mpb wrote:+1 man ar emsiņu iebraucām lukoilā pie Mēbeļu nama, izslēdzu lampas, notīrīju, iekāpu un braucu uz centra pusi... krustojumā mirgo zaļai, izdomāju, ka paspēšu + nedaudz paslīpēšu... iztaisnoju un ieraugu zizli pret mani pavērstu... pirmā doma:"pizda man ir!"
ments pienāk:"skatos patīk agresīvi braukt!"
es:"slapjš un par ātri iegāju līkumā - pats sabijos."
ments:"arī gaismas neesi ieslēdzis"
es:" toč"
ments:"30Ls un 1 punkts"
es:"a..."
ments:"gaidi protokolu"
Tad jau tev gadījās tie paši, kas man, tikai man bija vairāk pārkāpumu - neatļauts kreisais, OCTA beigusies, bet izspruku ar 15ls
mpb wrote:+1 man ar emsiņu iebraucām lukoilā pie Mēbeļu nama, izslēdzu lampas, notīrīju, iekāpu un braucu uz centra pusi... krustojumā mirgo zaļai, izdomāju, ka paspēšu + nedaudz paslīpēšu... iztaisnoju un ieraugu zizli pret mani pavērstu... pirmā doma:"pizda man ir!"
ments pienāk:"skatos patīk agresīvi braukt!"
es:"slapjš un par ātri iegāju līkumā - pats sabijos."
ments:"arī gaismas neesi ieslēdzis"
es:" toč"
ments:"30Ls un 1 punkts"
es:"a..."
ments:"gaidi protokolu"
Tad jau tev gadījās tie paši, kas man, tikai man bija vairāk pārkāpumu - neatļauts kreisais, OCTA beigusies, bet izspruku ar 15ls
krāniņš. ar mani pat runāt negribēja, es tak megaagresīvais
ā, iespējams, ka pie tevis otrs pienāca , viņi tur divi bija, tas pirmais aizgāja to čali, kas man priekšā brauca paņemt pie dziesmas un pie manis pienāca kolēģis, beigās jau, bez maz vai, siekala čalim tecēja, kad prasīja: "nu ko ieteiksi darīt, Arti?"
Arc wrote:ā, iespējams, ka pie tevis otrs pienāca , viņi tur divi bija, tas pirmais aizgāja to čali, kas man priekšā brauca paņemt pie dziesmas un pie manis pienāca kolēģis, beigās jau, bez maz vai, siekala čalim tecēja, kad prasīja: "nu ko ieteiksi darīt, Arti?"
arī var būt, jo tas, kurš nesa protokolu teica:"būs jau ok, nav tik traki. tāpat gada laikā tik jāsamaksā"
Arc wrote:ā, iespējams, ka pie tevis otrs pienāca , viņi tur divi bija, tas pirmais aizgāja to čali, kas man priekšā brauca paņemt pie dziesmas un pie manis pienāca kolēģis, beigās jau, bez maz vai, siekala čalim tecēja, kad prasīja: "nu ko ieteiksi darīt, Arti?"
arī var būt, jo tas, kurš nesa protokolu teica:"būs jau ok, nav tik traki. tāpat gada laikā tik jāsamaksā"
Tā parasti ir, ka tas, kas nes protokolu parakstīt, ir normālāks 2x jau tā gadījies, ka pirmais baigi dusmīgais un krutais, a otrs tip "savējais"
Esmu tieshi tada pasha veidaa noraavies sodu kaa mpb
Liku skjeersaam...Sekoja dialogs un beigaas sods par to, ka neesu iesleedzis tuvos
Bet tas bija sen un protams nebija oficiaalais sods
DeeCee wrote:cik patiikami, ka gaismas iesleedzas automaatiski
bet maitas kkaa baigi aktivizeejushies, cerams, ka ziemaa buus ledus un shitie kaiteeklji izsals
a ziemā po - pasaki, ka nemāki braukt un neizvēlējies pareizu ātrumu
bet maitas kkaa baigi aktivizeejushies, cerams, ka ziemaa buus ledus un shitie kaiteeklji izsals
Nosūtīs tevi uz atkārtotiem kursiem, lai iemācies braukt un izvēlies pareizu braukšanas ātrumu, atbilstoši laika apstākļiem
Tagad uz Zemitānu tilta virzienā uz centru viens sētnieks filmē un pārējie tilta galā aktīvi stādina visus tos, kas brauc pa A joslu. No vienas puses itkā pareizi, no otras - galā reāls bardaks.
