man visvēlamākā būtu februāra 1. sestdiena, būs alga un tā. mošk uz 7. februāri orientējamies? man 31. janvārī diemžēl darbs un uz šo sestdienu diez vai paspētu visu daudz maz saorganizēt. tomēr ir lietas, kas jāsagādā, jāatrod un jāatrisina
nu patiesībā es pats arī labprātāk organizētu svētdienā, jo tās man visas brīvas, taču ir mums cilvēki, kuri piedalās sacensībās 7dienās
Visu navar gribēt! :neka:
Es ar par 7dienu!
principā tev taisnība. karoč orientējamies uz 25. janvāri (ja visu paspēšu sarunāt un nokārtot) vai 1. februāri, protams, tas nav galīgais datums, viss atkarīgs no laikapstākļiem!
kādam ir 12->220 pārveidotājs, lai var pieslēgt kompi un printeri?
Rihy wrote:Nu 25. janvārī noteikti netieku.
Un vēl kas - ja izdomā 25. janvāri - trasi vjadzētu laicīgi rezervēt
protams, reālāks datums liekas 1. februāris, lai visu laicīgi var saorganizēt, bet kas zin, mošk laiks atļauj un visu paspēšu līdz 25.
Tak reāli no organizēšanas tur nav daudz ko darīt - paķert līdzi tehniku, aizsist trasi, savākt pietiekoši daudz braukt gribētājus un visu tur nokontrolēt
Rihy wrote:Nu 25. janvārī noteikti netieku.
Un vēl kas - ja izdomā 25. janvāri - trasi vjadzētu laicīgi rezervēt
protams, reālāks datums liekas 1. februāris, lai visu laicīgi var saorganizēt, bet kas zin, mošk laiks atļauj un visu paspēšu līdz 25.
Tak reāli no organizēšanas tur nav daudz ko darīt - paķert līdzi tehniku, aizsist trasi, savākt pietiekoši daudz braukt gribētājus un visu tur nokontrolēt
ja tā ir 7diena un sakrīt ar ziemas sprintu, tad atkrīt RaiviiC, cik saprotu arī Rihy ar diviem bračkām un Ralfs
Tādā ziņā es emsmu par 6dienas pēcpusdienu
Un organizēt - labāk pēc iespējas lētāk, nekā krutāk! Mpb - laiki tādi nevis vēlmes nav
Lambertino wrote:ja tā ir 7diena un sakrīt ar ziemas sprintu, tad atkrīt RaiviiC, cik saprotu arī Rihy ar diviem bračkām un Ralfs
Un organizēt - labāk pēc iespējas lētāk, nekā krutāk! Mpb - laiki tādi nevis vēlmes nav
es saprotu ok, principā kāds no tiem, kurš brauc arī ziemas sprintā var paskatīties vai 1. februāris ir brīvs?
Lambertino wrote:ja tā ir 7diena un sakrīt ar ziemas sprintu, tad atkrīt RaiviiC, cik saprotu arī Rihy ar diviem bračkām un Ralfs
es saprotu ok, principā kāds no tiem, kurš brauc arī ziemas sprintā var paskatīties vai 1. februāris ir brīvs?
1 februari drifta apbalvoshana!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
1 februari drifta apbalvoshana!
forši
31. janvārī un 21. februārī man darbs, līdz ar to šajā datumā es netieku ne piedalīties, ne organizēt.