Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
EDX
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by EDX »

Fotoradars uz krastenes zem salu tilta virzienā uz centru :wink:
No quattro - no fun!
Foxijs

Post by Foxijs »

Juzix wrote:Uz ātrumu ņēma?
domāju ka nē, izskarījās ka vnk ņem pēc kārtas, mani nepaņēma jo visi jau bija aizņemti, tiku sveikā cauri :aiwa:
SmaLL

Post by SmaLL »

Man 12 decembri vakara zem Stahan4ika 2 CP ekipazi par kadiem 15-20 min 4 reizes parbaudija dokumentus :D :D :D .....man ta sanaca ka marshurts bija visu laiku caur viniem :reeka:
Image
Foxijs

Post by Foxijs »

tikko jūrmalā no hesīša braucot uz lielā ceļa izkrāmēju šķērsām pa divām joslām un pretīm pozizai brauca, 0 emocijas :D + veel bija nedaudz pāri 50 beigās :D ļoti labii, ziemassvētku gars laikam :aiwa:
Janx

Post by Janx »

pa šitām Ziemassvētku dienām šie baigi aktīvi palikuši, vienā dienā dabuju pūst trubiņā, dokumentus nemaz nepārbaudija, bet otrā dienā atkal tie paši mentu tur nost un dokumentus pārbauda.. :D
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... :D
freimo
Admins

Post by freimo »

Tak vienmēr uz svētku dienām un garākām brīvdienām ir pastiprinātas pārbaudes :aliks:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitā :shock: noskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars :cool: :)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
ramex

Post by ramex »

Archuks wrote:Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitā :shock: noskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars :cool: :)

zato mums gribeeja pieshuut 7dienas agraa riitaa (apmēram 5:10) uz copi braucot, spunjciema 72km/h kur token bija 55km/h un neviena cita no ka paanjemt jo tik agri neviens veel nebrauca vispaar tur :D , bet saprata ka 5 viiri laivaa (vojazhierii) un tuulinj vinjam apskaidros kur te bija atruma kura patieshaam nebija km/h mazliet paburksheeja un noveeleeeja laiimiig celju :-D
----
H6
BlondaiZ

Post by BlondaiZ »

24.12.08 braucām paari vef tiltam tur divas ekipaažas nu muus aptur, paarbauda, liek chomam puust, nu viss pa nuleem, es prasu vai nevareetu iedot man iepuust, a es :drink: , shis uz reiz atbild "tad vajadzees formeet ka shofers dzeeris..."
Nu es neko, a chomaks saka nu "nekas aizbrauksim uz ekpertiizi" :shura: policista kungs tikai brr brr brrr... :D
Image Image
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Mans (ne)gadījums:

Es par šoferi (kā vienmēr), pilns auto, kuru aptur CP. Pirms tam protams visi paspēj piesprādzēties.
Es ieslēdzu salona apgaismojumu (ārā tumšs) un atveru logu. CP nedaudz pieliec galvu. CP pārbauda dokumentus, uzbrauc par to, ka nav OCTA kopijas. Iet pārbaudīt, pirms tam noburkšķot, ka kāds nav piesprādzējies. Īsti to tekstu nesapratu, tāpēc nepārprasīju. Pēc 7 min atnāk atpakaļ cits CP ar protokolu, kuru liek parakstīt. Prasu, par ko protokols, uz ko atbild: "Aizmugurē viens no pasažieriem neesot bijis piesprādzējies". Pirmās 4as min paiet bezmērķīgā diskusijā. Prasu, lai pieaicina to CP, kurš bija pirmais. Atnāk tas pirmais un vēl viens. Tālākās 8 min paiet jau samērā asā diskusijā starp 3 CP un 5iem čaļiem.
Finālā neparakstīts protokols, kuru pārsūdzēšu par to, ka CP "esot" redzējis vienu nepiesprādzētu pasažieri.

Mans ieteikums:
ja gadās līdzīga situācija, pārjautājiet CP, lai viņš paskatās vēlreiz, lai redz, ka visi ir piesprādzējušies.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

ramex wrote:
Archuks wrote:Mļe vakar braucot no/uz Jēkabpili daudz mentu, 2x paveicās, nenoturēja uz kkādiem 130 (man pa priekšu mauca viens, apdzinām vienu kolonnu un pretī pabrauca menti, apmēram šitā :shock: noskatoties, bet nemeta riņķī), kā arī 70 vietā uz kkādiem 95 nepaņēma (stāvēja ar radaru un šaudījās)...tiešām Z-svētku gars :cool: :)

zato mums gribeeja pieshuut 7dienas agraa riitaa (apmēram 5:10) uz copi braucot, spunjciema 72km/h kur token bija 55km/h un neviena cita no ka paanjemt jo tik agri neviens veel nebrauca vispaar tur :D , bet saprata ka 5 viiri laivaa (vojazhierii) un tuulinj vinjam apskaidros kur te bija atruma kura patieshaam nebija km/h mazliet paburksheeja un noveeleeeja laiimiig celju :-D
vienkārši es tur esmu reti pēdējā laikā un šamiem nav ko darīt :reeka:
ImageImage
ramex

