Kā cilvēks kurš uz šādu gonku šodien bija pirmo reizi

Kas ir ar golpiem un astrām?
http://www.autosport.lv sadalja supersprintsMTM wrote:info vari mekleet pa http://www.4rati.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilnpiedziņas celicas balstiekārta esot ļoti izturīga, vai tas attiecas arī uz fwd 1.6 nemācēšu teiktIcikinsh wrote:Nu man ir Civic Coupe gimene, es par vinju detaljaam visu zinu.. man intresee Toyo+laushana...Juzix wrote:Nu hondai daļas pilnīgi noteikti būs pieejamākas un lētākas.
Pasham jau ar vajag buut apdroshinaatam... autinjam cik saprotu pietiek ar OCTAEMils wrote:Paldies par info! Jāsāk atjaunot Vaznis![]()
Izskatot nolikumu radās jautājums, kā ir ar apdrošināšanu? Pietiek tikai ar OCTA vai vajag vēl kādu speciālu apdrošināšanu?
Sveicu Tevi ar uzvarutralla wrote:Pasaakums ljoti patiikams, trase aatra un interesanta![]()
![]()
3. braucienaa trases konfiguracija nedaudz izmainijaas, jo 3 likumos riepas pastumdija, kas deva ljoti daudz, lai netraapiitu lielaas bedres
kas nepiecieshams? daudz naudas. kas veel? veel vairaak naudas... un kas veel bez naudas? ljooooti daudz naudas. un veeleeshanaas braukt. paareejais viss jau ir detaljas...EMils wrote:Lasot topicu radās jautājumi:
*Kas nepieciešams, lai piedalītos sacensībās?
*Kur var meklēt kādu info?
gandrīz norakosramex wrote:Lambertino wrote:ar borģūru
a rezultaats ?
Lambertino wrote:gandrīz norakosramex wrote:Lambertino wrote:ar borģūru
a rezultaats ?
bet nu i nafig - biju domājis, ka laidīs pa normālo ralijkrosa trasi, a palaida pa smiltīm, kuri reāli bija dubļi
pirmajā reizē izbraucu, ieslīdēju borģurā ar ātrumu 5km/h, otro nebraucu, trešo izdomāju prieka pēc - dubļus lēnā garā izbraucu, a pa asfaltu pafrēzēju![]()
rezumē - nu i nafig šito auto nīdēju pasākumu
Mana sirds neļauj mašīnai tā darīt pāri
nu... taa kaa man aug 2 siikie, kuru miiljaakaa nodarboshanaas ir pieskriet un iegaazt vai uzlekt ar celjiem man virsuu kad gulju, tad par obhujnjika (tm) iegaadi es domaaju biezhi.gt99 wrote:Turpinot tēmu, kas ir lētāk... Tu laikam ikdienā staigā arParaTr00per wrote:kas ir leetaaks, panna vai bez eljljas pabraucis noklopeets motors?![]()
https://www.blackbeltfightwear.com/cata ... /CUP-1.jpg
2 gadus ar Golfu pa "sētas" ziemas sprintiem un 4 gadus ziemas sprintu čempionātos ar AE86 esam iztikuši bez pannas. Un ja sākumā vēl likās, ka vajag (pēc pirmās sezonas čempionātā, kad piedalīšanās drīzāk bija vizināšanās bez jebkādiem mērķiem par rezultātu), tad tagad liekas, ka var iztikt arī bez.
Laikam atkarīgs no braucēja braukšanas stilaun, iespējams, auto svara
Trasi izmainīja gan pirms 2.braucien kad izmainīja vienu līkumu, gan pirms trešā brauciena kad izmainīti tika visi līkumi līdz pat tiltiņam.fade wrote:3 braucienaa parlika un mums kad bijaam trases otraa galaa veel citigi teica k.kad chalis no organizetajiem vai kas tur stradaa: ejat labaak skataties sakumu jo tur k.kas ir samainiits!Rihy wrote:Pārliekot riepas tak izmainās trases konfigurācija, ne? Ja tā, tad loģiski, ka tā nevar, jo vairs nesaskanēs ar notiekumiem, jo 3x jāveic viena un tā pati trase, nevis dažādas.