Auto crashi vol.3

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

TwinSpark
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Auto crashi vol.3

Post by TwinSpark »

Dibenkrašs šorīt uz A7 pie Katlakalna pagrieziena
http://www.youtube.com/watch?v=_TbZynM7f4o" onclick="window.open(this.href);return false;
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Android wrote:
pavaars wrote:
RoDeO wrote:ja tam hiluxam riteni lieli un pats augsts bet kegas jau stock un sanak diezgan trauslas! ne?

mans ar taa domaat un vismaz bilde taa izskatiities.. uztaisits itkaa baigais monsts bet ttrauslinjsh :(
Stipri šaubos, ka tur stock ķegas - stockā jamās būtu daudz par īsu ;)
Praktiski visa piekare ir stock. Jo mēs tomēr netaisām sacensību mašinas, viss ir pietiekami izturīgs, lai prātīgi braucot nekas nenotiktu.
Šādas pārbūves Islandē un Norvēģijā taisa jau daudzus gadus (konkrētajam modelim no 2005. gada) un nav nekādu problēmu.

Tikai šajā baltijas juras pusē ir tāds uzskats, ja izskatās pēc tanka, tad arī var braukt kā ar tanku. ;)

Nekas jau traks tur nav, salocīts stūres ričags, plaukts un vēl šis tas, pusass pavilkta ārā.
Life is a bitch but a beautiful one!
Android
Admins

Post by Android »

Šodien uz Krastenes starp Salenieku un krustojumu pie Mola vienlaicīgi 3 crashi un arī zināmā mērā liels korķis: krustojumā viens ficuks ar micuku iemočījis sānos renault bulku vāģim, tālāk viens ar kaut kādu pežo/reno busu iebraucis dibenā MB ML, vēl tālāk 2 blakus braucošie izdomāja braukt abi pa 1 joslu - rezultātā viens otru aizķēruši. Psc, kas notiekās - tiešām visi tizli palikuši?
Good morning? No such thing!
Nr24

Post by Nr24 »

Android wrote:Šodien uz Krastenes starp Salenieku un krustojumu pie Mola vienlaicīgi 3 crashi un arī zināmā mērā liels korķis: krustojumā viens ficuks ar micuku iemočījis sānos renault bulku vāģim, tālāk viens ar kaut kādu pežo/reno busu iebraucis dibenā MB ML, vēl tālāk 2 blakus braucošie izdomāja braukt abi pa 1 joslu - rezultātā viens otru aizķēruši. Psc, kas notiekās - tiešām visi tizli palikuši?
musu laikos visi brauc miiiizdami! uztraucas ka tik neav jamaksa KASKO nakamaja gada vairak...tiko asak viens pigriezh prieksha ta otrs met krumos ar savejo auto! :D
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

es tieshi otraadaak - ir octa+ kasko zachit min un pokuj :D

bet peedeejaa laikaa toch kkaadas stulbas avaarijas ir vairaak, mani arii paaris reizes meeginaaja no jostas izspiest(nevis leenaam spiezot, bet gandriiz saanaa ieliekot) vai pretiimbraucoshais kreiso priekshaa uztaisiit.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
rrrainis

Post by rrrainis »

DeeCee wrote:es tieshi otraadaak - ir octa+ kasko zachit min un pokuj :D

bet peedeejaa laikaa toch kkaadas stulbas avaarijas ir vairaak, mani arii paaris reizes meeginaaja no jostas izspiest(nevis leenaam spiezot, bet gandriiz saanaa ieliekot) vai pretiimbraucoshais kreiso priekshaa uztaisiit.
Mani ar ir mēģinājuši nospiest :D es pa mēmajiem uzreiz :D
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

man pokuj man kasko un taapat visticamaak vinsh vainiigs man po :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
ramex

Post by ramex »

jopcik
links :(

tur apmeeram pirms meenša pusotra jaunu asfaltu uzklāja.... bet celjs palika tik pat shaurs cik bija pirmstam...
Bieca

Post by Bieca »

Nu ja tas mersis bija pretējā joslā, tad droši, ka bija kārtējais skrējējs, kam bija nenormāli jāsteidzās. :dusma: Uz ceļ Valmiera - Cēsis vispār ir jābūt prātīgam, jo ceļš ir līkumains un pašaurs, kas arī apdzīšanu padara par samērā ekstrēmu pasākumu.
Your-New-Car.de
ramex

