Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
domāju ka nē, izskarījās ka vnk ņem pēc kārtas, mani nepaņēma jo visi jau bija aizņemti, tiku sveikā cauriJuzix wrote:Uz ātrumu ņēma?

- Foxijs
tikko jūrmalā no hesīša braucot uz lielā ceļa izkrāmēju šķērsām pa divām joslām un pretīm pozizai brauca, 0 emocijas
+ veel bija nedaudz pāri 50 beigās
ļoti labii, ziemassvētku gars laikam 

pa šitām Ziemassvētku dienām šie baigi aktīvi palikuši, vienā dienā dabuju pūst trubiņā, dokumentus nemaz nepārbaudija, bet otrā dienā atkal tie paši mentu tur nost un dokumentus pārbauda.. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- Archuks
- BMW
Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitā
noskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Archuks wrote:Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitānoskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars
![]()
zato mums gribeeja pieshuut 7dienas agraa riitaa (apmēram 5:10) uz copi braucot, spunjciema 72km/h kur token bija 55km/h un neviena cita no ka paanjemt jo tik agri neviens veel nebrauca vispaar tur

----
H6
H6
- BlondaiZ
24.12.08 braucām paari vef tiltam tur divas ekipaažas nu muus aptur, paarbauda, liek chomam puust, nu viss pa nuleem, es prasu vai nevareetu iedot man iepuust, a es
, shis uz reiz atbild "tad vajadzees formeet ka shofers dzeeris..."
Nu es neko, a chomaks saka nu "nekas aizbrauksim uz ekpertiizi"
policista kungs tikai brr brr brrr... 

Nu es neko, a chomaks saka nu "nekas aizbrauksim uz ekpertiizi"

- gacciZm
- Moderators
Mans (ne)gadījums:
Es par šoferi (kā vienmēr), pilns auto, kuru aptur CP. Pirms tam protams visi paspēj piesprādzēties.
Es ieslēdzu salona apgaismojumu (ārā tumšs) un atveru logu. CP nedaudz pieliec galvu. CP pārbauda dokumentus, uzbrauc par to, ka nav OCTA kopijas. Iet pārbaudīt, pirms tam noburkšķot, ka kāds nav piesprādzējies. Īsti to tekstu nesapratu, tāpēc nepārprasīju. Pēc 7 min atnāk atpakaļ cits CP ar protokolu, kuru liek parakstīt. Prasu, par ko protokols, uz ko atbild: "Aizmugurē viens no pasažieriem neesot bijis piesprādzējies". Pirmās 4as min paiet bezmērķīgā diskusijā. Prasu, lai pieaicina to CP, kurš bija pirmais. Atnāk tas pirmais un vēl viens. Tālākās 8 min paiet jau samērā asā diskusijā starp 3 CP un 5iem čaļiem.
Finālā neparakstīts protokols, kuru pārsūdzēšu par to, ka CP "esot" redzējis vienu nepiesprādzētu pasažieri.
Mans ieteikums:
ja gadās līdzīga situācija, pārjautājiet CP, lai viņš paskatās vēlreiz, lai redz, ka visi ir piesprādzējušies.
Es par šoferi (kā vienmēr), pilns auto, kuru aptur CP. Pirms tam protams visi paspēj piesprādzēties.
Es ieslēdzu salona apgaismojumu (ārā tumšs) un atveru logu. CP nedaudz pieliec galvu. CP pārbauda dokumentus, uzbrauc par to, ka nav OCTA kopijas. Iet pārbaudīt, pirms tam noburkšķot, ka kāds nav piesprādzējies. Īsti to tekstu nesapratu, tāpēc nepārprasīju. Pēc 7 min atnāk atpakaļ cits CP ar protokolu, kuru liek parakstīt. Prasu, par ko protokols, uz ko atbild: "Aizmugurē viens no pasažieriem neesot bijis piesprādzējies". Pirmās 4as min paiet bezmērķīgā diskusijā. Prasu, lai pieaicina to CP, kurš bija pirmais. Atnāk tas pirmais un vēl viens. Tālākās 8 min paiet jau samērā asā diskusijā starp 3 CP un 5iem čaļiem.
Finālā neparakstīts protokols, kuru pārsūdzēšu par to, ka CP "esot" redzējis vienu nepiesprādzētu pasažieri.
Mans ieteikums:
ja gadās līdzīga situācija, pārjautājiet CP, lai viņš paskatās vēlreiz, lai redz, ka visi ir piesprādzējušies.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
vienkārši es tur esmu reti pēdējā laikā un šamiem nav ko darītramex wrote:Archuks wrote:Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitānoskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars
![]()
zato mums gribeeja pieshuut 7dienas agraa riitaa (apmēram 5:10) uz copi braucot, spunjciema 72km/h kur token bija 55km/h un neviena cita no ka paanjemt jo tik agri neviens veel nebrauca vispaar tur, bet saprata ka 5 viiri laivaa (vojazhierii) un tuulinj vinjam apskaidros kur te bija atruma kura patieshaam nebija km/h mazliet paburksheeja un noveeleeeja laiimiig celju

