Lamberts met aci uz japāņu autobūvi
Drifts
Re: Drifts
VAi tad shitas nav tas kas bija Somijaa?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tas ir speedo bet nekas anormalstur nav!
tam speedo gals ir 180 km/h (JDM)
taka vin tur ap 100 - 120 kkur spolee nu otro atrumu lidz galam!

Tur 3 no 4 mashinaam bija Skaji un S14..... Ehh. Viens ar V8 motoru, viens ar 745BMW motoru.. Driftee ar 285 platuma pusslikiem.... liikumaa paatrinaas, skats ah$%^tj kaac... 
kviin ov ze viiiiiilz 
A ko lai dara, ka 50 gadus attistiibaa esam atpalikushi ..Melnais wrote:nu jā, mums te līdz tādam līmenim, oi oi! kur nu vēl līdz japāņu dridta līmenim..Kristena wrote:Tur 3 no 4 mashinaam bija Skaji un S14..... Ehh. Viens ar V8 motoru, viens ar 745BMW motoru.. Driftee ar 285 platuma pusslikiem.... liikumaa paatrinaas, skats ah$%^tj kaac...
Bet vismaz redzeejaam uz ko tiekties
kviin ov ze viiiiiilz 
Kad samekleeshu, ielikshu linku, bet vajadzeetu parakties kaukur shite:gt99 wrote:Kur var apaskatīt Somijas pasākuma rezultātus?
http://www.x-treme.fi/tapahtumat/688.dsp
kviin ov ze viiiiiilz 
Mekleet un mainiit attieksmi vajag arii mums pashiem vairaaqk..
BET, ir viens affigennais BET. Mums jau reaali nav, kas taadus motorus vareetu sabuuvet! Tapeec arii nekas nenotiek. Tur 500 zs ir iztikas minimums. Un vinji prot tos buuveet. Pie mums vienjarshi taadu smadzenju nava, ir paaris kadri, kas ko liidziigu meegjina izildiit, bet liidzeklju truukuma un minimaalu zinaashanu deelj taa arii netiekam pie kaut vai liidziigiem rezultaatiem..
BET, ir viens affigennais BET. Mums jau reaali nav, kas taadus motorus vareetu sabuuvet! Tapeec arii nekas nenotiek. Tur 500 zs ir iztikas minimums. Un vinji prot tos buuveet. Pie mums vienjarshi taadu smadzenju nava, ir paaris kadri, kas ko liidziigu meegjina izildiit, bet liidzeklju truukuma un minimaalu zinaashanu deelj taa arii netiekam pie kaut vai liidziigiem rezultaatiem..
kviin ov ze viiiiiilz 
- Lambertino
skatos kāds ir ticis uz kājāmKristena wrote:Tur 3 no 4 mashinaam bija Skaji un S14..... Ehh. Viens ar V8 motoru, viens ar 745BMW motoru.. Driftee ar 285 platuma pusslikiem.... liikumaa paatrinaas, skats ah$%^tj kaac...
Njā, bet tur tev taisnība

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Nedomaju ka bikjernieku trasee, kur bij pedejais drifts butu baigaa jega no 500+ zirgiem, vinjiem ir cita izmera un atruma trases.
Smadzenes latvijaa daudziem pietiktu lai uz buuveetu shos 500+ zirgus, tikai tie cilveeki kuri spej atlauties to, braukaa ar maserati un jaunajaam emkaam.
Smadzenes latvijaa daudziem pietiktu lai uz buuveetu shos 500+ zirgus, tikai tie cilveeki kuri spej atlauties to, braukaa ar maserati un jaunajaam emkaam.
- Lambertino
Nekad arī nav bijis pretenzinu pret viņiem - tikai vot visu laiku likstas gadās un $ ir vajadzīgi vairāk nekā manā e30 ar baloniemMelnais wrote:nu tad beidzot!EDX wrote:Kkas nav ritīgi![]()
Lamberts met aci uz japāņu autobūvi![]()
tas ju bija gaidāms no aktīva driftera!

Logjiski, vajag arii trases, bet Bikjeros, ja buutu shaadas mashiinas vareteu arii laist pa lielo trasi, kur var atveezeeties....
Trashu truukums tochna ira. sanaak taa - nav mashiinu, nav trases. Secinaajums - jaabuuvee auto un jaamauc uz Somiem
Trashu truukums tochna ira. sanaak taa - nav mashiinu, nav trases. Secinaajums - jaabuuvee auto un jaamauc uz Somiem
kviin ov ze viiiiiilz 
- Lambertino
Šito jau arī pārspriedām, ka uz doto momentu man nafig ko tādu vajag jo nav kur viņus ganīt. Praktiski pietiek ar manu 2.8 šeitBriedis wrote:Nedomaju ka bikjernieku trasee, kur bij pedejais drifts butu baigaa jega no 500+ zirgiem, vinjiem ir cita izmera un atruma trases.

- Lambertino
a tu nezinu kā viņiem tur ir ar naudas pelnīšanu šajā sporta veidā - respektīvi balvās kādas štukas arī dala, jebšu iedod cepurīti un bremžu eļļu?Kristena wrote:Logjiski, vajag arii trases, bet Bikjeros, ja buutu shaadas mashiinas vareteu arii laist pa lielo trasi, kur var atveezeeties....

