panelja paarvilkshana!
Moderator: gacciZm
panelja paarvilkshana!
Mosh kaads kaadreiz ir pats paarvilcis automobiiljiem dazhaadas interjeera detaljas ar aadu/zamshu??
Vareetu padaliities tehnikaa kaa tas notiek? kaadi materiaali, ar ko labaak lipinaat klaat, kaa apstraadaat virsmu pirms paarvilkshanas??
varbuut kaads zin kaa guugles tantei uzprasiit par shaadu jautaajumu, jo pasham neko sakariigu nesanaaca atrast, mosh ir kaads diy manuaalis?
Vareetu padaliities tehnikaa kaa tas notiek? kaadi materiaali, ar ko labaak lipinaat klaat, kaa apstraadaat virsmu pirms paarvilkshanas??
varbuut kaads zin kaa guugles tantei uzprasiit par shaadu jautaajumu, jo pasham neko sakariigu nesanaaca atrast, mosh ir kaads diy manuaalis?
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: panelja paarvilkshana!
nemam durvju apsuvumu

uzmeram kas un kaa, piegrizam aptuveni vinilu, izdomajam kaa limejam, kur stiepsies, kur krunkosies
nosmerejam ar limi, pagaidam bisku un močijam vinilu virsuu, stumjam un gruzam kamer izskatas plusminus pec kautkaa

tas ir taa kaa es dariju, vakar dariju to pirmo reiz muzaa
limeju pa dalam, sakumaa lielu plakni, un pec tam pieliciju un pielimeju malinas, sturus
baigi labaa stelle papira knaibles

uzmeram kas un kaa, piegrizam aptuveni vinilu, izdomajam kaa limejam, kur stiepsies, kur krunkosies
nosmerejam ar limi, pagaidam bisku un močijam vinilu virsuu, stumjam un gruzam kamer izskatas plusminus pec kautkaa

tas ir taa kaa es dariju, vakar dariju to pirmo reiz muzaa
limeju pa dalam, sakumaa lielu plakni, un pec tam pieliciju un pielimeju malinas, sturus
baigi labaa stelle papira knaibles
tas gan ir vinils un nedaudz atšķiras no ādas, tas kļūst ellastīgāks pasildot ar fēnu vai arī izmantojot kaut kādas "niknās" līmes tas tā kā pakūst un ir padevīgāks. Vinilam esu izmantojis to it kā speciālo līmi paloniņā(pūšamo) varbūt es kārtīgi nemāku ar to darboties bet vietām tā atnāca vaļā. Pēc manas saprašanas labā būt kaut kāda tipa gumijas līma, kas sažūstot nepaliek galīgi cieta. Bet nu ar vinilu ir lētāk vismaz paprovēšanai.
Cik saprotu ādu tur vairāk cenšās šūt tur kur formas visādas vajag, bet nu tur jāskatās, kāds tev panelis un kādas vēlmes.
Cik saprotu ādu tur vairāk cenšās šūt tur kur formas visādas vajag, bet nu tur jāskatās, kāds tev panelis un kādas vēlmes.
kā var nopūst ar zamšu? ar zamšu var tikai apvilkt... varbūt domā flokošanu?Nr24 wrote:mosh labak nopust ar zamshu! iskatisies taka dazham labam autinjam cimdu nodalijums maigs puukains un neatspiid saule!
#MR wrote:kā var nopūst ar zamšu? ar zamšu var tikai apvilkt... varbūt domā flokošanu?Nr24 wrote:mosh labak nopust ar zamshu! iskatisies taka dazham labam autinjam cimdu nodalijums maigs puukains un neatspiid saule!
nu nezinu ka tas iisti saucas bet nu iespejams ka ta! gala rezultats iskatas ka ar zamshu apvilkts!

- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
NR24,kur tas ir pa 50Ls? :neka:
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here you are
http://www.tigerracing.lv/LV/flock_vest.htm#4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tigerracing.lv/LV/flock_vest.htm#4" onclick="window.open(this.href);return false;

No quattro - no fun!
- J.K.jr.bad.
danke!
man te Seatam prasītos durvju apšuvumu, tur kur audums pārvilkt ar kaut ko neaudumisku, savādāk, kā kaut vai pile lietus uzpil, tā ar paliek traips. Kaut kāds galīgi garām audums. Beņķi vispār, kā piemīzti izskatās, pēc tam kad toniks uzlija virsū.
ej un tagad taisnojies visu laiku, ka tas nebija tā kā domā. 
man te Seatam prasītos durvju apšuvumu, tur kur audums pārvilkt ar kaut ko neaudumisku, savādāk, kā kaut vai pile lietus uzpil, tā ar paliek traips. Kaut kāds galīgi garām audums. Beņķi vispār, kā piemīzti izskatās, pēc tam kad toniks uzlija virsū.

J.K.jr.bad.

- omulis
- Moderators
Ar gatavu nav bildes?
Tā ir vilna vai āda?
Izskatās pēc ādas
Tā ir vilna vai āda?
Izskatās pēc ādas

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
A cik labi tas floks turās, kā lietojas? Nez ar viņu nav tā, ka, ja mazliet ar kāda žurčika malu/kastes stūri/whatecer nobrauc gar viņu, tad paliek nelabojama švīka?
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- Wu-Ryder
Tads ar kuru es esmu stradajis, ir pietiekosi izturigs, protams, ja novilksi lomiku vai ritenbrauceju caur logu pa vinu svika buss.MartinsG wrote:A cik labi tas floks turās, kā lietojas? Nez ar viņu nav tā, ka, ja mazliet ar kāda žurčika malu/kastes stūri/whatecer nobrauc gar viņu, tad paliek nelabojama švīka?
Izskatas 5x ahunak neka zamsis

Var pat magim pogas nopust un tas vel stradaa

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- J.K.jr.bad.
a rugājus man var uzpūst a to man laikam par daudz sieviešu hormonu un baķenes neaug? 

J.K.jr.bad.

visiem volkshiem un vinju meitas uznjemumiem ir tadas problemas ar to salona apdari...vienu piemeru to4na zinu vecais labais volksis vabole tikai jaunaja izpildijuma...salons iskatas ka kaka...ja trapas virsu uudens!J.K.jr.bad. wrote:danke!
man te Seatam prasītos durvju apšuvumu, tur kur audums pārvilkt ar kaut ko neaudumisku, savādāk, kā kaut vai pile lietus uzpil, tā ar paliek traips. Kaut kāds galīgi garām audums. Beņķi vispār, kā piemīzti izskatās, pēc tam kad toniks uzlija virsū.ej un tagad taisnojies visu laiku, ka tas nebija tā kā domā.

turas vinjsh lieliski! ja jau sauna ieksha, saunas krasninjas aizsarg metala sienas nopustas arWu-Ryder wrote:Tads ar kuru es esmu stradajis, ir pietiekosi izturigs, protams, ja novilksi lomiku vai ritenbrauceju caur logu pa vinu svika buss.MartinsG wrote:A cik labi tas floks turās, kā lietojas? Nez ar viņu nav tā, ka, ja mazliet ar kāda žurčika malu/kastes stūri/whatecer nobrauc gar viņu, tad paliek nelabojama švīka?
Izskatas 5x ahunak neka zamsis![]()
![]()
Var pat magim pogas nopust un tas vel stradaa
floksi un pat karstuma neberzhas nost nu tad es nezinu ko tu salona darisi lai visu to sapistu...ja nu vienigi virposi metala detaljas uz pasutijumu KRIEVU tirgum!