Android wrote:Šodien tizli gadījās - centrā lēnām ripinos laukā no pagalma - palaižu gājēju, turpinu lēnām ripināties - te pēkšņi no labās puses viena tante ar 2riteni kujakš ieskrien priekšējā spārnā un apsēžas uz haubes un skatās uz mani ar neapmierinātu skatienu
Nu neko, izkāpu laukā, atvainojos, pajautāju vai jamā nav sasitusies - teica ka viss ok esot un aizbrauca tālāk.
Mašīna vesela?
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Android wrote:Šodien tizli gadījās - centrā lēnām ripinos laukā no pagalma - palaižu gājēju, turpinu lēnām ripināties - te pēkšņi no labās puses viena tante ar 2riteni kujakš ieskrien priekšējā spārnā un apsēžas uz haubes un skatās uz mani ar neapmierinātu skatienu
Nu neko, izkāpu laukā, atvainojos, pajautāju vai jamā nav sasitusies - teica ka viss ok esot un aizbrauca tālāk.
Man ar šitā gadījās, kad dzērājs ar ričuku tā vnk iepirda priekšejam bapmerim sānā. a šim ritenim stūrei ragi, pedāļi riktīgi bleķinieki.. bamperim pisec, haubi riktīgi sabuktēja un saskrāpēja.
Galvenais, lai nedoddievs tantukam kkas tuvāko dienu laikā nesāk sāpēt un nerodās nekādas sūdzības.
Man ar šitā gadījās, kad dzērājs ar ričuku tā vnk iepirda priekšejam bapmerim sānā. a šim ritenim stūrei ragi, pedāļi riktīgi bleķinieki.. bamperim pisec, haubi riktīgi sabuktēja un saskrāpēja.
Galvenais, lai nedoddievs tantukam kkas tuvāko dienu laikā nesāk sāpēt un nerodās nekādas sūdzības.
nekuj braukt ar riteni pa gajeju ietvi! ka neka mehaniskais transporta lidzeklis!
Autiņam viss ok - jamā tiešām nebrauca ātri un tikai nedaudz aizķēra autiņu. Pašai arī izskatījās ka viss ok - katrā ziņā jamā teica ka viss ok un aizspērās tālāk ar savu pedalierējamo.
Nu jāa. man riktīgi nolika uz redeli. un mašīnu arī kārtīgi apdauzīja. Bet nu čalis arī bija normālā komā, jo es izbraucu uz viņa šķērsojamā ceļa (tas bij velosipēdistu celiņs), lai palaistu mašīnas kas brauc pa ceļu, jo stāvot pirms veloceliņa/trotuāra nevar redzēt tuvojošās mašīnas, kkādas 10 sekundes pastāvēju un tad šamējais ielikās. Nu karoch smukā šusēē ielika stāvošā mašīnā.
A pec likuma ar riteni nedrikst braukt pari gajeju parejai. Ja notriec vinsh vainigs, un ja boja masinu no vinja japiedzen izdevumi par remontu. Un ja vel koa, tad shim tak sods mazliet mazaks neka vaditajiem, bet ta pat ir sods.
Nesen uz Daugavgrivas ielas, kad ta vecene vafele ar E36 sasita 8 masinas, paris simts metrus talak, viens onka ari uz gajeju parejas notrieca velosipedistu, bet ta nopietni (varbut pat nomira) atbrauca CP un dzeks nebij vainigs.
krinkels wrote:A pec likuma ar riteni nedrikst braukt pari gajeju parejai. Ja notriec vinsh vainigs, un ja boja masinu no vinja japiedzen izdevumi par remontu. Un ja vel koa, tad shim tak sods mazliet mazaks neka vaditajiem, bet ta pat ir sods.
Nesen uz Daugavgrivas ielas, kad ta vecene vafele ar E36 sasita 8 masinas, paris simts metrus talak, viens onka ari uz gajeju parejas notrieca velosipedistu, bet ta nopietni (varbut pat nomira) atbrauca CP un dzeks nebij vainigs.
ja minaas, tad po. bet ja stumj paari gaajeeju paarejai, tad ir psc un ej Tu un pieraadi, ka vinjsh minaas, nevis stuuma riteni paari gaajeeju paarejai - lieciniekus vajag taadaa gadiijumaa
Tas tak 100% ir fake!
Mocis tak slieksni nebūtu pārplēsis un arī bagažnioeka vāku salocījis!
Izskatās, ka tas auto ir ar sānu kādā stabā ielikts un ar aizmugures daļu vēl kur atsities......
Nav tas fake!
Ja nemaldos tad tas ir polijā. Pēc avārijas gan auto, gan mocis tika atpirkti, iztīrīti un izlikti apskaitei k-kādā auto izstādē. Ķip CSDD akcija par drošu braukšanu.
Kādu 1/2 gadu atpakaļ vēl netā k-kur raksts biaja.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
1. bilde var nebūt taisīta crash'a dienā
2. Pēc tādas sadursmes, ja arī golfs sadusmes brīdī brauca, tad ļoti liela iespējamība, ka no sitiena tas arī mierīgi varēja vāku uzmest
Tākā nav pamata domāt, ka fake. Un, ja mocis, kas sver ~200kg ieskrien ar 200 golvam sānā, tad ne tikai slieksni var pārplēst
Slieksnis ir plēsts no iekšās uz āru tas varētu būt tāpēc, ka atliekts pēc aptīšanās ap ko apaļu! Un ja tieši tas mocis tur būtu ielidojis tad tik vesels nebūtu!
Edit:
To bildi vajag tā kārtīgi papētīt arī priekšējā daļā jumts ir liegts uz leju uz aizmugures pusi! nu neizskatās pēc sadursmes ar moci!
Micuks wrote:Slieksnis ir plēsts no iekšās uz āru tas varētu būt tāpēc, ka atliekts pēc aptīšanās ap ko apaļu! Un ja tieši tas mocis tur būtu ielidojis tad tik vesels nebūtu!
Edit:
To bildi vajag tā kārtīgi papētīt arī priekšējā daļā jumts ir liegts uz leju uz aizmugures pusi! nu neizskatās pēc sadursmes ar moci!
Kā jau teicu - ja mocis tik dziļi iebraucis iekšā, tad tik pat vienkārši var apmest arī to golpu uz vāka. Un ja vēl arī golfs bija kustībā sadursmes brīdī, tad tas pat ir visai ticams scenārijs.