Xenon bloki
Moderator: Focus
Xenon bloki
Man ir problema, vispirms man bija Xenon un tuvas gaismas un migliniekos.....pec tam nonjemu visu un uzliku parastas lampas, izgaju TA, un kad saku likt atpakalj sakas problemas, uzliku atpakalj xenonu migliniekos, un pec tam saku likt tuvam gaismam, un kad usliku tuvam gaismam un iesliedzu sakas problemas ar radio, sakas traucejumi.....un vienigi kad tuvas gaismas, kad miglinieki tad nav traucejumi. Bet pirms tam vispar nebija nekadas problemas....nezinu kas tas......... cik varetu izmaksat bloki ar iebuveto kaud kadu fignju prieksh traucejumiem???

Re: Xenon bloki
Bet ja pirms tam bija OK!?
kas tad varēja notikt!? :neka:

VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
laurisko wrote:Bet ja pirms tam bija OK!?kas tad varēja notikt!? :neka:
pirms tam bija vis ok, bet tas vel nav viss, vel ir ta......manam pazinjam ir lexus un vinjam stav tadi pashi xenoni ka man krislerm......un kad tas lexus tuvuma stav pie kraislera......un iesledz xenonu, manam kraisleram ari sakas traucejumi uz radio....tas ir vispar mistika

HaL wrote:man ar ieslēdzot xenonu miglās ir mazi traucējumi radio
Ja butu mazi traucejumi tad nekas, bet man radio vispar gandriz neskan ar xenonu....un interesanti ka lidz nonjemshanas bridi viss bija okei, radio skaneja normali.

lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.
risinājums = satin follijā to bloku, vajadzētu būt labāk
xenon ir kinieshu, un ka var ta filija palidzet?

follijs labi noizolēs to bloku un līdz ar to izstarojums no tiem blokiem būs tik mazs, ka netraucēs radio... vēl ir variants nopirkt to radiouztvērēja pastiprinātāju vai kā viņu tur sauc...SmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
- Blondiins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
un kaa ar bloku uzkarshanu, ja aptin ar folliju?EraSeR wrote:follijs labi noizolēs to bloku un līdz ar to izstarojums no tiem blokiem būs tik mazs, ka netraucēs radio... vēl ir variants nopirkt to radiouztvērēja pastiprinātāju vai kā viņu tur sauc...SmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.

You are in England - speak polish 

Nav nekad bijuši xenoni tāpēc nemāku teikt. Es pat nezinu vai tie bloki vispār karst, un ja karst tad cik lielā mērāblondais wrote:un kaa ar bloku uzkarshanu, ja aptin ar folliju?EraSeR wrote:follijs labi noizolēs to bloku un līdz ar to izstarojums no tiem blokiem būs tik mazs, ka netraucēs radio... vēl ir variants nopirkt to radiouztvērēja pastiprinātāju vai kā viņu tur sauc...SmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.

Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
- ingars
Tev tie xenona bloki atrodas vecajas vietas tur pat kur lidz skatei????
Vel ir doma ka masssa pa vaju???
specigaku kontaktu vajag.
Zinu ka del blokiem chakarejas parking sensori (prieksejie orginalie) bet par radio pirma dzirdesana.
Zinu ka del blokiem chakarejas parking sensori (prieksejie orginalie) bet par radio pirma dzirdesana.
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
visi kinieshu xenoni netraucē radioSmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.

cilvēki saka, ka satinot follijā paliek labāk
`85 mk2
- ingars
lo0s3r wrote:visi kinieshu xenoni netraucē radioSmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.
xenon ir kinieshu, un ka var ta filija palidzet?es vienk. varu noprast kurus tieši tu esi nopircis.

mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
Var but pamejginashu to foliju, bet kur vareja sakties ta problemma, pirms nebija nekada folija un viss darbojas, var but kad es mainiju lampas kaut ko sabojaju .......nu bet es tur visu zinu ar aizvertam acim, kaut ka negribas ticet ka es kaut kur sabojaju vadulo0s3r wrote:visi kinieshu xenoni netraucē radioSmaLL wrote:lo0s3r wrote:es viss ticamākais varētu ātri uzminēt kurā vietā pirkts xenons, bet tas tā.
xenon ir kinieshu, un ka var ta filija palidzet?es vienk. varu noprast kurus tieši tu esi nopircis.
paldiesmibins wrote:A to es domaajo kapeec shodien biji ar parastajaam lampaam
p.s. checkpointaa. Apsveicu ar tresho vietu!

Ne vienu bloku mazlietinj parvietoju, nu bet tas gandriz ta pati vieta..........massa, par massu tiesham nezinu ko teikt :neka:ingars wrote:Tev tie xenona bloki atrodas vecajas vietas tur pat kur lidz skatei????
par to ka radio neskan delj xenona tas nav pirma mana dzirdeshana

blade_ wrote:Tos 2 blokus dēļ kuriem ir traucējumi atdod manun būsi
![]()
![]()
![]()
Labums Man: miglās xenons!
Labums Tev: radio skanēs bez traucējumiem!
Domāju ka tīri o.k deal!
interesants piedavajums, vajag padomat