Piedāvāju / Meklēju darbu
Re: Piedāvāju / Meklēju darbu
Meklēju darbu ko varētu apvienot ar studijām. Pašlaik mācos LLU Zemes ierīcību 3. kurss.
Ir pieredze mērniecībā, meliorācijas projektu izstrādē. No datorprogramām pārzinu Microstation, un nedaudz Autocad un Ms Office. Ātri apgūstu jauno. Ir B. kategorijas autovadītāja apliecība, savs auto.
Nav nereālu ambīciju uz atalgojumu, galvenais lai tas būtu adekvāts padarītajam un darbs būtu intresants.
CV un motivācijas vēstule pēc pieprasījuma.
Ir pieredze mērniecībā, meliorācijas projektu izstrādē. No datorprogramām pārzinu Microstation, un nedaudz Autocad un Ms Office. Ātri apgūstu jauno. Ir B. kategorijas autovadītāja apliecība, savs auto.
Nav nereālu ambīciju uz atalgojumu, galvenais lai tas būtu adekvāts padarītajam un darbs būtu intresants.
CV un motivācijas vēstule pēc pieprasījuma.
nu labi 1k nevajag pietiks ar 800ls...Melnais wrote:vēljoprojām gribi 1kLs algu?Aigarz` wrote:Es arī gribu patstāvīgu darbu Rīgā kur būtu brīvas nedēļas nogales kā jau normāli visuCV varu nosūtīt pa e-pastu! izskatīšu visus piedāvājumus!

Ta vajag man ar kadu halturu sestdienas, svetdienas - pec izglitibas labs mebelgaldnieks, ir pieredze bis auto skruvesana, liela pieredze darznieciba(ierikoshana, kopshana), b -kategorija, u.t.t rokas aug no pareizas vietas!
ja kas PM

ja kas PM
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 

- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Melnais wrote:Aigarz` wrote:nu labi 1k nevajag pietiks ar 800ls...Melnais wrote:vēljoprojām gribi 1kLs algu?Aigarz` wrote:Es arī gribu patstāvīgu darbu Rīgā kur būtu brīvas nedēļas nogales kā jau normāli visuCV varu nosūtīt pa e-pastu! izskatīšu visus piedāvājumus!
un ko tu proti? moš atmet savu cv un motivācijas vēstuliman uz [email protected]

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
kriize
naudu vajag
varu salabot kaadu datoru pa sestdienām svētdienām (iztiiriit viirusus uc zarazas utml lietas)
pieredze šajā jomā 8 gadi praktiski dien diena taas lietas dariitas.
ja interese PM

varu salabot kaadu datoru pa sestdienām svētdienām (iztiiriit viirusus uc zarazas utml lietas)
pieredze šajā jomā 8 gadi praktiski dien diena taas lietas dariitas.
ja interese PM
- jaaniss
- Audi 80
pm saņēmi?feelfree wrote:Ta vajag man ar kadu halturu sestdienas, svetdienas - pec izglitibas labs mebelgaldnieks, ir pieredze bis auto skruvesana, liela pieredze darznieciba(ierikoshana, kopshana), b -kategorija, u.t.t rokas aug no pareizas vietas!
![]()
![]()
ja kas PM
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
sanemu, meginasu izbrivet laikujaaniss wrote:pm saņēmi?feelfree wrote:Ta vajag man ar kadu halturu sestdienas, svetdienas - pec izglitibas labs mebelgaldnieks, ir pieredze bis auto skruvesana, liela pieredze darznieciba(ierikoshana, kopshana), b -kategorija, u.t.t rokas aug no pareizas vietas!
![]()
![]()
ja kas PM

Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 

piedāvāju pakalpojumus!
Ja vajag sainstalēt tikko iegādāto datoru vai veco kurš ir pārpildījies ar visādu drazu un raustas vai kārtīgi neiet kā agrāk tad varu izdarīt. Principā instalēju tikai Windows XP.. Manuprāt visstabīlākā operētāj sistēma no microsoft..
Office 2004-2007, Photoshop cs3, tildes birojs, anti vīrus, utt... visas programmas uz Jūsu pašu atbildību varu salikt nelegālās , varu arī orģinālās uzlikt, bet tad pašiem jāiegādājas..
Kaut ko ar dzelžiem arī krāmējos (cietie diski, cd, floppy, ram, video, sound,utt..)
kā arī varu routerus uzstādīt..
cenas:
windows (bez driveriem un citām programām) 15ls
tikai atsevišķas programmas (uz windowsa) 10ls
citas programmas+windows 20 līdz 25ls
driveri (priekš video kartēm, skaņas kartēm utt) cena atkarīga no driveru pieejamības cik grūti atrast utt.. tātad 5 līdz 10ls
ja gribat lai nepazaudēju vecos dokumentus, filmas, muzikas un failus, tad varu saglabāt. 5ls
Kā arī piedāvāju ekstru!
Apple MAC lietotājiem varu uzinstalēt parallel desktop+windows XP (cena 15ls)
kā arī MACam piedāvāju officu, photoshopu. 10ls
kā arī varu datoram aizbraukt pakaļ Rīgas robežās 5ls par degvielu
mob: 28647444
vai PM
p.s. tie kas māk to visu paši izdarīt, lūdzu nespamojiet, jo ir cilvēki, kas to nemāk vai kuriem ir slinkums pašiem to darīt..

Ja vajag sainstalēt tikko iegādāto datoru vai veco kurš ir pārpildījies ar visādu drazu un raustas vai kārtīgi neiet kā agrāk tad varu izdarīt. Principā instalēju tikai Windows XP.. Manuprāt visstabīlākā operētāj sistēma no microsoft..
Office 2004-2007, Photoshop cs3, tildes birojs, anti vīrus, utt... visas programmas uz Jūsu pašu atbildību varu salikt nelegālās , varu arī orģinālās uzlikt, bet tad pašiem jāiegādājas..
Kaut ko ar dzelžiem arī krāmējos (cietie diski, cd, floppy, ram, video, sound,utt..)
kā arī varu routerus uzstādīt..
cenas:
windows (bez driveriem un citām programām) 15ls
tikai atsevišķas programmas (uz windowsa) 10ls
citas programmas+windows 20 līdz 25ls
driveri (priekš video kartēm, skaņas kartēm utt) cena atkarīga no driveru pieejamības cik grūti atrast utt.. tātad 5 līdz 10ls
ja gribat lai nepazaudēju vecos dokumentus, filmas, muzikas un failus, tad varu saglabāt. 5ls
Kā arī piedāvāju ekstru!

kā arī MACam piedāvāju officu, photoshopu. 10ls

kā arī varu datoram aizbraukt pakaļ Rīgas robežās 5ls par degvielu

mob: 28647444
vai PM
p.s. tie kas māk to visu paši izdarīt, lūdzu nespamojiet, jo ir cilvēki, kas to nemāk vai kuriem ir slinkums pašiem to darīt..
Last edited by kaxsis on 16 Dec 2008, 16:08, edited 1 time in total.
SEAT IBIZA TDI '03 110zs

ja uzmanigak izlasa es sapratu, ka tas ir ka macibas partrauktasKalnz wrote:Ko nozīmē? "ir B kategorijas autovadītāja apliecība, bet patreiz esmu pārtraucis"
Dynitia[42:81] > Urlava
Nu tad rādi savu perfekto un iedeālo CV!Icikinsh wrote:Atvaino Bet tas CV ir shausminosh...Aigarz` wrote:Meklēju darbu :
Mans-CV
wisi piedāvājumi welcome
Gribu lai ir Rīgas tuvumā! Savādāk zb Tukums!
izlaboju!martinso wrote:ja uzmanigak izlasa es sapratu, ka tas ir ka macibas partrauktasKalnz wrote:Ko nozīmē? "ir B kategorijas autovadītāja apliecība, bet patreiz esmu pārtraucis"
-
paldies, shodienai gariigais ir uzlabots!Personas īpašības: Laipns, enerģisks, sportisks, saprotoš.

btw, kaac fotozhopeetaajs negrib piehaltuureet? ir viens viegls, bet atbildiigs darbinjsh. detaljas - PM