Motorsprint iedzīšanas sprints un Drifts
Re: Motorsprint iedzīšanas sprints un Drifts
iespeejams ka ar kadzhu un veel kaadu kompanjonu pieripipnaasim paskatiities...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- sciroco

за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню

Neuzkatu ka sheit tusee seenas: driftaa piedalas - 2; superspirntaa - 1; drifta mazajaas mashiniitees - 1 un veel domaju ka daudz kur citur arii, ko pat nevaru uzskaitiit! Bet reali kas vienam dargi, otram leeti, liidz ar to par sho jautajumu te nav veerts diskuteet!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- sciroco
Nu un ka, bija skatāms pasākumgt99 wrote:Cik saprotu šis jau kādreiz bija. Vienā dragā pirms vairākiem gadiem, kad drags bija apvienots ar kaut kādu Hondu megapasākumu. Un tad rallisti ar Type-R (ieskaitot Cauni, Šimkusus utt) izpildījās.

no malas verojot gribejas mēģināt arī

(c) не помню

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Taču beidzat cepties - mēneša beigas taču
Mana prioritāte tagad ir sataisīt savu jauniegādāto driftmobīli

- sciroco
liekas ka tas vairāk bija ka prikols, lai izkustinatu kadu uz piedališanosfade wrote:Neuzkatu ka sheit tusee seenas: driftaa piedalas - 2; superspirntaa - 1; drifta mazajaas mashiniitees - 1 un veel domaju ka daudz kur citur arii, ko pat nevaru uzskaitiit! Bet reali kas vienam dargi, otram leeti, liidz ar to par sho jautajumu te nav veerts diskuteet!

Cik burnouta ir foruma lietotaji, daudz

p.s. Es jau ar nepiedališos ja būšu viens

(c) не помню

- sciroco
Cepjas pankukasLambertino wrote:Taču beidzat cepties - mēneša beigas taču![]()

Pilnigi normali diskutet, man ar naudas nav, vnk pirms likt auto garažā, pirms izkrita sniegs un izbera sāli ļoti gribās pagonkot

Ta jau visu vasaru ka garažu nodzivojos, taisiju - taisiju un ta ar nedabuju īsti pavizinaties trasē.
(c) не помню

Gluži manas domas, nezinaju ka burnouts satav tikai no 4 cilvēkiemsciroco wrote:liekas ka tas vairāk bija ka prikols, lai izkustinatu kadu uz piedališanosfade wrote:Neuzkatu ka sheit tusee seenas: driftaa piedalas - 2; superspirntaa - 1; drifta mazajaas mashiniitees - 1 un veel domaju ka daudz kur citur arii, ko pat nevaru uzskaitiit! Bet reali kas vienam dargi, otram leeti, liidz ar to par sho jautajumu te nav veerts diskuteet!![]()
Cik burnouta ir foruma lietotaji, daudzun uz šo daudzumu vajadzētu būt vairāk brauceju
![]()
p.s. Es jau ar nepiedališos ja būšu viensnegribu negodiga ciņa nopelnit vietu
![]()
![]()

Nu vismāz kaut kads tolks no Jums, skatītāji būs
Pareizi, jābrauc morāli atbalstīt scirocco
citādi viņam baigi grūti būs vienam pašam pret sevi cinīties par 1.vietu 

Pareizi, jābrauc morāli atbalstīt scirocco

- Lambertino

nu ir mums vairāk līdzjutēju nekā dalībnieku, bet tas ir tikai normāli

NIKA tad tik piedalies un esi megapaaraaks par te miitoshajaam seeneem.. gan jau ka no juusu kluba buus daudz gribeetaaju, kam kriize nekaada veidaa neietekmee, kam mashiinas ir kaartiibaa, kam 5dienas vakaraa nav ko dariit, un kas shim pasaakumam ir gatavojushies...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Labmert tu man vari atri bannerus uz kata salimeet ar tekstu "scirocco labakie" ?martinso wrote:Lambertino wrote:nu beidzat taču
nu ir mums vairāk līdzjutēju nekā dalībnieku, bet tas ir tikai normāli

Dynitia[42:81] > Urlava
Drifta man domat ka vairak piedalaas neka 2vi....fade wrote:Neuzkatu ka sheit tusee seenas: driftaa piedalas - 2; superspirntaa - 1; drifta mazajaas mashiniitees - 1 un veel domaju ka daudz kur citur arii, ko pat nevaru uzskaitiit! Bet reali kas vienam dargi, otram leeti, liidz ar to par sho jautajumu te nav veerts diskuteet!