Nosūtīs tevi uz atkārtotiem kursiem, lai iemācies braukt un izvēlies pareizu braukšanas ātrumu, atbilstoši laika apstākļiem
nez,tur jāsūta drīzāk pie psihologa, lai atrunā no likšanas šķērsām
*** šodien braucot uz skolu, papildsekcijā labajam pagriezienam dega zaļais un es lēnām izripinu krustojumu, pēc 40m ments ar savu štociņu paņem mani un liek malā apstāties, pienāk klāt prasa vai es zinot ko izdariju, es saku ka it kā neko tak neizdariju (ātrums bija 20kmh un dega tak zaļais), jams saka ka esu pārbraucis ķipa pie sarkanā, es saku ka nevar būt, tam poh un paprasa dokjus un aiziet rakstīt protokolu, tgd jābrauc uz Gaujas ielu uzzināt kāds sods par neko, kkāds totaly bullshits...
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
rrrainis wrote:*** šodien braucot uz skolu, papildsekcijā labajam pagriezienam dega zaļais un es lēnām izripinu krustojumu, pēc 40m ments ar savu štociņu paņem mani un liek malā apstāties, pienāk klāt prasa vai es zinot ko izdariju, es saku ka it kā neko tak neizdariju (ātrums bija 20kmh un dega tak zaļais), jams saka ka esu pārbraucis ķipa pie sarkanā, es saku ka nevar būt, tam poh un paprasa dokjus un aiziet rakstīt protokolu, tgd jābrauc uz Gaujas ielu uzzināt kāds sods par neko, kkāds totaly bullshits...
ui daudz ir sods ja nemaldos 60ls +3p... man bija šita ar veco imprezu braucām ar pavaaru no viņa tēva slimnīcā kad šis bija. uz brīvībenes pārbraucu pie mirgojoša zaļā. menti no krusta āra un notur. pienāk klāt un saka nu subaru vadītāj kur skrienam. teicu ka nekur jo domāju par atrumu. šis saka pie sarkanā braucam. saku ka nē. beigas dabuju dot 20ls
vajadzēja rakstīt, ka nepiekriti un lai dod 3 lapas kur tev paskaidrojumu rakstīt un tad nu vajadzēja sākt izpausties un neaizmirst pierakstīt, ka no policista bija jutama alko smaka un acu zīlītes arī viņam dīvainas bija.
rrrainis wrote:*** šodien braucot uz skolu, papildsekcijā labajam pagriezienam dega zaļais un es lēnām izripinu krustojumu, pēc 40m ments ar savu štociņu paņem mani un liek malā apstāties, pienāk klāt prasa vai es zinot ko izdariju, es saku ka it kā neko tak neizdariju (ātrums bija 20kmh un dega tak zaļais), jams saka ka esu pārbraucis ķipa pie sarkanā, es saku ka nevar būt, tam poh un paprasa dokjus un aiziet rakstīt protokolu, tgd jābrauc uz Gaujas ielu uzzināt kāds sods par neko, kkāds totaly bullshits...
ui daudz ir sods ja nemaldos 60ls +3p... man bija šita ar veco imprezu braucām ar pavaaru no viņa tēva slimnīcā kad šis bija. uz brīvībenes pārbraucu pie mirgojoša zaļā. menti no krusta āra un notur. pienāk klāt un saka nu subaru vadītāj kur skrienam. teicu ka nekur jo domāju par atrumu. šis saka pie sarkanā braucam. saku ka nē. beigas dabuju dot 20ls
20-100 Ls sods un 4 punkti (cik atceros ka man ar par pārbraukšanu pie dzeltenā signāla iedeva sodu)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
iz wrote:vajadzēja rakstīt, ka nepiekriti un lai dod 3 lapas kur tev paskaidrojumu rakstīt un tad nu vajadzēja sākt izpausties un neaizmirst pierakstīt, ka no policista bija jutama alko smaka un acu zīlītes arī viņam dīvainas bija.
ja man jāiet pie Tukuma CP priekšnieka tad tur nav variantu iebliezīs man max sodu labāk iedodu uz vietas un braucu bez punktiem prom
iz wrote:vajadzēja rakstīt, ka nepiekriti un lai dod 3 lapas kur tev paskaidrojumu rakstīt un tad nu vajadzēja sākt izpausties un neaizmirst pierakstīt, ka no policista bija jutama alko smaka un acu zīlītes arī viņam dīvainas bija.
ja man jāiet pie Tukuma CP priekšnieka tad tur nav variantu iebliezīs man max sodu labāk iedodu uz vietas un braucu bez punktiem prom
Nesanāca iedot uz vietas neko, jo jams ātri runāja un fiksi aiztinās rakstīt protokolu
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Nesanāca iedot uz vietas neko, jo jams ātri runāja un fiksi aiztinās rakstīt protokolu