BURNOUT.LV rudens izbrauciens! [atsauksmes un bildes]
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: BURNOUT.LV ikgadējais izbrauciens.
braucam uz brenguljiem, un tie kas ir speejiigi peec tam ved nespeejiigos maajaas, ja neviens peec tam nav speejiigs, tad varu piedaavaat naktsmiitni zem kaadas egles ~10km attaalumaa 

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
karoče tā... pievienojos androidam un neko savos darba grafikos nemainu - esmu 6dien un 7dien brīvs, ja nē, nekur nebraucu!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
+1Pauliic wrote:tā arī nav smuki tomēr rīko konkrēti cilvēki un tātad viņiem ir jāpakļaujas, jo viņi uzņemas atbildību un tērē savu laiku kautkā plānošanailabāk lai pasaka gala vārdu un viss nav ko te tagad dumpoties
Demonstratīvi, vai netiec?Android wrote:es 01.11 demonstratīvi netiekuPauliic wrote:nu tu jau vispār zelts - androīds te dibenus rāda

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
Par to, cik man nopietna laika plānošana pats zini, atkal visu ko mainīt negribu. Tāpēc arī demonstratīvi netiekuJuzix wrote:+1Pauliic wrote:tā arī nav smuki tomēr rīko konkrēti cilvēki un tātad viņiem ir jāpakļaujas, jo viņi uzņemas atbildību un tērē savu laiku kautkā plānošanailabāk lai pasaka gala vārdu un viss nav ko te tagad dumpoties
Demonstratīvi, vai netiec?Android wrote:es 01.11 demonstratīvi netiekuPauliic wrote:nu tu jau vispār zelts - androīds te dibenus rāda

Good morning? No such thing!
mpb wrote:karoče tā... pievienojos androidam un neko savos darba grafikos nemainu - esmu 6dien un 7dien brīvs, ja nē, nekur nebraucu!

Vāks!
Bija saplānots, bet radās sarežģījumi, kā rezultātā atkrita arī plānotais maršruts! Kas tur nesaprotams? Viss tika paskaidrots!
Tiek piedāvāts tas, ko paši varam pavilkt. Neviens nesēž mājās un puņķus bumbiņās neripina! Arī mums ir darbs, privātā dzīve un lietas ar ko nodarboties! Būtu labāk k-ko ieteikuši, piedāvājuši k-ko palīdzēt, nevis īdējuši!

Arī es netieku plānotajā datumā, bet tāpēc te nečīkstu, un vienkārši neko nesaku, jo saprotu, ka šis pasākums man atkrīt! Aizbrauks tie kas tiks! Visiem izdabāt ir nereāli!
Satiekaties jums izdevīgā laikā un datumā kur vien vēlaties!
Varētu jau vēl rakstīt dudz, bet jēga no tā tapat nekāda!

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Tu k.ko citu gaidji, kaa tikai chiksteshanu un piksteshanu kaa bernudarza pirmajaa grupinjaa?freimo wrote:mpb wrote:karoče tā... pievienojos androidam un neko savos darba grafikos nemainu - esmu 6dien un 7dien brīvs, ja nē, nekur nebraucu!![]()
![]()
![]()
![]()
Vāks!
Bija saplānots, bet radās sarežģījumi, kā rezultātā atkrita arī plānotais maršruts! Kas tur nesaprotams? Viss tika paskaidrots!
Tiek piedāvāts tas, ko paši varam pavilkt. Neviens nesēž mājās un puņķus bumbiņās neripina! Arī mums ir darbs, privātā dzīve un lietas ar ko nodarboties! Būtu labāk k-ko ieteikuši, piedāvājuši k-ko palīdzēt, nevis īdējuši!Neēsam tak nekāds maršrutu plānotāju kantoris!
Arī es netieku plānotajā datumā, bet tāpēc te nečīkstu, un vienkārši neko nesaku, jo saprotu, ka šis pasākums man atkrīt! Aizbrauks tie kas tiks! Visiem izdabāt ir nereāli!
Varētu jau vēl rakstīt dudz, bet jēga no tā tapat nekāda!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
tātad izbrauciens notiks šo 6dien, 25. oktobrī! plānotais maršruts - dodasmies uz Bausku, tad uz Tērveti un Jelgavu vai Jelgavu un Tērveti! Uzdevums Jelgavniekiem - izdomāt ko Jelgavā vai tās apkārtnē sadarīt vai uzrīkot afterparty

