BURNOUT.LV Drifting Team
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: BURNOUT.LV Drifting Team
kaa gaja DD???

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
-
-
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Paldies sveicējiem un līdzjutējiem
Prieks par Rodi, turpini tā un būsi virsotnē
Runāot par mani - zvaigznes bija nostājušās par mani - pirmajā braucienā Gvidis pieļāva kļūdu un apdzina mani pa NEtrajektoriju un tas izskatijās super + tas, ka neviens nepārtrauca sānslīdi
Otrajā kad braucu ar leiti - vinēju jo braucu ideālajās trajektorijās
Trešajā kad pret Ērgli - Super, man patika, tikai žēl, ka manas riepas neturējās un nevarēju turēt minimālu distanci. Sāku ar BAmpers bamperī, bet beidzu tālu :neka: Pats gribēju max tuvu braukt, bet nevarēju
Vinēju atkal ar ideālajām trajektorijām
Ceturtajā kad ar Mužiku - cerēju uz kārtīgu cīņu, bet šamējais sagriezās
Nu neko - uzvara bija manējā, bet nejutos kārtīgi izsportojies
Iņčīgākais bija tas, ka braucot ar Mužiku (pa priekšu braucot) gandrīz nolohojos jo nevarēju atcerēties vai esmu izbraucis garo līkumu un liku pēc čuja atkal šķērē - pēcāk skatijos spoguļos vai viņš brauc vai nē un redzēju, ka šamējais ir un sapriecājos
p.s izskatās, ka uz doto momentu esmu līderpozīcijā kopvērtējumā, bet nu pēdējais posms būs nervu kutinoš jo trīs braucēji esam ar vienlīdzīgiem punktu skaitiem
p.s.s Kur ir kādi foto? Veci foto nevienam īsti vairs neinteresēs

Prieks par Rodi, turpini tā un būsi virsotnē

Runāot par mani - zvaigznes bija nostājušās par mani - pirmajā braucienā Gvidis pieļāva kļūdu un apdzina mani pa NEtrajektoriju un tas izskatijās super + tas, ka neviens nepārtrauca sānslīdi

Otrajā kad braucu ar leiti - vinēju jo braucu ideālajās trajektorijās
Trešajā kad pret Ērgli - Super, man patika, tikai žēl, ka manas riepas neturējās un nevarēju turēt minimālu distanci. Sāku ar BAmpers bamperī, bet beidzu tālu :neka: Pats gribēju max tuvu braukt, bet nevarēju

Ceturtajā kad ar Mužiku - cerēju uz kārtīgu cīņu, bet šamējais sagriezās

Nu neko - uzvara bija manējā, bet nejutos kārtīgi izsportojies

Iņčīgākais bija tas, ka braucot ar Mužiku (pa priekšu braucot) gandrīz nolohojos jo nevarēju atcerēties vai esmu izbraucis garo līkumu un liku pēc čuja atkal šķērē - pēcāk skatijos spoguļos vai viņš brauc vai nē un redzēju, ka šamējais ir un sapriecājos

p.s izskatās, ka uz doto momentu esmu līderpozīcijā kopvērtējumā, bet nu pēdējais posms būs nervu kutinoš jo trīs braucēji esam ar vienlīdzīgiem punktu skaitiem

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Top!!!Lambertino wrote:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Archuks
- BMW
anarhists wrote:Lambertino ,apsveicu ar uzvaru, prieks bija skatīties!
Žetons burnout.lv atbalsta komandai par gaisā mešanu un plakāta vicināšanu

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
Yes, uzvarētājs tika pamētātsArchuks wrote:anarhists wrote:Lambertino ,apsveicu ar uzvaru, prieks bija skatīties!
Žetons burnout.lv atbalsta komandai par gaisā mešanu un plakāta vicināšanu

-
Netop - ir pālis, būs rīt vakarāJuzix wrote:Top!!!Lambertino wrote:

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
VarbuutRihy wrote:Netop - ir pālis, būs rīt vakarāJuzix wrote:Top!!!Lambertino wrote:

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
lai arī mani izfukāja leitis, tomēr ir gandarījums, ka no 40 dalībniekiem esmu ~10nieku palicis 
zinu ka varēju labāk, betnu ir uz ko tiekties =)

- Wu-Ryder
Man liekas, ka uz tavu pusi zvaigznes vienkarsi nestajas. :neka: :neka: Bet ta tik turpinat talak.doubled wrote:lai arī mani izfukāja leitis, tomēr ir gandarījums, ka no 40 dalībniekiem esmu ~10nieku palicis