- Lambertino
gt99 wrote:Beidziet. Pēc rezultātiem Jūsu drifts irEs gan neesmu skatījies, bet zinu ka tikai nesen pirmo reizi kāds ASV D1GP pirmo reizi sasniedzis 100 punktu novērtējumu braucienā. Paskatījos Jūsu rezultātus, redzēju, ka kādam 98 piešķirti. Vēl bišķin un pasaules izcilāko līmenis būs.

Nu man gan ščiet ka jūs te lielu tuftu dzenat :neka:
Par driftu Latvijā domāju dēļ 1,5 sezonas līmens ir sasniegts ļoti labs tikai grūtākais būs noturēt to popularitāti augošā progresijā.
Droši varu apgalvot ka nākošgad būs vēl vairāk un daudzāk nopietnākākas tehnikas
un manisprāt par to satraukties nevajadzētu, kas mani satrauc vis vairāk ir tas pa kurieni mēs brauksim :neka: un tas jau gūlstas uz rīkotāju pleciem
Runājot par sponsoriem es problēmas neredzu, tikai nevajag gaidīt kad tev nāks klāt Red Bul pārstāvis un teiks "klau paskatijos baigi forši mauc vai negribi lai iedodam tev kādu naudiņu"
tev pašam ir jāiet jārunā, jāmeiģina sevi notirgot
Auto ar 500hp nav problēma vispār, jo sevišķi nissaniem !,, bet kam viņi vajadzīgi?? lai uz brīvībenes ar ceturto robu varētu spolēt!!!
Domāju viss būs čiki un Leišus un Somus
jau nākošgad, tikai dodiet vietu kur trenēties
tiešām ātram driftam!!!!

Par driftu Latvijā domāju dēļ 1,5 sezonas līmens ir sasniegts ļoti labs tikai grūtākais būs noturēt to popularitāti augošā progresijā.
Droši varu apgalvot ka nākošgad būs vēl vairāk un daudzāk nopietnākākas tehnikas
Runājot par sponsoriem es problēmas neredzu, tikai nevajag gaidīt kad tev nāks klāt Red Bul pārstāvis un teiks "klau paskatijos baigi forši mauc vai negribi lai iedodam tev kādu naudiņu"
Auto ar 500hp nav problēma vispār, jo sevišķi nissaniem !,, bet kam viņi vajadzīgi?? lai uz brīvībenes ar ceturto robu varētu spolēt!!!
Domāju viss būs čiki un Leišus un Somus
...Driftinvasion...
- Wu-Ryder
Es ar isti nesapratu visu sitto bazaru kas te panesies :neka:
kada problema LV 500Zs uzbuvet?? Man jau sak likties ka tas jau nu nav nekads retums vairs. :neka:
Ap 500Zs var uzbuvet neliela garaza ar bedri
Par softa problemam un kadu detalu nesaderibu tas ir cits stasts. Kaut ari jebkuram buvetam auto ir kads vajais punkts kas kautkad saluzis. Un jebkurs sportenieks to parslimo, elementara lieta, paradiet kadu kas izdzinis svaigi buvetu auto un tas visu sezonu iet bez kasjakiem
Par sponsoriem - ir taka rai saka ka japardod pasam sevi.
Bet vispar kautkada murgaina saruna panesusies
kada problema LV 500Zs uzbuvet?? Man jau sak likties ka tas jau nu nav nekads retums vairs. :neka:
Ap 500Zs var uzbuvet neliela garaza ar bedri
Par softa problemam un kadu detalu nesaderibu tas ir cits stasts. Kaut ari jebkuram buvetam auto ir kads vajais punkts kas kautkad saluzis. Un jebkurs sportenieks to parslimo, elementara lieta, paradiet kadu kas izdzinis svaigi buvetu auto un tas visu sezonu iet bez kasjakiem
Par sponsoriem - ir taka rai saka ka japardod pasam sevi.
Bet vispar kautkada murgaina saruna panesusies

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
Nav tos 500zs mums kur ganīt pašlaik - tur manuprāt ir lielākā probza :neka:
Nav jau tā, ka negribās gāzt bezbožna un ņemt medaļas nost somiem un citiem zvēriem
Par sponsoriem - atrast jau var, bet pašreiz figņa ir ar ekonomisko situāciju. Man daudzi ir teikuši - sory, būtu gadu atpakaļ atnācis, bet pašreiz :neka:
Interesanti ir, bet ......
Un nav arī tā, ka nevar dabūt - rēķini man ir seksam.lv , rvt-riepucentrs , vianor.lv , scansale un pie tā netaisos apstāties
Nav jau tā, ka negribās gāzt bezbožna un ņemt medaļas nost somiem un citiem zvēriem
Par sponsoriem - atrast jau var, bet pašreiz figņa ir ar ekonomisko situāciju. Man daudzi ir teikuši - sory, būtu gadu atpakaļ atnācis, bet pašreiz :neka:
Interesanti ir, bet ......
Un nav arī tā, ka nevar dabūt - rēķini man ir seksam.lv , rvt-riepucentrs , vianor.lv , scansale un pie tā netaisos apstāties