Rāvējslēdzēja princips Pats GANDRĪZ VIENMĒR palaižu tos, kas cenšas "iespraukties" joslā, bet no daudziem getzistiem vai Audi 100 (tikai piemēri) nekad nesagaidīsi, ka TEVI palaidīs. IMHO šī punkta ievērošanā BMW vadītāji ir viskulturālākie
subaaristi gandriiz vienmeer palaiz
bembisti arii biezi laiz, a vot kaut kaadu ekosiiksuudu iipashnieki reti laiz
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Rāvējslēdzēja princips Pats GANDRĪZ VIENMĒR palaižu tos, kas cenšas "iespraukties" joslā, bet no daudziem getzistiem vai Audi 100 (tikai piemēri) nekad nesagaidīsi, ka TEVI palaidīs. IMHO šī punkta ievērošanā BMW vadītāji ir viskulturālākie
nu nu
ļoti bieži šoferi maina joslu, spraucas jau pirms tās vietas kur sašaurinājums, nevis normāli sagaida līdz turienei rāvējslēdzēja principu un es neteiktu, ka bmw šajā ziņā izceltos super pozitīvi, tikpat labi var pateikt, ka opelisti ir viskulturālākie
Pārsvarā tie kas nelaiž ir arī lielākie īdētāji, ka viņus nelaiž, bet kad paši brauc - fig kādu laidīs
Pārsvarā esmu to novērojis uz vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri ieurbjas priekšā braucošajam aizmugurē un pa malā nemaz neskatās.
Bet tie kuri nagļakā apbrauc sastrēgumu pa pieturām, bremzēšanas joslām... tos es gan cenšos nelaist
Par šoseju kurai ir vairākas joslas vienā virzienā runāt nav jēgas - tracina tie mudaki kam ir tikai otrā un trešā
Lambertino wrote:Pārsvarā tie kas nelaiž ir arī lielākie īdētāji, ka viņus nelaiž, bet kad paši brauc - fig kādu laidīs
Pārsvarā esmu to novērojis uz vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri ieurbjas priekšā braucošajam aizmugurē un pa malā nemaz neskatās. Bet tie kuri nagļakā apbrauc sastrēgumu pa pieturām, bremzēšanas joslām... tos es gan cenšos nelaist
Par šoseju kurai ir vairākas joslas vienā virzienā runāt nav jēgas - tracina tie mudaki kam ir tikai otrā un trešā
Es Ulbrokā no rītiem, kad garāka rinda gan tā daru, ja stāvu visu garo rindu un kāds caur pagalmu izmauc, palaižu.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Lambertino wrote:Pārsvarā tie kas nelaiž ir arī lielākie īdētāji, ka viņus nelaiž, bet kad paši brauc - fig kādu laidīs
Pārsvarā esmu to novērojis uz vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri ieurbjas priekšā braucošajam aizmugurē un pa malā nemaz neskatās. Bet tie kuri nagļakā apbrauc sastrēgumu pa pieturām, bremzēšanas joslām... tos es gan cenšos nelaist
Pārsvarā arī tos palaižu, piemēram, merķeļa iela posmā no brīvības līdz valdemāra - A josla
Atradu skaistu snapu no tā posma, kad vēl nebija A josla
Pārsvarā arī tos palaižu, piemēram, merķeļa iela posmā no brīvības līdz valdemāra - A josla
[censored] - laidēji
jāsameklē sūdains miets un jānoslāna šovakar Archuks
kāpēc Tev jālaiž līdēji, kuri nagļakā lien, brauc pa A joslu?? Kāpēc pārējiem ir jācieš dēļ tādiem kā Tu???
[consored] - laidēji
kāpēc Tev jālaiž līdēji, kuri nagļakā lien, brauc pa A joslu?? Kāpēc pārējiem ir jācieš dēļ tādiem kā Tu???
Pats lienu - pats laižu Kad steidzos vai ir besis stāvēt, tad pats lienu, kad man nav kur steigties, tad laižu "līdējus"
[consored] - laidēji
Pats lienu - pats laižu Kad steidzos vai ir besis stāvēt, tad pats lienu, kad man nav kur steigties, tad laižu "līdējus"
da tos liideejus toch vajag apshaut, ja nav smuka meitene tad nelaizu ja vien ir taada iespeeja, vai nav ljooooti labs gariigais
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Archuk pareizi ir. Es tāpat ja jāsteidzas un besis lienu kur var ielīst un apbraucu ko var. Bet ja kāds lien un man laika ir daudz tad palaižu! Tā teikt savstarpējā kūltūra. DeeCee tu gribi teikt ka nekad nekur nelien iekšā ? nu man tam negribētos ticēt!
Aigarz` wrote:Archuk pareizi ir. Es tāpat ja jāsteidzas un besis lienu kur var ielīst un apbraucu ko var. Bet ja kāds lien un man laika ir daudz tad palaižu! Tā teikt savstarpējā kūltūra. DeeCee tu gribi teikt ka nekad nekur nelien iekšā ? nu man tam negribētos ticēt!
es nelienu, es paarkaartojos
ja es steidzos es censhos to dariit netrauceejot citiem vadiitaajiem(biezi vien gan uz veselai kaudzei csn)
Archuks wrote:Katrs dara kā grib, atradušies pareizie braucēji un mācītāji
par steigšanos - tikšanās, darbs, skola u.t.t.
Nu neviens jau tevi nemāca. Dari kā gribi. Cilvēki tik izsaka savas domas, nemaz jau nerunājot par to, ka kāds būtu kur rakstījis, ka brauc dikti pareizi.
P.s. Par garām līšanu es uzskatu, ka tas ir tikpat kulturāli kā pielīst priekšā desu rindā. Un galu galā pārējie "Stulbeņi", kas tai krustojumā pacietīgi gaida savu kārtu 30 min nokurina krietni vairāk degvielu. Respektīvi tā ir nauda.
Ja katrs līdējs man iedotu pa 20 kopikiem degvielai un sajūga svilināšanai tad lai lien. Kaut kā izdodas visur paspēt.
Pauliic wrote:izstāsti, Aigar, kur tev ir jāsteidzās? un Archuks ar varētu pakomentēt
jaaskrien ir lohiem un seshiniekiem. ibo vijniem no naaves mazaak bail, kaa nokaveet "strelku". a svariigus cilveekus vienmeer pagaidiis...
es nekad nekaveeju, citi vienkaarshi steidzas (tm)
Es vienmēr cienu Tavu viedokli, bet šeit gan Tu pamatīgi pārspīlē - starp skriešanu kā pauliic iepriekš postētajā video un rindas apbraukšanu. Un salīdzinājums ar 2 litriem, semenēm un urlām ir vnk demagoģija
P.S. Varēja vēl kāds pieminēt tekstu "kas būtu, ja visi tā brauktu?"
man atkal ir savs viedoklis par visu šito muļu. tā kā pats esmu diezgan agresīvs braucējs, kas nemēģina citus traucēt, tad es bieži sastrēguma stundās ja man patiešām jāsteidzas, tad lienu, bet pie tāda nosacījuma, ja es nebāžos uzmācīgi joslā kādam sānus skrāpējot! Es ielienu tikai tajā brīdī ja kāds guļ pie stūres un atstāj nenormālu distanci. Kā arī palaižu tos, kas laicīgi parāda pagrieziena signālu un nebāžas nagļakā virsū no sabiedriskās joslas. pilnīgi nicinu tos vadītājus, kam kā standarts ir trubu pie auss slāt pāri visām joslām pilnīgi uzmetot mīksto csn un pārējiem... un tādi jau mums ir diemžēl daudz kadru