nelec!
Moderator: gacciZm
Re: nelec!
man mersim līdzīga problēma, bet pārāk neiespringstu, tik mazliet ilgāk jāpastartēMorfijs wrote:Kad motors ir uzkarsis,pēc ilgākas braukšanas,auto vairs nelec,kamēr motors nav nedaudz atdzisis!Kas par vainu varētu būt?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
droši jau, ka kāds dačiks ir nomiris
iesaku aibraukt, pieslēgt pie kompjiem jo šitiem japāņiem tie devēji ir vesals lērums
iesaku aibraukt, pieslēgt pie kompjiem jo šitiem japāņiem tie devēji ir vesals lērums

- Lambertino
kautkas neštimt - oglītes ir starterim un ģenģerimMorfijs wrote:Man teica,ka varētu būt tāds variants,ka aizdedzei oglītes ir beigtas....?

- Lambertino
pag - tad tev ir tā, ka starteris motoru negriež kad uzsilst?Morfijs wrote:jā,starterim.....kļūdījos,domāju par vienu,uzrakstu citu

bet kāds sakars startera oglītēm ar uzsilšanu?Lambertino wrote:pag - tad tev ir tā, ka starteris motoru negriež kad uzsilst?Morfijs wrote:jā,starterim.....kļūdījos,domāju par vienu,uzrakstu citu
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Jā.....Kad ir nobraukti kādi 70-100 km un mēģinu pielaist, pagriežot atslēgu kapa klusums!Lambertino wrote:pag - tad tev ir tā, ka starteris motoru negriež kad uzsilst?Morfijs wrote:jā,starterim.....kļūdījos,domāju par vienu,uzrakstu citu
- omulis
- Moderators
http://www.jac.lv" onclick="window.open(this.href);return false; 
mūsu profesionālais elektriķis tev palīdzēs

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
par draudzīgām cenām??? :gigi:omulis wrote:http://www.jac.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lambertino
nu tas gluži nav tas pats, ka auto nelec - izsakies skaidrāk, neesam dakteri vai citi zvēriMorfijs wrote:Jā.....Kad ir nobraukti kādi 70-100 km un mēģinu pielaist, pagriežot atslēgu kapa klusums!Lambertino wrote:pag - tad tev ir tā, ka starteris motoru negriež kad uzsilst?Morfijs wrote:jā,starterim.....kļūdījos,domāju par vienu,uzrakstu citu
Viens variants, ka vienkārši zūd kontakts k kur. Pārskaties visus startera vadus, aptīri tos - to pašu pie reizes arī izdari aķītim.
Vai pie tā kapa klusuma nav dzirdams, ka kāds relejs nostrādā?
Vēl pie visa tā vari ar "proverku" paskatīties vai līdz ievilcējam maz pienāk elektrība pagriežot atslēgu!
Pie vains var būt dahrena kas - es šādas figņas mēģinu atrisināt ar izslēgšanas metodi - darot un pārbaudot visu pa ķēdei