Moderator: Juzix
ū ja nu, mašīna takā nav nospertaiz wrote:pirms minūtēm 30, lamberts pa eksporta ielu, gar ostu centra virzienā aizripoja.
hmm pat pēc ļitakiem likās tāda pati, nu tad ir kāda līdzīga. :neka:Lambertino wrote:ū ja nu, mašīna takā nav nospertaiz wrote:pirms minūtēm 30, lamberts pa eksporta ielu, gar ostu centra virzienā aizripoja.![]()
k ko tu jauc, tikai nezinu ar kuru emku tu varētu sajaukt
Tu domāji Durbes ielu?Rollin wrote:bisk pāri pa 9 redzēts max pelēkā džemperī ar S2 ..izgriezi uz Durbes ielas un paātrinājies pa Dīķa ielu..es Tev biju 6 sek (!!!) aizmugurē uz Augusta ielas
..
nu es teicu, ka Tu izgriezi no savām mājām pa kreisi uz Durbes st. un tad pa labi uz Dīķa st.max wrote:Tu domāji Durbes ielu?Rollin wrote:bisk pāri pa 9 redzēts max pelēkā džemperī ar S2 ..izgriezi uz Durbes ielas un paātrinājies pa Dīķa ielu..es Tev biju 6 sek (!!!) aizmugurē uz Augusta ielas
..
yes, bija tā.
Tevi atkal neredzēju
p.s. Tev numurs bija ER....? Viens tāds kā Tavs pusdienas laikā stāvēja netālu no manas darbavietas uz Jūras ielu
Ok, varbūt tā ar bija. Jau vairs neatceros..Rollin wrote:nu es teicu, ka Tu izgriezi no savām mājām pa kreisi uz Durbes st. un tad pa labi uz Dīķa st.![]()
nee nav tas mans.. es pats to ER - 88(zinu tālāk, bet nerakstīšu) redzēju pirmo reizi pirms pāris dienām !
Man ir HE - ..42
un pasažiera pusē sānā ir Mitsubishiclub.lv uzlīme
![]()
btw, Tu ar A4 vakar ap 23 nebiji statoil piestātnē ? ..likās, ka redzēju tur tadu kā Tev, pļāpāj ar vīriem
jap, netīšām saskreejaamiesessential wrote:sapļāpāts Dobeles statoilā ar Roltonu. smaidīgs kā vienmēr un vairāk NAV meža pīles skaņa![]()
aha - praktiski katru darba dienu tajaa rajonaa uzturaas mana honda, jo turpataas vienaa Barona ielas namaa straadaajuLemon* wrote:shodien redzēts blondais honda uz Barona ielas, nedaudz aiz bijušās sporta halles