Un cena :neka: , tas arii ir svariigs faktors..jaaniss wrote:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
man atradās šitāds, meklējot 89-1992 gadu un ar jaudu virs 115hp
Nepirkshu es lauzhanai dargaaku mashiinu, kaa kaadi 1,5k eiro..
Un cena :neka: , tas arii ir svariigs faktors..jaaniss wrote:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
man atradās šitāds, meklējot 89-1992 gadu un ar jaudu virs 115hp
neder kam?gt99 wrote:RWD viennozīmīgi neder. Vismaz kamēr nav atsevišķa klase.jaaniss wrote:man atradās šitāds, meklējot 89-1992 gadu un ar jaudu virs 115hp
Nu nez, ja trase ir ātra, un segums ciets, tad varbūt arī bloķis nespēlē tik lielu lomu!!!blade_ wrote:Nevienmeer tas blokjis ir pats labaakais risinaajums (iznjemot ziemu)!!!tralla wrote:Sāc ar bloķi, jo tas nu ir visām 1600 klases spices mašīnām!
Ar Hondu brauca 4 cilvēki, un kad bloķa nav, tad tie 160zs, neko nedod
Nezinu kā ar hondas hadeni, bet nu manējā tiks gatavota rallijsprintam, 1600 klasei. Un tad jau manīs vai esmu nošāvis greizi, vai nē - pagaidām hadene ir izturējusi visdažādākos ceļus un neceļus, un neko sliktu pateikt nevaru!!! Bet nu tas ka šis auto ir dārgs gan varu pateikt viennozīmīgi!!!gintsk wrote:Liidz 1.6 vislabaak veca Corolla ar nikno motoru (nez vai taadu var veel atrast)
Tur ir tas pats motors, kas tajaa RWD - legjendaars DOHC 4afe. Jau defaultaa labs un ar baigajaam viileeshanas iespeejaam. BTW naaca arii vecajos MR2.
Opelis ir baigi jaaviilee/jaakrusto. Bet uztaisiit var varenlabi.
VW - Golf Mk1 Gti. Vai viileets Mk4 1.6 8V motors (varen labs) vieglaakaa bundzhaa.
Peugeot 205 Gti. Seedies un brauc.
Suzuki Swift Gti. vecajiem bija 1.3 ar kaadiem 100-110Zs mazaa izturiigaa bundzhaa.
Honda manupraat der tikai asfaltam. Lai gan rallijaa ir ekipaazha no Liepaajas, kas kaut kaa ilgi moka vecu Civic. Tur hadene papiira. Toties pa daargo var nopirkt 150-160Zs 1.6L.
leģendārais ir 4aGe . 4afe ir tas pensionāru motors, ko pieminējugintsk wrote:Liidz 1.6 vislabaak veca Corolla ar nikno motoru (nez vai taadu var veel atrast)
Tur ir tas pats motors, kas tajaa RWD - legjendaars DOHC 4afe. Jau defaultaa labs un ar baigajaam viileeshanas iespeejaam. BTW naaca arii vecajos MR2.
vot gribu redzeet, cik sacensiibas izdosies nobraukt ar tikko par 1500E iegaadaatu veco korolu ar 4agegintsk wrote:Nekrofilija? Vienkaarshi peec tam nekas labs vairs nav bijis. Autobuuve kljuust aizvien droshaaka (lasiit smagaaka), ekologgjiskaaka (lasiiit tupaaka), tehnologjiskaaka (lasiit biezpienniigaaka)...
Astra? Vinja jau 2L motoram ir liela! Cilveeks tak nebriest maaciities taksistos.
1. 2008-1992=16ParaTr00per wrote:vot gribu redzeet, cik sacensiibas izdosies nobraukt ar tikko par 1500E iegaadaatu veco korolu ar 4agegintsk wrote:Nekrofilija? Vienkaarshi peec tam nekas labs vairs nav bijis. Autobuuve kljuust aizvien droshaaka (lasiit smagaaka), ekologgjiskaaka (lasiiit tupaaka), tehnologjiskaaka (lasiit biezpienniigaaka)...
Astra? Vinja jau 2L motoram ir liela! Cilveeks tak nebriest maaciities taksistos.![]()
lai saaktu braukt vajag vienkaarshu (mazaak iespeejas, ka kaukas saluuziis), izturiigu (lai luuzt retaak), leetu (lai pasha kljuudas un auto remonti sanaaktu leetaak) un ne-eksotisku (lai detaljas buutu pieejamas) auto. IMHO sheit vislabaak kvalificeejas astra f.
corola ae92 = nopirkt leetu (jo naudas nau un nau iistas paarlieciibas, ka gribeesies ilgstoshi sportot), eksotisku (daudz taadas korolas esi redzeejis?), vecu (kursh gads? 90.?), hvz kaadaa tehniskajaa staavoklii, nobraukt pus sacensiibu, izstaaties ar elektriibas gljukiem un tad pusgadu staigaat apkaart, mekleet no kaa var kauko pielasiit un kas to visu remontees. piekam par remontu atstaat ~ pusi no auto veertiibas. izsiti saanu stiklu un salociiji durvis? salociiji kaukaadu piekares ljerpatu? welcome to ebay! mekleesi ilgi, maxaasi daudz.
ko tur paspridzinaat tas 1,3 ar karburatoru atraak pa 110 neietLambertino wrote:eku pa 90ls paņem, paskrūvē, paspridzini un saproti vai patīk tā štelle.
Patiks, nopirksi ko labāku un šito nodosi naglās![]()
viewtopic.php?f=17&t=9877&view=unread#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
jnk wrote:tr00per, tavu passwordu kāds ir nozadzis? pats taču topica sākumā ieteici ae101/111 , kas ir vēl lielāka eksotika ar neinteresantiem motoriem, nekā vecais šrots..
kur es *ieteicu*?*es* izveeleetos kauko starp astra f, celica gen5, corolla gen7 vai gen8 vai impreza.
tas taapeec, ka tu nedomaa, bet tikai lasi un centies visu uztvert burtiskigt99 wrote:Es ar bieži pamanu pretrunas Paratroopa tekstosVēl pirms kāda laiciņa, viņš stāstīja, ka Elise uz grunts būs izturīga, jo esot viegla un slodzes nav tik lielas. Bet tad pirms pāris dienām pretējs viedoklis, jo smagāks auto, jo izturīgāks