BURNOUT.LV DRIFT TEAM
ak mans dievs, cik Jūs jūtīgi esatharcho wrote:NIKA tad tik piedalies un esi megapaaraaks par te miitoshajaam seeneem.. gan jau ka no juusu kluba buus daudz gribeetaaju, kam kriize nekaada veidaa neietekmee, kam mashiinas ir kaartiibaa, kam 5dienas vakaraa nav ko dariit, un kas shim pasaakumam ir gatavojushies...

p.s. pati labprātttttttt piedalīšos un piedalijos agrāk, kamēr nebija 2 bērni jāpieskata, ja tu pieskatīsi, tad man otro reizi nevajadzes piedavāt, es jau trasē būšu

- Lambertino
Tu man te skaties, ka es beigās neizdomāju brauktNIKA wrote:ak mans dievs, cik Jūs jūtīgi esatharcho wrote:NIKA tad tik piedalies un esi megapaaraaks par te miitoshajaam seeneem.. gan jau ka no juusu kluba buus daudz gribeetaaju, kam kriize nekaada veidaa neietekmee, kam mashiinas ir kaartiibaa, kam 5dienas vakaraa nav ko dariit, un kas shim pasaakumam ir gatavojushies...tiešam, pasākums izklausas tik mega nopietns, ka jāpiedalas tikai ar sagatavotu auto un sagatavotu šoferi
johaidi, uztveriet dzīvi vienkaršāk
es tikai meģinu sadabūt vīram normalus konkurentus
labi, pierunajāt, iešu citos forumos cilvēkus kaitināt
![]()
![]()
p.s. pati labprātttttttt piedalīšos un piedalijos agrāk, kamēr nebija 2 bērni jāpieskata, ja tu pieskatīsi, tad man otro reizi nevajadzes piedavāt, es jau trasē būšu![]()

beidzot trapiju desmitniekāLambertino wrote:Tu man te skaties, ka es beigās neizdomāju brauktNIKA wrote:ak mans dievs, cik Jūs jūtīgi esatharcho wrote:NIKA tad tik piedalies un esi megapaaraaks par te miitoshajaam seeneem.. gan jau ka no juusu kluba buus daudz gribeetaaju, kam kriize nekaada veidaa neietekmee, kam mashiinas ir kaartiibaa, kam 5dienas vakaraa nav ko dariit, un kas shim pasaakumam ir gatavojushies...tiešam, pasākums izklausas tik mega nopietns, ka jāpiedalas tikai ar sagatavotu auto un sagatavotu šoferi
johaidi, uztveriet dzīvi vienkaršāk
es tikai meģinu sadabūt vīram normalus konkurentus
labi, pierunajāt, iešu citos forumos cilvēkus kaitināt
![]()
![]()
p.s. pati labprātttttttt piedalīšos un piedalijos agrāk, kamēr nebija 2 bērni jāpieskata, ja tu pieskatīsi, tad man otro reizi nevajadzes piedavāt, es jau trasē būšu![]()
![]()
![]()
![]()

- Lambertino
Nu tad davai uz stafkām - kas tālāk tiek, atmaksā otram dalību 
ja jau kūdam, tad ejam uz pilnu klapi

nu tad palika tik viens sīkumsLambertino wrote:Nu tad davai uz stafkām - kas tālāk tiek, atmaksā otram dalību

Lambertu uz stripas,
Lambertu uz stripas,
Lambertu uz stripas,
Lambertu uz stripas.....

p.s. Ceru ka mani mājās nesitis