Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
karlisbe
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by karlisbe »

psih-arno wrote:
Android wrote:Psih_Arno -eu, a kur var pareizās blakussēdētājas izrakt - tādas, kas pēc sānslīdes nesolās izkāpt tur pat laukā/nogalināt/nedot/sāk skaļi bļaut (vajadzīgo pasvītrot) ?
Atlika vienreiz aizbraukt uz drifta treniņu kopā un šai iepatikās :)

Vienīgi viņai esot visvairāk paticis tieši tad, kad nesavācās un apgriežas, nevis kad smuki plakaniski izņem :D
Jautrāk esot :D
lai iesēžas pie manis - izpurinās tā, ka vairs nepatiks trase :D:D:D
:offtopic:
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

Android wrote:Psih_Arno -eu, a kur var pareizās blakussēdētājas izrakt - tādas, kas pēc sānslīdes nesolās izkāpt tur pat laukā/nogalināt/nedot/sāk skaļi bļaut (vajadzīgo pasvītrot) ?
vairumaa gadiijumu atbilde ir vecuma starpiibaa ;)
piebrauc pie essential, panjem kaudzi mazinjo un brauc palakaniski, visas spiegs un paliks miklas...
panjem sapraatiigu sievieti, kura tev gribees peec n gadiem atljauties uzticeet uz skolu vest savus beernus, un situaacija buus pavisam cita... :D
nevienam nevajag apvainoties, protams, katrs gadiijums ir individuaals un taapat - katraa gadiijumaa iespeejami iznjeemumi... :D ;)
ir dazhaada pieredze shajaas situaacijaas - kad kaa jau vienmeer "nejaushi" sanaak kaads noliedzoshais pagrieziens, manevrs, izslideeshana, paaraak strauja jolsu mainja, paaraak strauja aatruma palielinaashana vai samazinaashana, kruiiizs uz 200++, tad vairumaa gadiijumu sievishkjaa dzimuma pasazhieri vai nu klusee, vai veelas izkaapt, vai apjautaajas par tavu gariigo staavokli, vai apstaashanaas gadiijumaa velta pamaacoshu lekciju braukshanaa... :reeka:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

aka. Burkā kundzes sindroms :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

V.I.P. wrote:
vairumaa gadiijumu atbilde ir vecuma starpiibaa ;)
piebrauc pie essential, panjem kaudzi mazinjo un brauc palakaniski, visas spiegs un paliks miklas...
panjem sapraatiigu sievieti, kura tev gribees peec n gadiem atljauties uzticeet uz skolu vest savus beernus, un situaacija buus pavisam cita... :D
nevienam nevajag apvainoties, protams, katrs gadiijums ir individuaals un taapat - katraa gadiijumaa iespeejami iznjeemumi... :D ;)
ir dazhaada pieredze shajaas situaacijaas - kad kaa jau vienmeer "nejaushi" sanaak kaads noliedzoshais pagrieziens, manevrs, izslideeshana, paaraak strauja jolsu mainja, paaraak strauja aatruma palielinaashana vai samazinaashana, kruiiizs uz 200++, tad vairumaa gadiijumu sievishkjaa dzimuma pasazhieri vai nu klusee, vai veelas izkaapt, vai apjautaajas par tavu gariigo staavokli, vai apstaashanaas gadiijumaa velta pamaacoshu lekciju braukshanaa... :reeka:
OOO jāa šitās lekcijas ir vissssslabākās :rulez:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Parasti pasaka pēc brauciena tu nēsi normāls kā tu brauc... bet ir meitenes kam patīk ātri braukt utt...
Foxijs

Post by Foxijs »

hvz, man arii nekad nebļauj :D saka lai braucu aatraak un liikumos davaj davaj :reeka:
Android
Admins

Post by Android »

EsRoltons wrote:
hvz, man arii nekad nebļauj :D saka lai braucu aatraak un liikumos davaj davaj :reeka:
Pag, mēs te runājam par sievietēm, nevis par tavu mazo brāli :aiwa:
Good morning? No such thing!
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

imo, labāk, ka ir ka aizrāda nekā saka dawai ātrāk :neka:
EDX

Post by EDX »

Manējā arī čīkst, kad blakām, bet ziemā pa ezeru pati ar quattru dod vaļā tā ka nemetas - viens nosacījums - lai es nesēdētu blakus :D
No quattro - no fun!
pavaars

Post by pavaars »

uiii jums vel ir paveicies :D man matus rauj aaraa ja ne taaa kko sadaru :D bet pati reiz solijas iemacities ar roceni plakaniski iemest :D :D nereti kad es ta konkreti atvelku ir ar mieru arii parakstiit shkjirshanaas papiirus :D :D :D
End Credits
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

A manējā uz autosportu vispār ir uz TU
visu šo laiku nekad nav sēdējusi blakus man driftā :aiwa:

