Martinss wrote:Rainer, pēc kā tu spried, kad populāra? Pēc tā, kad Trušinam amītis arī izšava?
Netikai viņam tā ir gadijies, ir dzirdēti vēl kādi 3 gadījumi saistībā ar šo.
Saistībā ar glāzēm kopumā jā, bet šis nav tas gadījums.
glazes es zinu daudziem e36 raujas nost no stiprinajumiem! pagas vasar pasam uz leju atplesa pectam darba uztaisiju vieta no dzels tadas taka uzlikas un piemetinaju itka pagaidam normali tur!
kasko bedres bija taads variants bta, pa 2ls polise uz gadu, ja sapis mashiinu iebraucot bedree bta apmaksaa 1000 ls robezaas, un peec tam njeema uztureetaajus pie riekstiem.
bet tagad vairs nav tas pasaakums(ja nav atjaunots), bija sadarbiibaa ar vienu advokaatu biroju.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
kasko bedres bija taads variants bta, pa 2ls polise uz gadu, ja sapis mashiinu iebraucot bedree bta apmaksaa 1000 ls robezaas, un peec tam njeema uztureetaajus pie riekstiem.
bet tagad vairs nav tas pasaakums(ja nav atjaunots), bija sadarbiibaa ar vienu advokaatu biroju.
Es saveejam laikam pats taisiišu taas atsaites no ņeržas!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
Jaa tika iepirkti prieksejie coiliver FK g21 amisi ar atsperem un aizmugure regulatori! pa loti saldu cenu ejosi biku apstradaju jo no stvesanas jau bija aprusejusi! nau tecewjusi tagad uz masinas pacelti auksa stav lai pa ziemu pabraukt var itka ka petiju vasara vares vel zemak biku palaist neka man bija! visus uzgrieznus sakustinaju saeloju taka kulee man liekas ja kas vel var pasu amiti ieksa mainit liekas ka tur kapsula!
Varbuut esi ieintereseets paardot vecos amiišus?? ja viņi veel funkcionee!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286