DeeCee wrote:a vajag jau tikai taa lai pa zemi nevelkaas

DeeCee wrote:a vajag jau tikai taa lai pa zemi nevelkaas
Kadzhus wrote:ja man būtu nedaudz vairāk kā 90 atkauti lopi zem pakaļas tad ar moš piedalītos
viņš šupājās vairāk nekā kuģis jūrāharcho wrote:Kadzhus wrote:ja man būtu nedaudz vairāk kā 90 atkauti lopi zem pakaļas tad ar moš piedalītos
tev seetaa jau staav arii kas jaudiigaas, un nedaudz savaadaaku piedzinju![]()
![]()
tik kaadu iemidzinaat vajag
sciroco wrote:Wo, atcerejos
Pasākuma redzēts Oskars Ozols kurš visus filmēja un man pateica ka tas kas notiek IR BEZ LAF atļaujas![]()
Kam sekos vissu dalibnieku licenzes atņemšana![]()
![]()
![]()
![]()
Tieshi shito lietu arii mees parrunajaam... redzesim ko tad Ozols panaaks...sciroco wrote:Wo, atcerejos
Pasākuma redzēts Oskars Ozols kurš visus filmēja un man pateica ka tas kas notiek IR BEZ LAF atļaujas![]()
![]()
![]()
![]()
Man jau sak likties ka tam dzekam ir kautkada apsestiba uznakusi. Kautkads birokratijas vergs, megina sameklet kaski katra sikuma. Es nesaprotu kam tas vajadzigs??sciroco wrote:Wo, atcerejos
![]()
![]()
![]()
Nekārto LAF licenzi un brauc. Tak tāpēc ir noteikumi kur ir skaidri un gaiši minēts, ka nedrīkst braukt sacensībās, kuri nav saskaņoti ar LAF!Wu-Ryder wrote:Man jau sak likties ka tam dzekam ir kautkada apsestiba uznakusi. Kautkads birokratijas vergs, megina sameklet kaski katra sikuma. Es nesaprotu kam tas vajadzigs??sciroco wrote:Wo, atcerejos
![]()
![]()
![]()
| Pagaidam visi pasakumi veicina jauniesu pazussanu no ielam un brauksanu pa norobezotu trasi. Un tas tac ir daudz feinak. Sada veida vienigiais gala rezultats varetu but atkal Likju streetrace sporta kompleksaa trubas. Tik tagad ir mode drifts un kas notiksies ja visi saks pa Rigas ielam sev pasakumus veidot??
Nav kaada bilde ar sho iipasho indiviidu?Lambertino wrote:Man jau gribējās netīšām paklupt uz koka kameras un nevainīgi atvainoties![]()
Jā, bet ko nu ar koku iedziļināsies sarunās - pārējie domās, ka debīls esmu
es par indivīdiem neko nerunāju - nezinu ko jūs te dzenatDzhanis wrote:Nav kaada bilde ar sho iipasho indiviidu?Lambertino wrote:Man jau gribējās netīšām paklupt uz koka kameras un nevainīgi atvainoties![]()
Jā, bet ko nu ar koku iedziļināsies sarunās - pārējie domās, ka debīls esmuCik vien kaut kur var lasiit, tad vienmer vinsh ar kaut ko izceljas...un ne ar to labaako.