Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Bender
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by Bender »

gt99 wrote:
Ceturtdiena, 25. Sep 2008, 10:03
[info]glupais
Es gaišajā laikā braucu ar miglas lukturiem (bez tuvām gaismām). To es daru tāpēc, ka miglas lukturi patērē mazāk enerģijas.
Tas laikam bembistiem ir finansu krīzes pārvarēšanas arsenālā, ekonomēt elektrību uz tuvo gaismu rēķina :reeka: :reeka: :reeka:
+1

ari nesaprotu kur ponts braukt ar miglas lukturiem?
anders

Post by anders »

hack11 wrote:
gt99 wrote:
[info]glupais
Es gaišajā laikā braucu ar miglas lukturiem (bez tuvām gaismām). To es daru tāpēc, ka miglas lukturi patērē mazāk enerģijas.
Tas laikam bembistiem ir finansu krīzes pārvarēšanas arsenālā, ekonomēt elektrību uz tuvo gaismu rēķina :reeka: :reeka: :reeka:
+1

-1
to: hack11- kāds tolks tavam pēdējam postam? :offtopic:
Image
Foxijs

Post by Foxijs »

es piemeeram pa pilseetu dienas laikaa vienmeer ar miglaam braucu, jo taa ir krutaak ;)
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Es uz miglas lukturu lietošanu skatos tīri no konstruktīvā viedokļa.
Iepriekšējai Mazda`i bija lēcu tuvie un reflektoru miglas lukturi. Pa dienu braucu ar miglas lukturiem, jo to radīto gaismu labāk redz citi (tāda jau ir doma, lietojot diennakts gaišajā laikā tuvās gaismas). Naktī ir jāredz citus, tāpēc - tuvie.
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

hack11 wrote:
gt99 wrote:
[info]glupais
+1

visi jau nevar buut apveltiiti ar augstu spriestspeeju :D
taapeec, ka izskataas ahujenna (skatiit parakstu :D ), ar prozhektoriem lai brauc mirstiigie :mhm:
anders :cool:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

naktii, protams, jaabrauc ar tuvajiem, pat pilseetaa, shkrobe, ka teoreetiski pilseetaa naktii nevar ar miglaam kopaa :|
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Karoc musu ciemaa riktigaa jautriba.
Pirms 10 min, pasvaldibas policiji aptureja viena drauga BMW, atnema dokumentus un lika braukt uz CSDD
Tur izmerija decibelus un protams, ka norma ir parsniegta :D
Piegajam pie pasvaldibas policista un jautajam:
-Par ko tad apturejat?
P: Par izputeja skaljumu
-kops kura laika Jus dokumentus varat savakt?
P: Ar ko mes atkiramies no CP, tikkai ar to ka algu mums maksa Dome, viss parejais ir tapat ka CP
-A, ko darit, ja izputejs ir nokritis, arii sodisiet??
P: Tad nee
-Un kas tagad par iemeslu
P: Kas Jus vispar tads butu, ka man ar Jums jaruna?
P: Pasvaldibas policija drikst darit visu to pasu ko CP
-Statutos gan rakstits savadak Jums
-Ko traktortehniku nesodat
P: Vina nav zem CSDD :yo:
Saruna beidzas..

Nezinkadelj, pec hvz cik minusu sedesanas, soferim pateica STINGRU bridinajumu :reeka: Un teica, ka lai rit izputejs ir sataisiits, savadak sods no 20Ls-200Ls :yo: :yo:
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

kas tur juusu galaa par idiotpolicistiem :shock: :reeka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

DeeCee wrote:kas tur juusu galaa par idiotpolicistiem :shock: :reeka:
aizbrauc, varēsi iztestēt! :reeka:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

mbertulis wrote:
ja atradiishu kaadu juristu ko ieseedinaat blakus tad vareetu meeginaat joka peec :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Foxijs

Post by Foxijs »

da mani pashvaldiibnieki vieteejie aptureeja vienreiz par to ka es uz 80 braucu, tjip braukushi pakalj, un cho ta ne to... saaka aurot uz mani un dirst ka sauks ekipaazu aaraa, es protams teicu ka lai sauc, jo zinaaju ka tie pimpiishi man neko pieshuut bez radara nevar 8) izaurojaas un izgaaza savu zulti un aizbrauca...

a vinji vispaar mani driiksteeja atureet un dokumentus njemt?
un vinji driikst uz mani aurot ja es vispaar nepacelju balsi un mieriigi runaaju?

p.s. sorii ka bez garumziimeem :)
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

aptureet, paarbaudiit dokumentus utt driikst. pie Juurmalas lasiiju, ka varot arii piepisties pie tehniskaa staavoklja
chainsaw

Post by chainsaw »

nesen tika veiktas kautkadas tur izmainjas likumdoshana un tagad ari pashvaldibniekiem vaidzetu but feeniem ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam ;)
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

DeeCee wrote:
mbertulis wrote:
ja atradiishu kaadu juristu ko ieseedinaat blakus tad vareetu meeginaat joka peec :D
Aa un beigas vel pateica soferim: Pasaki parejiem lai ari sataisa izputejus. (vinam vienigajam tik tads paskaljaks) Neticu ka izcakares abus 200sx ar 3" izpludem :D M3 un M5 :D Kuri neviens dodot adaa neiekljaujas nekadas normaas.