Post by ramex »

Lambertino wrote:
ramex wrote:

vienkārši es tur esmu reti pēdējā laikā un šamiem nav ko darīt :reeka:
nezin taads apaljiigs un diezgan tuims viirels bija ar Opelj Vectra...
----
H6
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

gacciZm wrote:Mans (ne)gadījums:

Es par šoferi (kā vienmēr), pilns auto, kuru aptur CP. Pirms tam protams visi paspēj piesprādzēties.
Es ieslēdzu salona apgaismojumu (ārā tumšs) un atveru logu. CP nedaudz pieliec galvu. CP pārbauda dokumentus, uzbrauc par to, ka nav OCTA kopijas. Iet pārbaudīt, pirms tam noburkšķot, ka kāds nav piesprādzējies. Īsti to tekstu nesapratu, tāpēc nepārprasīju. Pēc 7 min atnāk atpakaļ cits CP ar protokolu, kuru liek parakstīt. Prasu, par ko protokols, uz ko atbild: "Aizmugurē viens no pasažieriem neesot bijis piesprādzējies". Pirmās 4as min paiet bezmērķīgā diskusijā. Prasu, lai pieaicina to CP, kurš bija pirmais. Atnāk tas pirmais un vēl viens. Tālākās 8 min paiet jau samērā asā diskusijā starp 3 CP un 5iem čaļiem.
Finālā neparakstīts protokols, kuru pārsūdzēšu par to, ka CP "esot" redzējis vienu nepiesprādzētu pasažieri.

Mans ieteikums:
ja gadās līdzīga situācija, pārjautājiet CP, lai viņš paskatās vēlreiz, lai redz, ka visi ir piesprādzējušies.
protokolu paraxtiit vajag jebkuraa gadiijumaa, arii tad, ja tu nepiekriiti tur ieraxtiitajam. tas teu ljaus izvairiities no dazhaadiem briinumiem, kas meedz "nejaushi" uzrasties protokolaa peectam. protokolaa ir vieta taviem komentaariem, kur tu arii ieraxti, ko tu par to visu domaa, ievelc "Z" briivajaa daljaa, kura paliek paari peec taviem komentaariem un uzliec paraxtu.
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

ParaTr00per wrote:
gacciZm wrote:Mans (ne)gadījums:

Mans ieteikums:
protokolu paraxtiit vajag jebkuraa gadiijumaa, arii tad, ja tu nepiekriiti tur ieraxtiitajam. tas teu ljaus izvairiities no dazhaadiem briinumiem, kas meedz "nejaushi" uzrasties protokolaa peectam. protokolaa ir vieta taviem komentaariem, kur tu arii ieraxti, ko tu par to visu domaa, ievelc "Z" briivajaa daljaa, kura paliek paari peec taviem komentaariem un uzliec paraxtu.
Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

gacciZm wrote:Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.
ja uz abiem papiiriishiem nau paraxta, tad jebkura nesakritiiba ir uz tevi :) jo policisti nemelo (tm) :)
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

ParaTr00per wrote:
gacciZm wrote:Uz rokas jau man paliek mana kopija. Ja kkas nesakrīt, tad tas jau uz viņiem.
ja uz abiem papiiriishiem nau paraxta, tad jebkura nesakritiiba ir uz tevi :) jo policisti nemelo (tm) :)
Nu iespējams, ka tā. Ira jau zināma pieredze uzkrāta, ar viņiem strīdoties. Viņiem ļoti nepatīk, ja sāk pieminēt viņu FAIL gadījumus.
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Shoriit maksaajot nodokli par toneetiem logiem :aiwa:,
sanaaca parunaaties ar CP par radariem.
Izraadas, ka atnjemti tie esot tikai pilseetaa.
Beigaas no vinja bija zhests :shhh:
Ps. Teica, lai shodien daudz nebraukaa :)
:D
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

fleix wrote:Shoriit maksaajot nodokli par toneetiem logiem :aiwa:,
sanaaca parunaaties ar CP par radariem.
Izraadas, ka atnjemti tie esot tikai pilseetaa.
Beigaas no vinja bija zhests :shhh:
Ps. Teica, lai shodien daudz nebraukaa :)
:D
tagad mees zinaam vienu, kas daudz nerunaa un kam var uzticeeties... :mhm:
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Nu tev protams tas ko teicu nenodereeja, jo diezvai tu meedz
izliist no saviem laukiem aaraa :aiwa:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Nu šodien puiši strādā, maršrutā Ziepniekkalns->Teika četras ekipāžas.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Locked