Android wrote:Lielais lūgums. Šoreiz runa nav par šķūningu un dažādu detāļu virtuālu pielaikošanu. Karoč storijs sekojošs:
Šonakt kaimiņa autiņam urlas izsituši logu un mēģinājuši patīrīt salonu. Naktī, dzirdot siģeni, pamodos un pa logu iečekoju, ka ap autiņu grozās 2 tipi. Nekas labāks prātā neienāca, kā mēģināt jamos nobildēt. Bet, par cik attālums no loga līdz viņiem bija ~25m, tad, arī uzstellējot zibeni uz max, bilde sanākusi ļoti tumša. Moš kāds var provēt kaut ko izdabūt vairāk no tās bildes?
Cik pats provēju iekš IrfanView apstrādāt, nekas diži labs tāpat nesanāk - siluetu knapi var redzēt,bet seju nē. Moš kāds var palīdzēt?
Bilde
ja vēl ir aktuāli, uzjautā piemēram fotoblog.lv, tur čaļi toch māk brīnumus uztaisīt no nekā.
kad sanak vel laiks, tad ludzu uztaisi bildi bez sedinaajuma un tonetiem logiem, lai ir ar to kirzaku, priekshejie pavaroti melni un sparnaa arii, diski melni, bet aizmuguree atstaaj sarkanu pavarotu, jo tie orginaali naak tik orandzi un sarkani, melnu nav
kad sanak vel laiks, tad ludzu uztaisi bildi bez sedinaajuma un tonetiem logiem, lai ir ar to kirzaku, priekshejie pavaroti melni un sparnaa arii, diski melni, bet aizmuguree atstaaj sarkanu pavarotu, jo tie orginaali naak tik orandzi un sarkani, melnu nav
Paldies man patiik
nu, labi, ka laicīgi pateici. photošops vēl nav aizvērts. a to to ķirzaku es vairs meklēt negribētu
nu, visticamāk ka kkad weekendā uztaisīšu un ielikšu Rīt svarīgas lekcijas dodos gulēt.
Ehh banditizētāji Skatos, ka visi cītīgi krāso ziemas tupeles. Takā man šie diski īpaši nepatīk, tad varētu uzmest aci kā ir banditizēti
Droši jau, ka tāpat nenokrāsošu, bet nu apskatīt gribās kā būtu ja būtu :neka:
Takā, ja nav grūti, sakrāsojiet lūdzu manus blingblingus tumšus
a diskus vispar nav slikta doma, apliimet. itseviski ja nav parak sarezhtis raksts. piem tadi ka man mersim ir, no problems, vismaz es ta domaju.
Lambert, cik tu par spogulju limeshanu samaksaji, ja nav noslepums? vai kautvai uz PM.