Post by ramex »

Bieca wrote:Nu ja tas mersis bija pretējā joslā, tad droši, ka bija kārtējais skrējējs, kam bija nenormāli jāsteidzās. :dusma: Uz ceļ Valmiera - Cēsis vispār ir jābūt prātīgam, jo ceļš ir līkumains un pašaurs, kas arī apdzīšanu padara par samērā ekstrēmu pasākumu.
mhmmm vispaar valmiera - cēsis ir mazliet extrēms gabaliņš :) dīvaini ka tur kāds asfaltralija posms netiek uzveidots :D
soulfreak

Post by soulfreak »

nav LV atgadījums, bet visi Z Nissanu braucēji, esiet prātīgi, tas auto lido un kā vēl :shock:
http://www.lotustalk.com/forums/f223/cr ... san-61500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Umbro

Post by Umbro »

Svētdienas rīts iesākās neslikti... :drive:

Image
Image

http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4898879
Life begins @ 138 BPM
Aigars

Post by Aigars »

Piedodiet tie, kurus aizskaru, bet labi, ka vadītājs nolika karoti! Par vienu idiotu mazāk... Un vismaz pret koku, nevis citus paķēra līdzi...
Android
Admins

Post by Android »

Aigars wrote:Piedodiet tie, kurus aizskaru, bet labi, ka vadītājs nolika karoti! Par vienu idiotu mazāk... Un vismaz pret koku, nevis citus paķēra līdzi...
Iekš bmwpower bija bildes pirms auto sagriešanas - tur varēja redzēt līķi - sēdēja labajā pusē pakaļējā beņķī. Un nemaz neizskatījās, ka tas varētu būt bijis pie stūres - tākā, cik saprotu, tad vaģila dzīvs.
Aigars

Post by Aigars »

TVnetā vismaz rakstīts: "Bojā gājušā automašīnas vadītāja un viena cietušā personības vēl tiek noskaidrotas."

Nja, pēc BMWp bildēm laikam sanāk, ka aizmugurējais aiz vadītāja... Tad gan stulbi.
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

bet vai tad sēdošais ir līķis, jeb vnk iespiests? :neka:
Sodit slidgultnus uz spiediena
Android
Admins

Post by Android »

Ch. wrote:bet vai tad sēdošais ir līķis, jeb vnk iespiests? :neka:
Nu tajā vietā sēdošajam diez vai būtu lielas izredzes, jo:
1. noteikti nebija piesprādsējies
2. sitiens bija šaurā leņķī pret stoiku
-> visdrīzāk jamais vienk ar visu ātrumu ietriecās ar galvu/seju/ķermeni stoikā -> kokā.
Hz, protams, arī labajā pusē priekšā sēdošajam diži lielas izredzes nav, bet, spriežot pēc ietriekšanās trajektorijas, jamam primārais apstāšanās punkts varētu tomēr tūt airbag un tad durvis/koks, jo sitiens sanāca vairāk no priekšas nekā tieši no sāniem - nu,tb kā jau teicu - salīdzinoši šaurā leņķī attiecībā pret auto garenasi.
JAnka

Post by JAnka »

Aigars wrote:TVnetā vismaz rakstīts: "Bojā gājušā automašīnas vadītāja un viena cietušā personības vēl tiek noskaidrotas."

Nja, pēc BMWp bildēm laikam sanāk, ka aizmugurējais aiz vadītāja... Tad gan stulbi.
http://foto.delfi.lv/picture/315389/" onclick="window.open(this.href);return false;
takeshi

Post by takeshi »

Aigars wrote:TVnetā vismaz rakstīts: "Bojā gājušā automašīnas vadītāja un viena cietušā personības vēl tiek noskaidrotas."

cilveks kas gaja boja nebija soferis! :(
Image
Android
Admins

Post by Android »

Šodien tizli gadījās - centrā lēnām ripinos laukā no pagalma - palaižu gājēju, turpinu lēnām ripināties - te pēkšņi no labās puses viena tante ar 2riteni kujakš ieskrien priekšējā spārnā un apsēžas uz haubes un skatās uz mani ar neapmierinātu skatienu :D
Nu neko, izkāpu laukā, atvainojos, pajautāju vai jamā nav sasitusies - teica ka viss ok esot un aizbrauca tālāk.
Post Reply