Nē nu ir jau OK tikai par to variantu tapšanu arī būs jāmaksā, par brīvu skices neviens netaisīs un nemodelēsdoubled wrote:izskatīšu vinila piedāvājumus savam bmw
rekur auto, piedāvājumus PM
gan dizaina gan cenu
Toyota Supra decals
Moderator: Focus
Re: Toyota Supra decals
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Intereses pēc, cik maksā auto detaļu aplīmēšana ar vienkrāsainu plēvi, piemēram, kapotu aplīmēt ar baltu plēvi? 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Ir arī karbona plēvesArchuks wrote:Intereses pēc, cik maksā auto detaļu aplīmēšana ar vienkrāsainu plēvi, piemēram, kapotu aplīmēt ar baltu plēvi?
Vāveris - gaumīgi!
Tieši tā, visādas spīdīgās plēves ir dārgākas par parastajām. Tāpat arī ir dārgākas 3M plēves, kas ļoti eleganti staipās un "pieņem" izlieku formas bez pretenzijām. Tās ir izmatojamas pilnu detaļu aplīmēšanai.
Tāpat arī taisnība par maketiem. Ja ir nepieciešams kas nopietns, tad par normālu maketu būs jāmaksā.
Principā, process iespējams šāds:
Pirmās skices.
Nepieciešamās izmaiņas.
Nakamās skices.
izmaiņas.
.....
Maketa apstiprināšana
Izstrādes failu sagatavošana printerim/ploterim
Aplīmēšanas process.
Archuks - visas detaļas aplīmēšanai būs nepiciešama plēve no "dārgajām staipīgajām".
Labu laiku vairs nenodrabojos ar līmēšanu, bet pieļauju, ka tas pats, kas pārkrāsošana vien sanāks, ja ne vēl dārgāk
Izdevīgāk būs, ja tā nebūs vienkrāsaina plēve, bet gan kāds zīmējums, tekstūra, krāsu pāreja, whatever...
Tieši tā, visādas spīdīgās plēves ir dārgākas par parastajām. Tāpat arī ir dārgākas 3M plēves, kas ļoti eleganti staipās un "pieņem" izlieku formas bez pretenzijām. Tās ir izmatojamas pilnu detaļu aplīmēšanai.
Tāpat arī taisnība par maketiem. Ja ir nepieciešams kas nopietns, tad par normālu maketu būs jāmaksā.
Principā, process iespējams šāds:
Pirmās skices.
Nepieciešamās izmaiņas.
Nakamās skices.
izmaiņas.
.....
Maketa apstiprināšana
Izstrādes failu sagatavošana printerim/ploterim
Aplīmēšanas process.
Archuks - visas detaļas aplīmēšanai būs nepiciešama plēve no "dārgajām staipīgajām".
Labu laiku vairs nenodrabojos ar līmēšanu, bet pieļauju, ka tas pats, kas pārkrāsošana vien sanāks, ja ne vēl dārgāk

313hp/750Nm
Tieši tā viss kopā man izmaksāja 150Ls, tikai dizainu es izdomāju pats, pašā sākumā man prātā bija skaidrs ko es gribu. Kad bija gatavas pirmās skices tad bišku ar toņiem paspēlējos un bija gatavs. Šajā bildē redzama pēdējā vizualizācija pirms aplīmēšanas darbiem:Kalnz wrote:Vāveri, Tev tas izmaksāja kopā ņemot - dizainu, materiālus, izgatavošanu un aplīmēšanu?!

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pietiek bērni spamot!!!
Būtu jau nu tā kā izauguši no tā vecuma, kad viens otru par durakiem un idiotiem saucāt tikai viedokļu atšķirības dēļ! Lai nebūtu vairs neviena posta beztēmā!!!
Par Voļvas strīpām ejat izsakaties sadaļā-"Mans jaunais auto", kur šī tēma jau ir apspriesta!!!
Būtu jau nu tā kā izauguši no tā vecuma, kad viens otru par durakiem un idiotiem saucāt tikai viedokļu atšķirības dēļ! Lai nebūtu vairs neviena posta beztēmā!!!
Par Voļvas strīpām ejat izsakaties sadaļā-"Mans jaunais auto", kur šī tēma jau ir apspriesta!!!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
vari paintereseeties- Big Ant reklāmas studija! E36 kupejas versijai piedavaja ap 40Ls- tas tikai pa abu pushu uzlimem bez limeshanas!garsh wrote:Ir te kāds,kas njemaas ar auto aplīmēšanu?
MKTM
*Es nebraucu agresiivi - Es vnk apbraucu bedres...
*Es nebraucu agresiivi - Es vnk apbraucu bedres...
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Parakājos hondistu forumā, tur ar ko piedāvā:
strajans wrote:Šeku reku lieta tāda, ka varu piedāvāt izstrādāt uzlīmju dizainu tavam autiņam!![]()
Arī sagatavot uzlīmes un aplīmēt mašīnu var pie manis! :-"
Zvaniet, nāciet ciemos, tikai sms nesūtiet!![]()
26315222
Zamāk viens dzīvs piemērs, kuru noteikti daži jau pat dzīvē būs redzējuši...

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tā plēve labi pieņem forumu? tb plastmasas paneļa detaļas viegli aplīmēt būtu?Vāveris wrote:Ir arī karbona plēvesArchuks wrote:Intereses pēc, cik maksā auto detaļu aplīmēšana ar vienkrāsainu plēvi, piemēram, kapotu aplīmēt ar baltu plēvi?
tā plēve ko domāju es, ir domāta virsbūvei, uz plastamas to nevar līmēt#MR wrote:tā plēve labi pieņem forumu? tb plastmasas paneļa detaļas viegli aplīmēt būtu?Vāveris wrote:Ir arī karbona plēvesArchuks wrote:Intereses pēc, cik maksā auto detaļu aplīmēšana ar vienkrāsainu plēvi, piemēram, kapotu aplīmēt ar baltu plēvi?
- DimanC
- Has thanked: 0
reku LHK forumā diskusija par ķipa karbona plēvēm. moš kas noderīgs atrodas...Briedis wrote:kur var "pod karbon: pleevi nopirkt? apt. cena, kados izmeeros naak...

burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS