nemaldiesvēja suns wrote:ap 16mitiem ja nemaldos raiviC stūrēja kko sēdinātu un pelēku pa Kalnciema ielu...

Moderator: Juzix
nemaldiesvēja suns wrote:ap 16mitiem ja nemaldos raiviC stūrēja kko sēdinātu un pelēku pa Kalnciema ielu...
iz wrote:jap daudzi burnautieši un burnautietes un ari blondais kurs tika satiksts pavisam nejaušī
Aha, pirms tam satikts Aigars pie t/c Vivo, pēc brītiņa arī chorniJs.ledusskapis wrote:Sazvaniits Cibinjsh
Man jau A4Rollin wrote:šķiet, tas bij' max, kas ap 13:50 pabrauca gabaliņu aizmugurē un iegrieza "VB" sētā !..kjipa melns, A6 uni ar GZ..
seju tā kārtīgi nesaskatīju..
ja, laikam sajaucu.. varēj būt a4max wrote:Man jau A4Rollin wrote:šķiet, tas bij' max, kas ap 13:50 pabrauca gabaliņu aizmugurē un iegrieza "VB" sētā !..kjipa melns, A6 uni ar GZ..
seju tā kārtīgi nesaskatīju..
..bet vispār ap to laiku tur grozījos, ja nemaldos :neka:
Nuja.. Ventas Balss takšRollin wrote:ja, laikam sajaucu.. varēj būt a4..es tur 1x pirms laiciņa arī S2 redzēju sētā noparkotu ..Tu tur arī šancē ?
Nē, ar busiņu, tāpēc nebiju tik viegli pamanāmsDzhanis wrote:Pats biji ar esīti? Nemanīju Tevi :neka:Rihy wrote:Šodien divreiz manīts Dhanis:
1. Izgriezās uz Ulbrokas ielas
2. Iebrauca nestē, kas ir pie Slāvu apļa