ja redzēji pelēku coupi, tad labs spiegs, jo nemanīju, ka mani kāds saspiegojaIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
Ceru, ka 18. visiem burnout lietotajiem taadi buus uz auto...

Moderator: Juzix
ja redzēji pelēku coupi, tad labs spiegs, jo nemanīju, ka mani kāds saspiegojaIcikinsh wrote:5dienas vakaraa, Teikas Statoilaa, redzeeta E36 kupe ar LV karodzinju![]()
![]()
![]()
Ceru, ka 18. visiem burnout lietotajiem taadi buus uz auto...
ernoMartinsG wrote:Arčuks, Rihy ar bračku, Freimo un Arno (hvz vai reģistrējies te :neka: ) @ 333![]()
Rihy čīzburgers affigennijs, tik man līkas rokas
Oki, sajaucu*Sicram wrote:ernoMartinsG wrote:Arčuks, Rihy ar bračku, Freimo un Erno (hvz vai reģistrējies te :neka: ) @ 333![]()
Rihy čīzburgers affigennijs, tik man līkas rokas
pēc tam arī viss chiki?!Archuks wrote:@ 333 satikti rihy, freimo, erno un speedz, lielais paldies freimo par tehnisko palīdzību![]()
devos Dienvidu tilta virzienā un trāpiju lielā sastrēgumā_dainis_ wrote:šodien ap pusdienlaiku freimo uz Bauskas ielas
jup bija taada lieta, bija kkaa jaapchakaree tie daudzie, kas staaveeja uz muukusalas ielas lai tiktu aplii.psih-arno wrote:rolis* civic coupe vakarā braucot caur Valdlaučiem .
NIKA wrote:šorīt redzēta Fade rupji pārkapjot ceļu satiksmes noteikumus
tieši turfade wrote:NIKA wrote:šorīt redzēta Fade rupji pārkapjot ceļu satiksmes noteikumusKur? Ja pie Ingara, tad tur diemzheel neredzu citu iespeju, ka nogriesties pa labi krustojumaa! Shodien esmu miegs, shodien neesmu fade!
jaa zinu zinu, vainiiga!NIKA wrote:tieši turfade wrote:NIKA wrote:šorīt redzēta Fade rupji pārkapjot ceļu satiksmes noteikumusKur? Ja pie Ingara, tad tur diemzheel neredzu citu iespeju, ka nogriesties pa labi krustojumaa! Shodien esmu miegs, shodien neesmu fade!
es jau neko, es ne par to, ka tu pagriezies pa labi no kreisas joslas (pretim braucošas joslas
) tas ta ka štruts, bet tu laikam nepamaniji, ka dega sarkana gaisma
Starp citu, mēs stavejam pirmie tajā labaja josla un no sākuma padomajam ar Ilgmāru kas tas par bezkauņu, bet tad saskatijam burnout uzlīmes...
![]()
![]()
ja tu paradītu cilvēkiem ar roku, ka tev vajag nogriezites pa labi, nevis stavēt rindā taisni uz dz.pārbrauktuvi, tevi izlaistufade wrote:jaa zinu zinu, vainiiga!NIKA wrote:tieši turfade wrote:NIKA wrote:šorīt redzēta Fade rupji pārkapjot ceļu satiksmes noteikumusKur? Ja pie Ingara, tad tur diemzheel neredzu citu iespeju, ka nogriesties pa labi krustojumaa! Shodien esmu miegs, shodien neesmu fade!
es jau neko, es ne par to, ka tu pagriezies pa labi no kreisas joslas (pretim braucošas joslas
Starp citu, mēs stavejam pirmie tajā labaja josla un no sākuma padomajam ar Ilgmāru kas tas par bezkauņu, bet tad saskatijam burnout uzlīmes...
![]()
![]()
Bet ja es taa nedaritu tad stavetu tur stundu!
Un nevienam nepatrauceeju! Es shodien nevienu neredzeju, man acis bija ciet! ZZZzzzZZZzzz
4 soda punkti un 100Ls sodsNIKA wrote:ja tu paradītu cilvēkiem ar roku, ka tev vajag nogriezites pa labi, nevis stavēt rindā taisni uz dz.pārbrauktuvi, tevi izlaistufade wrote:jaa zinu zinu, vainiiga!NIKA wrote:tieši turfade wrote:NIKA wrote:šorīt redzēta Fade rupji pārkapjot ceļu satiksmes noteikumusKur? Ja pie Ingara, tad tur diemzheel neredzu citu iespeju, ka nogriesties pa labi krustojumaa! Shodien esmu miegs, shodien neesmu fade!
![]()
![]()
Bet ja es taa nedaritu tad stavetu tur stundu!
Un nevienam nepatrauceeju! Es shodien nevienu neredzeju, man acis bija ciet! ZZZzzzZZZzzz
vismāz man tas vienmēr palīdz izbraukt
![]()
Bet nu labija gribi atrāk pamosties paskaties ceļu satiksmes noteikumos cik soda punkti draud par sarkano gaismu
mums forumā vienam izrakstija kvitiņu
Tagad viņš brauc tikai uz zaļo
bija taada lietaemsinjsh wrote:blondais redzēts pie Origo, gaidīja kad varēs uzgriest uz merķeļa ielu
viss ok, pūš gan tikai aukstu, bet to rīt novērsīsfreimo wrote:pēc tam arī viss chiki?!Archuks wrote:@ 333 satikti rihy, freimo, erno un speedz, lielais paldies freimo par tehnisko palīdzību![]()
devos Dienvidu tilta virzienā un trāpiju lielā sastrēgumā_dainis_ wrote:šodien ap pusdienlaiku freimo uz Bauskas ielas
jup, precīzāk pīpētavāleeee wrote:skolā sasveicināts Archuks