Moderator: omulis
Juzix wrote:Uj, sāpīgi!![]()
Kā jūs to gatavu dabūjāt? Smagais no labās, pār pa nepārtraukto ripā meta?
Izsaku dziļu līdzjūtību......Andis wrote:Juzix wrote:Uj, sāpīgi!![]()
Tieši tā. Kautkādu huiņu tur no sākuma taisija, rāda pagriezienu, un tad, kad jau esmu pavisam tuvu griežas apkārt, man liekas, viņš vispār nepaskatījās spogulī, vēl kādus 3 metrus mani pavilka līdzi.
Kāds nezin, kā BALVAI ar OCTA izmaksāšanu?
kad apskaadeeja man darba mashiinu, vainiigajam bija balva, viss notika ljoti aatri, mosh taapeec ka mashiina pieder lielai kompaanijaj :neka:Juzix wrote:Izsaku dziļu līdzjūtību......Andis wrote:Juzix wrote:Uj, sāpīgi!![]()
Tieši tā. Kautkādu huiņu tur no sākuma taisija, rāda pagriezienu, un tad, kad jau esmu pavisam tuvu griežas apkārt, man liekas, viņš vispār nepaskatījās spogulī, vēl kādus 3 metrus mani pavilka līdzi.
Kādu laiku atpakaļ ar BALVu bija ok. Nezinu kā ir tagad :neka:Juzix wrote:Izsaku dziļu līdzjūtību......Andis wrote:Juzix wrote:Uj, sāpīgi!![]()
Ko CP teica par dokomentu nebūšanu?Android wrote:....ī. Noparkojos stāvlaukumā, konstatēju, ka naudas maku un visas kartes esmu atstājis darbā....
Kā izrādījās, tad ne man vienīgajam - tantei arī nebija doķu. Starpība tikai tā, ka man jaukās kolēģītes atveda doķus kāmēr gaidījām CPJuzix wrote:Ko CP teica par dokomentu nebūšanu?Android wrote:....ī. Noparkojos stāvlaukumā, konstatēju, ka naudas maku un visas kartes esmu atstājis darbā....
Hz :neka: Itkā tur uz vietas vainīgo noteikt nebija iespējams. Vienīgi tas, ka man bija aculiecinieks.Domeniks wrote:viņa jau saņem vēl soda punkus ne?