Aaa, un to jau sen teicu, ka Pasvaldiba policija varonigi apgalvoja: Citeju:"Padzīsim visus jauniešus no pilsētas. Uz laukumiem uzliksim aizlieguma zīmes ar darbības laiku, kur vajadzēs ķieģeļus"
kadam varbut ir kada interesanta ideja?? Bis jau zb, ne nu mes ardam to suda pilsetu, ne dzerstamies, ne sitam cilvekus. :) Bet nu puikas jau zvana pazinam un gatavojas kaskjim un prata cakaresanai
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Bet nu galgi bez vainas jau neesam, bet kuram tad nepaslid kaja un neuzgriezas kada saule :D vai nebraucas bis atrak.

Bet tie jaukuminji lur uz pirkstiem puikam, kas skruve savas miskastes un kautko sakarigu dara, kamer ik pa bridim aptira kadas garazas, sasit kadu lidz invaliditatei, vai izarda pus pilsetu. Taka nedaudz jokaini tas liekas. Bet nu ko darit, bus vien sitie ari janoliek pie vietas, ka ar ieprieksejiem tika izdarits :D
Image

(c) 3BMotorsport
harcho
BMW E36

Post by harcho »

EsRoltons wrote:da mani pashvaldiibnieki vieteejie aptureeja vienreiz par to ka es uz 80 braucu, tjip braukushi pakalj, un cho ta ne to... saaka aurot uz mani un [consored] ka sauks ekipaazu aaraa, es protams teicu ka lai sauc, jo zinaaju ka tie pimpiishi man neko pieshuut bez radara nevar 8) izaurojaas un izgaaza savu zulti un aizbrauca...

un vinji driikst uz mani aurot ja es vispaar nepacelju balsi un mieriigi runaaju?

man tieshi tas pac bijis tukumaa :D un galvenais veel jamie man meegjinaaja piepisties par to ka otraa pilseetas galaa, kur vinjues ieprieksh biju apdzinis pa joslu kuraa no 2aam paariet vienaa joslaa, neesot iesleedzis pagriezienus :D :D arii paarbaudiija dokjus, teica ka pa aatru braucis, un neesmu pagriezienu raadiijis.. teicu ka neko nezinu.. dusmiigi jamie jau bija, bet man pooo :D
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Foxijs

Post by Foxijs »

chainsaw wrote:nesen tika veiktas kautkadas tur izmainjas likumdoshana un tagad ari pashvaldibniekiem vaidzetu but feeniem ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam ;)
Vot shitas ir psc.... kas notiks mad muusu pagasta mentjaram buus radars :doh: tak vinsh par taadu eergli paliks...
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Un tagad jau vispar bardacoks bus pilns.
Corrado barda coka metajas CP Tiesibas/pienakumi un Auto vaditaja Tiesibas/pienakumi
tagad vel bus javada pasvaldibas policijas apraksts lidz?? :D
Ai, karoc, ka ir ir, Milici dara savu darbu un velpietam varen citigi :D Saks veel feenot visus uz atrumu, tad vel Komendantstundu tik jaieviesh un bugjet vsjo porjadke :D
Image

(c) 3BMotorsport
anders

Post by anders »

EsRoltons wrote:

nedrīxt viņi aurot nevienā brīdi, pat ja tu auro....

karoč, plāno vai neplāno kko rakstīt par polici, vienalga- mierīgā balsī viņam uzdod konkrētus jautājumus uz kuriem viņam nav tiesības neatbildēt (tas ir viņa pienākums)
#vārds uzvārds
#pakāpe
#apliecības numurs

un bonusā lai uzrāda(nevis novicina gar seju) arī apliecību...

un ja jautā priekškam tev tas, pasaki kaut vai prikolam ka rakstiti par viņu slavas rakstu viņa priekšniekam... vairāk vai mazāk viņš noklusinās savu bravūru un sāks piedomāt ko viņš drīkst vai nedrīkst darīt....
Image
Foxijs

Post by Foxijs »

#vārds uzvārds
#pakāpe
#apliecības numurs

šķiet to gan es pamēģināšu pret vienu eksemplaaru kurš man un manai ģimenei mieru neliek :| un mosh pat kko uzrakstiishu .. ja kkas taads atkārtosies
Locked