tu gribēji teikt uz mājāmRihy wrote:Nē, es Āgenskalnā, pie drogām stāvēju pie sarkanā, tu viens pats aizripinājies uz otru pusi, prom no mājāmLambertino wrote:k kur pie Ingara pievienojies?Rihy wrote:Lambertino šķērsoja Mārupes ielu ar Emmu, pēc škodas pulksteņa 22:08
Ja tā, tad nezinu kapēc, bet maniju. Laikam pārāk uzkrītoši brauci aiz manis
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17

-
Rihy
Ja uz Vecrīgu, tad jāLambertino wrote:tu gribēji teikt uz mājāmRihy wrote:Nē, es Āgenskalnā, pie drogām stāvēju pie sarkanā, tu viens pats aizripinājies uz otru pusi, prom no mājāmLambertino wrote:k kur pie Ingara pievienojies?Rihy wrote:Lambertino šķērsoja Mārupes ielu ar Emmu, pēc škodas pulksteņa 22:08
Ja tā, tad nezinu kapēc, bet maniju. Laikam pārāk uzkrītoši brauci aiz manis
Deivs ir no Ventspils? ja tā, tad izskatās, ka Ventspilī ar daudz burnout lasoši cilvēkiRollin wrote:15:39 foxx + 1 nogiezās uz Lācplēša (laikam) ielu.. gar "Neste"..
un iespējams Deivs varēja būt .. ~ 14:30 tumši zils MB nogiezās no Kuldīgas ielas uz "jauno" Durbes ielas posmu !
nesen tā tiku informēts.. profilā rakstīts "Ventspils / Skrīveri".. nu bet, lai pats atbild !#MR wrote:Deivs ir no Ventspils? ja tā, tad izskatās, ka Ventspilī ar daudz burnout lasoši cilvēkiRollin wrote:15:39 foxx + 1 nogiezās uz Lācplēša (laikam) ielu.. gar "Neste"..
un iespējams Deivs varēja būt .. ~ 14:30 tumši zils MB nogiezās no Kuldīgas ielas uz "jauno" Durbes ielas posmu !
p.s. max vēl 9:00 pie mājas !
Lancer 1.6 16V
Deivs ir no Skrīveriem, bet mācās VentspilīRollin wrote:nesen tā tiku informēts.. profilā rakstīts "Ventspils / Skrīveri".. nu bet, lai pats atbild !#MR wrote:Deivs ir no Ventspils? ja tā, tad izskatās, ka Ventspilī ar daudz burnout lasoši cilvēkiRollin wrote:15:39 foxx + 1 nogiezās uz Lācplēša (laikam) ielu.. gar "Neste"..
p.s. max vēl 9:00 pie mājas !
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

-
Rihy
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
KO tu viņa emkai izdariji?Rihy wrote:Satikts fleix Vecrīgā un nobiedēta viņa draudzene

-
Rihy
Fleixam ir ne tikai draudzene emkaLambertino wrote:KO tu viņa emkai izdariji?Rihy wrote:Satikts fleix Vecrīgā un nobiedēta viņa draudzene
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pirms 30min Donalds pie savas mājas, ar veselu baru jauniešu!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
Rihy
iz wrote:bij bij tāda lieta, paspēju turpceļā mārupē apmaldīties un atpakaļceļā agenskalnā, tikko tik mājās beidzot tikuRihy wrote:Pirms 10 minūtēm satikts Iz
Nee vinjas abas zin viena par otruRihy wrote:Fleixam ir ne tikai draudzene emkaLambertino wrote:KO tu viņa emkai izdariji?Rihy wrote:Satikts fleix Vecrīgā un nobiedēta viņa draudzeneViņš viņu krāpj ar citu
-
Rihy
Laikam samierinājušās ar veselīgu konkurencifleix wrote:Nee vinjas abas zin viena par otruRihy wrote:Fleixam ir ne tikai draudzene emkaLambertino wrote:KO tu viņa emkai izdariji?Rihy wrote:Satikts fleix Vecrīgā un nobiedēta viņa draudzeneViņš viņu krāpj ar citu
aizmuguree braucoshajam Repsim uzmests ar avareikaam no Coyota uz krastenes pirms ~10min 
chalis nesapratnee samazinaaja aatrumu un iekaartojaas labajaa joslaa
chalis nesapratnee samazinaaja aatrumu un iekaartojaas labajaa joslaa

being a better driver is not an unfair advantage...