Nav tik traki, cilvēkam rodas priekšstats kas un kā ar attiecībām...lai uzliek kādu 3.45 pabraukā, ja nepatīk, nav taču problēma samainīt pēc tam atkalchainsaw wrote:tas ir kaa prasiit kaadu sievu man labak mekleetLambertino wrote:Katram ir sava vēlme - teiksim manā e30 stāv e36 motors un kārba takā tas būtu pielīdzināms e36 un mana reduktora attiecība ir 3,46. Pēs manām domām nav tādas ideālas attiecības driftam, katram braucējam vēlmes ir savādākas, kā arī prasības nav vienādas.
Ar 3,15 (ar ko brauc Arčuks), manuprāt ir pārāk garš prekš tāda motora. Šāda attiecība vairāk būtu domāta emkām.
Takā tev motors un kārba ir tāda pati kā man, tad domāju, ka normālākais būtu mēģināt ar to kas man ja ne pat vēl īsāku
p.s ceru, ka nesamurgoju un bilde ir skaidra![]()
![]()
![]()
Drifts
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Drifts
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Tas bij labschainsaw wrote:tas ir kaa prasiit kaadu sievu man labak mekleetLambertino wrote:Katram ir sava vēlme - teiksim manā e30 stāv e36 motors un kārba takā tas būtu pielīdzināms e36 un mana reduktora attiecība ir 3,46. Pēs manām domām nav tādas ideālas attiecības driftam, katram braucējam vēlmes ir savādākas, kā arī prasības nav vienādas.
Ar 3,15 (ar ko brauc Arčuks), manuprāt ir pārāk garš prekš tāda motora. Šāda attiecība vairāk būtu domāta emkām.
Takā tev motors un kārba ir tāda pati kā man, tad domāju, ka normālākais būtu mēģināt ar to kas man ja ne pat vēl īsāku
p.s ceru, ka nesamurgoju un bilde ir skaidra![]()
![]()
![]()
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
man liekas ka 3,15 ir ari 325 stokaa, jo manam tada ari laikam ir...
tev jaliek nevis lielaka, bet mazaka attieciba
tjip isaku reduktoru. maximalais atrums diezvai kadam liels ir vaidzigs, vinigais kas ar isu reduktoru slikts, ka citiem nepatik ir augsti apgriezieni ap 100km/h 
tev jaliek nevis lielaka, bet mazaka attieciba
Gribēju teikt lielāku ciparu nevis attiecībuchainsaw wrote:man liekas ka 3,15 ir ari 325 stokaa, jo manam tada ari laikam ir...
tev jaliek nevis lielaka, bet mazaka attiecibatjip isaku reduktoru. maximalais atrums diezvai kadam liels ir vaidzigs, vinigais kas ar isu reduktoru slikts, ka citiem nepatik ir augsti apgriezieni ap 100km/h
nu nezinu man jau liekas ka janim ir pa iistu taa padarissana! vinam tur tressaja jasprauz kur man vel nissanam nav redlains! bet nu protams massinas dazzaadasa manam ir 8k rpm ierobezotajs! un domaju ka saakum pa ielu braucot un padrifteejot ar issaku bus vieglaak jo nevajadzes motoru spiidzinaat un neies arii tik aatri!

- Archuks
- BMW
...nu tev tur bikiņ jaudas vairākRoDeO wrote:nu nezinu man jau liekas ka janim ir pa iistu taa padarissana! vinam tur tressaja jasprauz kur man vel nissanam nav redlains! bet nu protams massinas dazzaadasa manam ir 8k rpm ierobezotajs! un domaju ka saakum pa ielu braucot un padrifteejot ar issaku bus vieglaak jo nevajadzes motoru spiidzinaat un neies arii tik aatri!
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

328 ir standart attiecība 2.93.
Uzliku bloķi ar 3.15 un ir ļoti labi ikdienai. Uz šosejas gan ekonomēt nesanāk normāli braucot
Uzliku bloķi ar 3.15 un ir ļoti labi ikdienai. Uz šosejas gan ekonomēt nesanāk normāli braucot
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
tev taksh tilpums mazaks
ekanomet nesanak tad kad uz 110 ir gandriz 5krpm
choms teica ka shim ta esot bijis, pats gan neredzeju, bet nu cik zinu tad tam 325 pie 190 bija jau sitaas pret ierobezhotaaju.
ekanomet nesanak tad kad uz 110 ir gandriz 5krpm
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Man čota liekas, ka ja man būtu 3.15, tad ar trešo neko nevarētu izdarīt, bet nu ar otro būtu foršāk 
p.s jāatceras arī tas, ka es braucu ar baloniem un tad attiecība ir biku savādāka nekā ar zemo profilu.
p.s jāatceras arī tas, ka es braucu ar baloniem un tad attiecība ir biku savādāka nekā ar zemo profilu.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ātruma cilts ieraksts
-safilmēts, samontēts O.K., vienīgi tas miksis ar Kristenu, pāris sportistiem un dzērušajiem skatītājiem
-pēdējais komentārs sižetā
Latvijas žurnālisti 
-safilmēts, samontēts O.K., vienīgi tas miksis ar Kristenu, pāris sportistiem un dzērušajiem skatītājiem
-pēdējais komentārs sižetā
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5