Image
ImageImage
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Man draudzene pirms entajiem gadiem bija avaarijaa iekljuvusi un tagad bail, ja aatri bauc un veel agresiivi utt. Kad prasu: ,,Vai redzeeji kaa izshkjereeju liikumu?'' vinja parasti atbild, ka nee...tad paskatos uz vinju un saku, ka tagad var njemt nost rokas no aciim :D :D
SeSkS

Post by SeSkS »

Saksim... :D
7.novembrī 2008.gadā... braucu par lielupes tiltu (jelgava) uz centra pusi... tālās gaismas... ieraugu mentus izslēdzu uz tuvajam... sie aptur... :D izadas parsledzu uz gabaritiem... :D un tas pats ments mani pirms kadam 3h aptureja un man nebija registracijas dokji... :D jautrakais... ari otro reizi aptureja vins... :D 30Ls sods... :D pirmaja reize palaida... :D
10.novembrī 2008.gadā... braucu no vecpilsetas puses (jelgava) uz lielas astartes pusi pa mazu sauru ielinu... turm ments ar mirgalku stav... braucu tas parada lai apstajos... paspidina seja... un pasaka lai braucu!???? interesanti... :D
11.novembrī 2008.gadā... tas pats ments kas 7 nov. aptur... parbauda visu visu... pulkst ap 1:00 nakti... nu itka viss ok... iebaz savu galvu mana masina un pajauta vai neesmu galiga paali... :D vot sitas jau bija tizli... :D xD bet vismaz nebija par ko uzlikt sodu... :D
Vēlies foto sesiju?
Daži no darbiem:https://www.flickr.com/photos/125144896@N02/sets/
Cenas vairāk kā demokrātiskas un draudzīgas!

Vēlies flančus - izgriezīsim ar lāzeri / būs izdevīgāk nekā pirkt
anders

Post by anders »

Jelgava, pieci vakarā 7dienas dienā... tjip krēslo.. es braucu ar gabarītiem + miglas. nogriežos no lielās ielas uz vienu no līnijām (tur kur mazā maxima), a tur pie maximas CP stāv. Viena egle mani ieraugot skriešus nesās vicinādams zizli pie manis... karoč apstājos.
CP: inspektors tads un tads, dokumentus
ES: Labvakar, un apstādināšanas iemesls?
CP: Jūs pārkāpjat CSN tādu un tādu pantu par tuvajām gaismām
ES: Nekuja, nepārkāpju gan!
CP: nosauc pantu par to ka dienakts tumšajā laikā jābrauc ar tuvajiem
ES: formulē kas ir tumšais laiks
CP: ja redzamība zem 300m
ES: 300m? da tu paskaties uz priekšu- 2km var redzēt!! tā kā neko nepārkāpju
CP: nē-pārkāp gan!
ES:tewis tiko teiktajos txt ir pretrunas, jo tumšajā laikā (redz. mazāka par 300m) offic ir jābūt tuvajām lampām , bet tagad redzamība takš lielāka! pats taču redzi. Policista kgs- jums gadienā brilles nav jānēsā?
CP: Tāks, aptieciņu, trīstūri un ugunsdzēšamo lūdzu uzrādiet!
ES: nav problēmu: uzrādu trīstūru, 2vas aptieciņas un 2vus ugunsdzēšamos. [cp kļūst dikti dusmīgs]
CP: būs jāuzgaida auto, sastādīsim protokolu.
ES: Labi ej stādīt, tikai es atļaušos pieminēt protokolā ka nestādījāties priekša (kkā nedzirdēju), par to ka nenosauca pats apturēšanas iemeslu kā arī ka man ir aizdomas ka jams kaut ko salietojies, jo nespēj atšķirt krēslas laiku no tumšā laika...
CP: [aiziet burkšķēdams uz auto]
ES: nosēdēju auto kādas minūtes 10-15

atnāk Cp bez protokla

CP: [atdodot dokjus] ziniet, jums jāiemācās kaut neliela savstarpējā cieņa pret CP, jo šāda attieksme kā man esot bijusi, esot zem katras kritikas...
...kko vēl noburkčēja par to ka redziet sapērkās te bmw un tad brauc kā gribi...

pēdējo teikumu nevajadzēja jamam teikt (auto sēž es, sieva, sievas māte, un abas sievas māsas)... ibicīt... tam CP ausis manliekas ka novīta par to ko viņš atļaujas vispār teikt...

karoč ātri vien pēc sava pēdējā txt atdeva doķus un notrina slidas uz savu cp renikji...
Image
cibinsh