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
Mans Review.
1. prieks par Jaani
2. prieks passam par sevi!
Man visu dienu bija tads stress un visu laiku bija jaadoma par riepaam, jo man bija iedotas tas Kumho Sarkanas riepas, un lidz ar to vajadzeeja mainit visu laiku un meeginaat kas arii beigaas nesanaca jo Nissans nav sareguleets vel tik perfekti un vins pie Redlaina straada daudz pa treknu. Lidz ar to ilgi turot redlaina vins aizlejas un nogurst. bet braucot tas netrauceeja.
un diezgan gruuti bija pierast pirmaj kvalifkacija ka tas riepas ar kuraam braucu slideja vairak neka taas kuras meginaaju kuupinaat! un pirmaja kvalifikaciaj 1. liikuma sagriezos!
2. kvalifikacijas braucienu domaju ka esmu ari nopuudeleejis jo uzbraucu uz riepaam minimali pirmajaa likumaa pie passa konusa! Bet izradijas ka tas bija labaakais kvalifikacijas brauciens
kad uzzinaju tad biju nenormali laimiigs.
1jaa tandeema zinaju ka jabrauc otrais brauciens uzmaniigi jo pirmaj Maarcis sagreizas, bet vispar jau baigi gruti saprast vai esi labi vai slikt nobraucis jo neko neredz un nedzird.
labi ka man Burnout.lv atbalstitaji kas bija tehniskaja parka pateica un vareju braukt mieriigi!
2. tandema cina ar Egliiti peec pirma brauciena arii nezinaaju vai ir labi vai nee un meginaju tureeties vinam lidzi jo riepas taa pat ka lambertam bija sliktaaks neka citiem un nevareja fiziski tik aatri pabraukt un parmetiena mazliet pa ilgu tureeju gaazi un apcirtos rinkki!
bet kopuma esmu apmierinaats!
Un visa tribine kas muus atbalstija bija nepaarspeejama.
Zeel ka Rancaanam tik labi negaaj kvalifikaacijaa! bet ceresim uz nakam reizi!
Un paldies muusu atbalstitajiem un sponsoriem.
1. prieks par Jaani

2. prieks passam par sevi!

Man visu dienu bija tads stress un visu laiku bija jaadoma par riepaam, jo man bija iedotas tas Kumho Sarkanas riepas, un lidz ar to vajadzeeja mainit visu laiku un meeginaat kas arii beigaas nesanaca jo Nissans nav sareguleets vel tik perfekti un vins pie Redlaina straada daudz pa treknu. Lidz ar to ilgi turot redlaina vins aizlejas un nogurst. bet braucot tas netrauceeja.
un diezgan gruuti bija pierast pirmaj kvalifkacija ka tas riepas ar kuraam braucu slideja vairak neka taas kuras meginaaju kuupinaat! un pirmaja kvalifikaciaj 1. liikuma sagriezos!
2. kvalifikacijas braucienu domaju ka esmu ari nopuudeleejis jo uzbraucu uz riepaam minimali pirmajaa likumaa pie passa konusa! Bet izradijas ka tas bija labaakais kvalifikacijas brauciens

kad uzzinaju tad biju nenormali laimiigs.

1jaa tandeema zinaju ka jabrauc otrais brauciens uzmaniigi jo pirmaj Maarcis sagreizas, bet vispar jau baigi gruti saprast vai esi labi vai slikt nobraucis jo neko neredz un nedzird.
labi ka man Burnout.lv atbalstitaji kas bija tehniskaja parka pateica un vareju braukt mieriigi!
2. tandema cina ar Egliiti peec pirma brauciena arii nezinaaju vai ir labi vai nee un meginaju tureeties vinam lidzi jo riepas taa pat ka lambertam bija sliktaaks neka citiem un nevareja fiziski tik aatri pabraukt un parmetiena mazliet pa ilgu tureeju gaazi un apcirtos rinkki!
bet kopuma esmu apmierinaats!
Un visa tribine kas muus atbalstija bija nepaarspeejama.
Zeel ka Rancaanam tik labi negaaj kvalifikaacijaa! bet ceresim uz nakam reizi!
Un paldies muusu atbalstitajiem un sponsoriem.

nezinu kas ar zvaigzneem, bet vajag bishku naidigaku motoru lai var vairak speleeties...Wu-Ryder wrote:Man liekas, ka uz tavu pusi zvaigznes vienkarsi nestajas. :neka: :neka: Bet ta tik turpinat talak.doubled wrote:lai arī mani izfukāja leitis, tomēr ir gandarījums, ka no 40 dalībniekiem esmu ~10nieku palicis
pagaidaam visu ko varu izcelt, tas ir uz aatru braukshanu...
ka saakas lenaak taa mani Njuutoni mani pievilj
edit:
Rode, izsviežot bez-licenžu un lietuviešus laukā, Rancāns ir kvalificējies.
- Lambertino
Par sesto posma pasākumu ir cita sadaļa
šeit bīdam sarunas par komandu kā tādu. Ieteikumi, piedāvājumi......
šeit bīdam sarunas par komandu kā tādu. Ieteikumi, piedāvājumi......

- Lambertino
Ir jau domāts - būs, tikai laikam ne uz šo sezonuMelnais wrote:Melnais wrote:eu, es ta padomāju, ka mums ka līdzjutējiem, vajag kkādus tur burnout.lv drift team fanu krekliņus!moš padomajam par to?
bet visticamāk to uz nākamo sezonu..

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Man baigi piedur papildus baakugunis, mentu gaismas preikseejaas resteet. No showa puses ir biaig ok, varbuut Rodeo grib uzlikt turbiinai kaadu specialo tauriiti? Skatiitajiem domaju ka patiktu.
taure jau ir bet nesu redzejis ka blowam ir vel kkadi varianti lai paceltu skanu!
nakam gad vairs nebus blows bus bypass tas lai mazliet atsuciibu dabutu! jo synapse blowofi rada briinumus
nakam gad vairs nebus blows bus bypass tas lai mazliet atsuciibu dabutu! jo synapse blowofi rada briinumus