar to vaboli uz steroiidiem...kul-ed wrote:es par TT ar 225hp quattro!

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
GirtzB wrote:imho no sarakstas izvēle tikai starp 350Z un S2000
parējais ir +/- craps
un liels crap ir Crossfire...
p.s. Z3 M roadster, Z3 M coupe, Impro STi, Civic Type R, Integra Type R, Evo 6 TME...
tieši tā, vienīgie no Tevis minētie varianti ir S2000 un 350z! Krīzes laikā lielāku kaifu spēs sagādāt tomēr S2000, jo būs lētāks, ekonomiskāks un bez jumtaArchuks wrote:No kupejām Z/S2k imo ir laba izvēle, būs gan spooortiski, gan labi izskatās

P.S. es pats tomēr kaut kad dzīvē gribētu iegādāties RX-7 TwinTurbo

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
...un lietainā laikā braukā akvalangā + vari dusmīgu dobermani turēt signalizācijas vietāGirtzB wrote:ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenaiz wrote:Ariel Atom? :neka:

- DimanC
izklausās pēc tīņu siekalošanās ap bildītēm.
ne pieejamais budžets, ne prasības pret auto, tik tukšs "bla-bla".
ka tik nesanāk, ka beigās nopirks labākajā gadījumā 325to žurku

burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
+1, bet topiks tāpat interesantsDimanC wrote:izklausās pēc tīņu siekalošanās ap bildītēm.

Ar autoru viss kārtība...beidzot cilvēks ir nobreidis auto pirkšanai un, Jūs, te tā izsakaties!!!!
http://www.betsinfo.info - Pelni mēnesī vairāk, kā 750,- EUR
neņem ļaunā, viss krutaSovis wrote:Ar autoru viss kārtība...beidzot cilvēks ir nobreidis auto pirkšanai un, Jūs, te tā izsakaties!!!!

nu i nahsoulfreak wrote:neņem ļaunā, viss krutaSovis wrote:Ar autoru viss kārtība...beidzot cilvēks ir nobreidis auto pirkšanai un, Jūs, te tā izsakaties!!!!tātad, cerams, ka esi ieguvis aptuvenu vispārinātu info, diezgan neprecīzu, bet es jau nu pirktu s2ooo vai 350Z kabri

No quattro - no fun!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Kas tev pret kabriem?
Nu ok, es jau pats varēju ņemt m3 kabri, bet galīgi nebija vēlmes
Nu ok, es jau pats varēju ņemt m3 kabri, bet galīgi nebija vēlmes

kāpēc "nu i nah"? vai tāpēc, ka kuzavs ļenganāks kā kupejai? nedomāju, ka jaunias saimnieks vēlētos būt baigais mega sportists, kas vien pa trasēm dzīvosEDX wrote:nu i nahsoulfreak wrote:neņem ļaunā, viss krutaSovis wrote:Ar autoru viss kārtība...beidzot cilvēks ir nobreidis auto pirkšanai un, Jūs, te tā izsakaties!!!!tātad, cerams, ka esi ieguvis aptuvenu vispārinātu info, diezgan neprecīzu, bet es jau nu pirktu s2ooo vai 350Z kabri
tikai tad, ja tā ir otra mašīna

P.S. kamēr nebūšu sev saražojis bērnus un mani krīze neskars, tikmēr vizināšos ar kabri, tas fīlings ir to vērts

Peace

tas jau ir individuāli ar tām gribēšanām utt... Es personīgi neesmu iestājies kādā donoru asociācijā un tāpēc izvēlos kabriEDX wrote:Ja man kādreiz arī ir ienākusi prātā stulba doma par kabri, tad uzsēšoties uz moci tā ātri pazūdTas tā pilnīgs offtopiks, bet tur sajūtas ir vēl kuda labākas