nezin taads apaljiigs un diezgan tuims viirels bija ar Opelj Vectra...Lambertino wrote:vienkārši es tur esmu reti pēdējā laikā un šamiem nav ko darītramex wrote:Archuks wrote:Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitānoskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars
![]()
zato mums gribeeja pieshuut 7dienas agraa riitaa (apmēram 5:10) uz copi braucot, spunjciema 72km/h kur token bija 55km/h un neviena cita no ka paanjemt jo tik agri neviens veel nebrauca vispaar tur, bet saprata ka 5 viiri laivaa (vojazhierii) un tuulinj vinjam apskaidros kur te bija atruma kura patieshaam nebija km/h mazliet paburksheeja un noveeleeeja laiimiig celju
----
H6
H6
-
protokolu paraxtiit vajag jebkuraa gadiijumaa, arii tad, ja tu nepiekriiti tur ieraxtiitajam. tas teu ljaus izvairiities no dazhaadiem briinumiem, kas meedz "nejaushi" uzrasties protokolaa peectam. protokolaa ir vieta taviem komentaariem, kur tu arii ieraxti, ko tu par to visu domaa, ievelc "Z" briivajaa daljaa, kura paliek paari peec taviem komentaariem un uzliec paraxtu.gacciZm wrote:Mans (ne)gadījums:
Mans ieteikums:
- gacciZm
- Moderators
Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.ParaTr00per wrote:protokolu paraxtiit vajag jebkuraa gadiijumaa, arii tad, ja tu nepiekriiti tur ieraxtiitajam. tas teu ljaus izvairiities no dazhaadiem briinumiem, kas meedz "nejaushi" uzrasties protokolaa peectam. protokolaa ir vieta taviem komentaariem, kur tu arii ieraxti, ko tu par to visu domaa, ievelc "Z" briivajaa daljaa, kura paliek paari peec taviem komentaariem un uzliec paraxtu.gacciZm wrote:Mans (ne)gadījums:
Mans ieteikums:
-
ja uz abiem papiiriishiem nau paraxta, tad jebkura nesakritiiba ir uz tevigacciZm wrote:Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.

- gacciZm
- Moderators
Nu iespējams, ka tā. Ira jau zināma pieredze uzkrāta, ar viņiem strīdoties. Viņiem ļoti nepatīk, ja sāk pieminēt viņu FAIL gadījumus.ParaTr00per wrote:ja uz abiem papiiriishiem nau paraxta, tad jebkura nesakritiiba ir uz tevigacciZm wrote:Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.jo policisti nemelo (tm)
Shoriit maksaajot nodokli par toneetiem logiem
,
sanaaca parunaaties ar CP par radariem.
Izraadas, ka atnjemti tie esot tikai pilseetaa.
Beigaas no vinja bija zhests
Ps. Teica, lai shodien daudz nebraukaa

Beigaas no vinja bija zhests

-
tagad mees zinaam vienu, kas daudz nerunaa un kam var uzticeeties...fleix wrote:Shoriit maksaajot nodokli par toneetiem logiem,
Beigaas no vinja bija zhests![]()

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu šodien puiši strādā, maršrutā Ziepniekkalns->Teika četras ekipāžas.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5