Ok, līdz šim vakaram būs gatavsLambertino wrote:tev ir visas iespējas uztaisītrrrainis wrote:Varētu ielikt pirmajā lapāLambertino wrote:yes, yes - vajag reportu uztaisīt par pasācienurrrainis wrote:+1Rihy wrote:Šodien forši izvingrojāmies, Spilves lidlaukā satikti mpb, rrainis ar draudzeni, Lambertino un Fade, RodeO un Maijuciss
Vēlreiz sveiciens mpb ar 3. vietuBūtu labs raksts par 7.gadīgo sīko un Subāristu
Es tevi redzēju 18
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 18
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
es sapnii redzeeju ka braucu pa maskacku, un pa trotuaaru iet Freimo un pastaidzina suni un man pamaaj 
-
Rihy
- TheGirL
- Lady
Rihy wrote:Sēžam Spices LuLū ar Juziku, Sicramu, bija vēl arī mpb, bet šis aiztinās
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
Tas ir labi vai slikti? :neka:EsRoltons wrote:es sapnii redzeeju ka braucu pa maskacku, un pa trotuaaru iet Freimo un pastaidzina suni un man pamaaj
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Foxijs
jaaiet risinaat šis jautājums uz powera sapņu topicufreimo wrote:Tas ir labi vai slikti? :neka:EsRoltons wrote:es sapnii redzeeju ka braucu pa maskacku, un pa trotuaaru iet Freimo un pastaidzina suni un man pamaaj![]()
Monstra noparkotais bembis redzeets pie rimi pirms 10iem

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Ap 11iem pie LLU EF satikts Izii.
Satikts *Sicram Pilsētas Pasāžā un aizvests līdz fakultātei.
Drummer_! strādājam t/c Vivo Trodeksā.
Redzēts ledusskapja bļAuris pie LLU EF, pie baseina un pēcāk satikts pats ledusskapis Drummer_! darba vietā.
Satikts *Sicram Pilsētas Pasāžā un aizvests līdz fakultātei.
Drummer_! strādājam t/c Vivo Trodeksā.
Redzēts ledusskapja bļAuris pie LLU EF, pie baseina un pēcāk satikts pats ledusskapis Drummer_! darba vietā.

Lancer 1.6