Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- sciroco
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Drumer_! wrote:Vakar vakara ieks jelgavas .... pareizak uz jelgavas tilta sapipinats un samats scirocco![]()

за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню

Uha! Taa biju es un tevi neredzeju!JLO wrote:OG 42 pēc 17iem uz K.Ulmaņa gatves Spices virzienā....

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
ledusskapis 2reiz pabauca garām pa Lielo ielu. Vienreiz sveicināju šo ar gaismām, nemanīja. Orreiz par vēlu pamanīju.
- ledusskapis
-
Sasveicināts [Edzis], tad Kelmorian
redzēts pie Babītes viadukta, tad vēl Waldmenz, Archuks.

- ledusskapis
tu arii tiki pamaniits. pamaju tev bet laikam nemaniijiDrumer_! wrote:Ari manits ledusskapis....uzmidzinaju tew...![]()
tip netalu no valdekas

jup nemaniju...no sakumu lureju uz tevi...a pets tam uz cela...lai nesajuk,kasledusskapis wrote:tu arii tiki pamaniits. pamaju tev bet laikam nemaniijiDrumer_! wrote:Ari manits ledusskapis....uzmidzinaju tew...![]()
tip netalu no valdekas

ID 28
šodien kuu_haa manīts 18:21 rulējot pa Lielo prospektu, un 18:40 nogriezās gar Mego no Ganību uz Prospekta tajā pašā virzienā
..mēs Tevi vērojam !! 
..vēl šodien redzēts viens ceļa negadījums uz Prospekta, pēc kura radās normāls korķis.. 2 baiki panesās no tilta puses gar Tobago.. pēc pāris minūtēm ejot kājām, tikām gabaliņu tālāk, redzam - korķis veidojas, daudz cilvēku apkārt ..1 baiks guļ joslas vidū.. eļļa iztecējusi pusmetru rādiusā, pats čalis izskatījās tīri apsities.. ķivere noņemta vai nokritusi hvz.. pašam seja asinīs, daži mati no galvas nobrāzti,.. panesa šo nost no ielas vidus.. knapi pakustēt vēl varēja.. G un Reinish manīti apkārt
..neredzējām, kas tur kā notika, bet aina nopietna..

..vēl šodien redzēts viens ceļa negadījums uz Prospekta, pēc kura radās normāls korķis.. 2 baiki panesās no tilta puses gar Tobago.. pēc pāris minūtēm ejot kājām, tikām gabaliņu tālāk, redzam - korķis veidojas, daudz cilvēku apkārt ..1 baiks guļ joslas vidū.. eļļa iztecējusi pusmetru rādiusā, pats čalis izskatījās tīri apsities.. ķivere noņemta vai nokritusi hvz.. pašam seja asinīs, daži mati no galvas nobrāzti,.. panesa šo nost no ielas vidus.. knapi pakustēt vēl varēja.. G un Reinish manīti apkārt

quote Rollin: Dura ar outlander nogrieza celju. Cilveekam izlauzts plecs.. iespeejams rokas nonjemshana. vot sveetki.
nu jaa ap to laiku vizinaajos.. neilgi peec crash pabraucu garaam.. slikti nja..
nu jaa ap to laiku vizinaajos.. neilgi peec crash pabraucu garaam.. slikti nja..
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
- Pauliic
- Moderators
noteikti baiks ar uz 50 braucakuu_haa wrote:quote Rollin: Dura ar outlander nogrieza celju. Cilveekam izlauzts plecs.. iespeejams rokas nonjemshana. vot sveetki.