Post by cibinsh »

anders wrote:Jelgava, pieci vakarā 7dienas dienā... tjip krēslo.. es braucu ar gabarītiem + miglas. nogriežos no lielās ielas uz vienu no līnijām (tur kur mazā maxima), a tur pie maximas CP stāv. Viena egle mani ieraugot skriešus nesās vicinādams zizli pie manis... karoč apstājos.
CP: inspektors tads un tads, dokumentus
ES: Labvakar, un apstādināšanas iemesls?
CP: Jūs pārkāpjat CSN tādu un tādu pantu par tuvajām gaismām
ES: Nekuja, nepārkāpju gan!
CP: nosauc pantu par to ka dienakts tumšajā laikā jābrauc ar tuvajiem
ES: formulē kas ir tumšais laiks
CP: ja redzamība zem 300m
ES: 300m? da tu paskaties uz priekšu- 2km var redzēt!! tā kā neko nepārkāpju
CP: nē-pārkāp gan!
ES:tewis tiko teiktajos txt ir pretrunas, jo tumšajā laikā (redz. mazāka par 300m) offic ir jābūt tuvajām lampām , bet tagad redzamība takš lielāka! pats taču redzi. Policista kgs- jums gadienā brilles nav jānēsā?
CP: Tāks, aptieciņu, trīstūri un ugunsdzēšamo lūdzu uzrādiet!
ES: nav problēmu: uzrādu trīstūru, 2vas aptieciņas un 2vus ugunsdzēšamos. [cp kļūst dikti dusmīgs]
CP: būs jāuzgaida auto, sastādīsim protokolu.
ES: Labi ej stādīt, tikai es atļaušos pieminēt protokolā ka nestādījāties priekša (kkā nedzirdēju), par to ka nenosauca pats apturēšanas iemeslu kā arī ka man ir aizdomas ka jams kaut ko salietojies, jo nespēj atšķirt krēslas laiku no tumšā laika...
CP: [aiziet burkšķēdams uz auto]
ES: nosēdēju auto kādas minūtes 10-15

atnāk Cp bez protokla

CP: [atdodot dokjus] ziniet, jums jāiemācās kaut neliela savstarpējā cieņa pret CP, jo šāda attieksme kā man esot bijusi, esot zem katras kritikas...
...kko vēl noburkčēja par to ka redziet sapērkās te bmw un tad brauc kā gribi...

pēdējo teikumu nevajadzēja jamam teikt (auto sēž es, sieva, sievas māte, un abas sievas māsas)... ibicīt... tam CP ausis manliekas ka novīta par to ko viņš atļaujas vispār teikt...

karoč ātri vien pēc sava pēdējā txt atdeva doķus un notrina slidas uz savu cp renikji...
Tev tas kalsnais pagadījās vai tas resnākais ne Renault'a?
Todien izrakstīja papīru par 40Ls un vakarā ganījās pie lielā Statoil'a, tad jau arī gribēja stādināt, bet piefiksējis, kas par auto, nolaida zizli. :D
anders

Post by anders »

cibinsh wrote: Tev tas kalsnais pagadījās vai tas resnākais ne Renault'a?
Todien izrakstīja papīru par 40Ls un vakarā ganījās pie lielā Statoil'a, tad jau arī gribēja stādināt, bet piefiksējis, kas par auto, nolaida zizli. :D
nu man jau liekas ka kalsnais...
Apalītis gada sākumā man izrakstīja papīru ka tjip bez octa`s vizinos, lai gan vnk octas līgums nebij līdzi un vinjsh savā kompī nemācēja atrast...
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

anders :cool:

Malacis!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
anders

Post by anders »

Juzix wrote:anders :cool:

Malacis!
danke, vnk bish zb cp visatljautiba, jo jamie baigi izmanto to ka šoferīši ļoti čābīgi zin likumus un to ko cp vispār drīkst vai nedrīkst...

PS: ja kāds varētu dabūt cp reglamentu, tad dodiet man ziņu.. ļoti vēlos tādu iegūt savā īpašumā....
Image
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Vajag, vajag turēties pret CP, tiešām zb tā visatļautība :evil: :wink:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
jnk

Post by jnk »

gt99 wrote:
Ceturtdiena, 25. Sep 2008, 10:03
[info]glupais
Es gaišajā laikā braucu ar miglas lukturiem (bez tuvām gaismām). To es daru tāpēc, ka miglas lukturi patērē mazāk enerģijas.
Tas laikam bembistiem ir finansu krīzes pārvarēšanas arsenālā, ekonomēt elektrību uz tuvo gaismu rēķina :reeka: :reeka: :reeka:
no kurienes tas ir?
vispār miglinieki, vismaz man, ir ar 50W spuldzītēm, tb, tieši tikpat, cik tuvie.
bet ietaupīt var, braukājot tikai ar tuvajiem, nevis tuvajiem+migliniekiem, piemēram. varbūt ne benzīnu (jūtami), bet ģeneratora mūžu un akumulatoru gan :P 100W ir ap 7A, tas ir pietiekoši daudz.
Last edited by jnk on 13 Nov 2008, 12:38, edited 1 time in total.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay. Image
Locked