Iesaku noklausiities... 2. dalja
jaa shitais riktiigi piespaarda pakalju. Vispaar tanii Mtrix Vol1 izlasee var atrast daudzas labas lietas. piem Rage against the machine vai arii Deftones - my own summerRen wrote:Vo uzgaaju senseno labo gabalu,sen nebij dzirdeets!
Rob D _ Clubbed2Death (Kurayamino Mix)

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- Chemical
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Rock:
Queen (Visi live vidiki)
Placebo ( live in Paris video)
Pink Floyd (P.U.L.S.E live video)
Electro:
Kraftwerk - Live in Tokiyo
Depeche Mode - 101 [video]
Daft Punk - Aerodynamic
Gary Numan - Pure
Prodigy - Fat Of The Land
No dance klausos tikai trance live mixus
Mans mīļākie ir:
Dj Jean - Live @ Mega Music Dance Experience
Paul van Dyk - Live @ Energy
Pop:
Sophie Ellis-Bextor - live @ Shepards Bush
George Michael - Unplugged in Tokio
Soundtrack:
Matrix
Jesus Christ Superstar
Need For Speed: Porsche Unleashed
Queen (Visi live vidiki)
Placebo ( live in Paris video)
Pink Floyd (P.U.L.S.E live video)
Electro:
Kraftwerk - Live in Tokiyo
Depeche Mode - 101 [video]
Daft Punk - Aerodynamic
Gary Numan - Pure
Prodigy - Fat Of The Land
No dance klausos tikai trance live mixus
Mans mīļākie ir:
Dj Jean - Live @ Mega Music Dance Experience
Paul van Dyk - Live @ Energy
Pop:
Sophie Ellis-Bextor - live @ Shepards Bush
George Michael - Unplugged in Tokio
Soundtrack:
Matrix
Jesus Christ Superstar
Need For Speed: Porsche Unleashed

a.k.a. Harcix
Depeche Mode - Remixes 81 ... 04
Pieejams trīs izmēros - viena, divu vai triju albumu formātā - šis remiksu apkopojums drīzāk ir siepēju uzskaitījums, ko ar katru dziesmu var izdarīt dažāda kalibra un profila remiksētāji.Šajā sarakstā atrodami Air, Portishead un Underworld, komerciālā house adapts Dannt Tengalia, tehno guru Deivs Kalrks un Roterdamas huligāns Speedy J, arī DM un viņu līdzgaitnieka, Mute kompānijas bosa Daniela Millera 80. gadu veikums.Var derēt kā laika kavēklis, gaidot jaunu DM albumu.
Pieejams trīs izmēros - viena, divu vai triju albumu formātā - šis remiksu apkopojums drīzāk ir siepēju uzskaitījums, ko ar katru dziesmu var izdarīt dažāda kalibra un profila remiksētāji.Šajā sarakstā atrodami Air, Portishead un Underworld, komerciālā house adapts Dannt Tengalia, tehno guru Deivs Kalrks un Roterdamas huligāns Speedy J, arī DM un viņu līdzgaitnieka, Mute kompānijas bosa Daniela Millera 80. gadu veikums.Var derēt kā laika kavēklis, gaidot jaunu DM albumu.
DM tik tieshaam ir 3cd versijaa + bunuss, to dzirdeeju pa radio nabak_cee wrote:nu man liekas, ka dzirdēju (jeb laīsju) k-kur, ka ir 3cd + bonus un tad viņi ir pieejami 3os dažādos kombo!
nu [censored] moš arī kļūdos.. bet nu DM ir neapstīdami džeki, kas vienmēr dzivo priekšā savam laikam!!

shajaa sakaraa iesaku visiem, kas to veel nav izdariijushi noklausiities
Kruder and dorfmeister setu dziesmai useless - shitasi gabals tieshaam pavilka aiz dveeseles stiigaam

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- Quadmachine
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0