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- mbertulis
- Dubultaģents
I'm in!mpb wrote:tātad izbrauciens notiks šo 6dien, 25. oktobrī! plānotais maršruts - dodasmies uz Bausku, tad uz Tērveti un Jelgavu vai Jelgavu un Tērveti! Uzdevums Jelgavniekiem - izdomāt ko Jelgavā vai tās apkārtnē sadarīt vai uzrīkot afterparty![]()

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Nu netiec! Ko tagad darīt? Es arī netieku! So what? Nebrauc! Brauks tie kas tiek!Melnais wrote:veci, maršruts jau ir un tas visiem patīk!freimo wrote:mpb wrote:karoče tā... pievienojos androidam un neko savos darba grafikos nemainu - esmu 6dien un 7dien brīvs, ja nē, nekur nebraucu!![]()
![]()
![]()
![]()
Vāks!
Tiek piedāvāts tas, ko paši varam pavilkt. Neviens nesēž mājās un puņķus bumbiņās neripina! Arī mums ir darbs, privātā dzīve un lietas ar ko nodarboties! Būtu labāk k-ko ieteikuši, piedāvājuši k-ko palīdzēt, nevis īdējuši!Neēsam tak nekāds maršrutu plānotāju kantoris!
Varētu jau vēl rakstīt dudz, bet jēga no tā tapat nekāda!pat 2 varianti ir- tērvete un līgatne, par ko cepiens? te visi vairāk chīkst par to, ka vadošie prāti vnk izdomā, ka brauciens būs nedēļu vēlāk nekā plānots, tāpēc jau! un tas ir pavisam normāli, kā jau var redzēt te bariņš ir reāli izbrīvējis šīs brīvdienas, lai tiktu! un nākamās jau ir aizsistas. nu nevar cilvēkus raustīt aiz aukliņas kā sunīti! un man arī 1., 2. novembrī ir skola un tad nu toc nekur netieku.

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
vēlāk par to! vēl daudz maz precīzi jāsadomā laiki kur un cikos mums jābūt, tad arī izbraukšanu plānosim. es gan domāju, ka tie varētu būt pulkst. 10 pie Mūksalas apļa Maksimas vai K-rautas.DeeCee wrote:satikshanaas vieta veel jaaizdomaa

- mbertulis
- Dubultaģents
Taisīsi listi?!Melnais wrote:tak poo, kur satikties!DeeCee wrote:satikshanaas vieta veel jaaizdomaakautvai pie tās pašas maximas!
![]()
tātad, kuri tiek un kuri piedalās?

Es piedalos!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Kas shito organizee? Kas tagad buus divi izbraucieni?mpb wrote:tātad izbrauciens notiks šo 6dien, 25. oktobrī! plānotais maršruts - dodasmies uz Bausku, tad uz Tērveti un Jelgavu vai Jelgavu un Tērveti! Uzdevums Jelgavniekiem - izdomāt ko Jelgavā vai tās apkārtnē sadarīt vai uzrīkot afterparty![]()

- mbertulis
- Dubultaģents
Var arī taisīt divus.fade wrote:Kas shito organizee? Kas tagad buus divi izbraucieni?mpb wrote:tātad izbrauciens notiks šo 6dien, 25. oktobrī! plānotais maršruts - dodasmies uz Bausku, tad uz Tērveti un Jelgavu vai Jelgavu un Tērveti! Uzdevums Jelgavniekiem - izdomāt ko Jelgavā vai tās apkārtnē sadarīt vai uzrīkot afterparty![]()

Man interesee kas shito piedavaa, das is ales! Viss tak chiki!mbertulis wrote:Var arī taisīt divus.fade wrote:Kas shito organizee? Kas tagad buus divi izbraucieni?mpb wrote:tātad izbrauciens notiks šo 6dien, 25. oktobrī! plānotais maršruts - dodasmies uz Bausku, tad uz Tērveti un Jelgavu vai Jelgavu un Tērveti! Uzdevums Jelgavniekiem - izdomāt ko Jelgavā vai tās apkārtnē sadarīt vai uzrīkot afterparty![]()
Bet šis ir tas, kas bija jau sākumā paredzēts.