rixis wrote:mljatj
tā laikam Celica kādreiz bijusi
vispaar bija pirms kaadiem 5ciem gadiem , pats atceros kaa slienaajos gar viņu !!! naak no talsiem !!!
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Sitais golfs tika pirms kkadiem 2-3menesiem konfisteets, im bij kkadas 2 promiles,
bez tiesiibam, dokiem, skates, apdroinaahanas un bez visa purna golfam,
ixkilee tas bij
Last edited by Garaiz on 31 Dec 2008, 00:44, edited 1 time in total.
Garaiz wrote:Sitais golfs tika pirms kkadiem 2-3menesiem konfisteets, im bij kkadas 2,kkas promiles,
bez tiesiibam, dokiem, skates, apdroinaahanas un bez visa purna golfam,
ixkilee tas bij
Kruti, 2-3 gadus atpaklj vins Dobele bija, nezinu ne kas taisija ne kam piedereja
aizmugure man patīk tikai nezinu vai sānus un priekšu viņam vispār ir kautkā iespējams pieskaņot tam stilam :neka:
un diskus prasās lielakus.
normāls šosejas drapaks.
man ar patiik , tikai prasaas prieksheejaa restee lielu IC
piemeers tiem kas teica ka imprezai nevajag buferus !!!
lai nav offtopic !!!
itkaa viss ok , bet tas alteezas sapis visu skatu !
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn