Deivs wrote:jā, pļeskām līdz rītam nebija ne vainas
Tu taa arii neatnaaci peec matracha un guljammaisa
pirts priekštelpas ķeblīts viņam bija aktuālāks nekā matracis
taisnība!
bet es tak nemaz tā arī nesapratu, kurā istabiņā man viņu meklēt un kur man iet.
laikam jau vakarā kad teici, ka tur ir tas piepūšamais bija jāiet viņu paskatīties
gudra doma
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Lambertino wrote:precīzu laiku nepateikšu jo pulkstenis mani vairs nepazina
Šķiet, ka īpaši ilgāk nepalikām pēc tava apciemojuma pirts priekštelpā
jā, jūs jau ar atnācāt attaisījāt pirts durvis lai man nav auksti ķipa, bet no rīta tāpat tāds nosalis mazliet jutos. Toties tajā spama telpā bija vēl aukstāk. tākā paldies
Es jau tā skatijos, ka tu mēģināji mūs pieskatīt, bet vot nebija man skaidrs kā momentos kad biji aizvēris acis - tu mūs redzēji, nerunājot nemaz par to miglu acīs
Lambertino wrote:Es jau tā skatijos, ka tu mēģināji mūs pieskatīt, bet vot nebija man skaidrs kā momentos kad biji aizvēris acis - tu mūs redzēji, nerunājot nemaz par to miglu acīs
pēc tāda leciena nepiepūstā matracī miegs nāca ļoti labi
Pag .. es tā īsti nesaprotu tip jūs gājāt gulēt ap tiem 4triem no rīta, un tad Foxx iegāzās matracī kas NAV piepūsts ja ?
aa un es tā no rīta nesapratu, kāpēc Foxx zvanija sievai pl. 05.22 ? :neka:
PM vai 29764007
Android wrote:Ew, Foxx - tas lielais "bum" naktī bija tava iekrišana nepiepūstā matracī? Es tak i ņe poņal
nē tā bija 2L coca cola vērsta pret EDX laikam
Nu jūs jau tur visi mūziku taisijāt - edx tev sita ritmu ar klavierēm, kamēr tu ar ceļgaliem dungoji pa grīdu un tad kad vis beidzās Juzix šāva salūtu ar colu, bet šamā neataisijās
Tajā visā freimo iebrauca tikai vēlāk un sāka smieties citplanētiešu valodā
Pag .. es tā īsti nesaprotu tip jūs gājāt gulēt ap tiem 4triem no rīta, un tad Foxx iegāzās matracī kas NAV piepūsts ja ?
tad jau laikam sanāk, ka gulēt gājām 5.22 jo tad foxx mēģināja pierunāt foxxieni, lai atbrauc pakaļ
tad jau laikam sanāk, ka gulēt gājām 5.22 jo tad foxx mēģināja pierunāt foxxieni, lai atbrauc pakaļ
laikam nesanāca
PM vai 29764007
Android wrote:Ew, Foxx - tas lielais "bum" naktī bija tava iekrišana nepiepūstā matracī? Es tak i ņe poņal
nē tā bija 2L coca cola vērsta pret EDX laikam
Nu jūs jau tur visi mūziku taisijāt - edx tev sita ritmu ar klavierēm, kamēr tu ar ceļgaliem dungoji pa grīdu un tad kad vis beidzās Juzix šāva salūtu ar colu, bet šamā neataisijās
Tajā visā freimo iebrauca tikai vēlāk un sāka smieties citplanētiešu valodā
Bēthovena devītā simfonija Juzikam pat 5 rītā rauj jumtu