Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
Dienas bilde/s
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Dienas bilde/s
- mbertulis
- Dubultaģents
o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

-
Rihy
Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padomaRihy wrote:Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
- mbertulis
- Dubultaģents
o.k. saprotu, ka man nav jēgas vairs neko rakstīt..Rihy wrote:Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- Archuks
- BMW
Nu jā, bet kāpēc te sākās cepiens par to, ka mēs tagad esam vainīgi, ka čalis nepienāca uzprasīt nekoessential wrote:
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padoma
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Galvenais vel uzd... bezsakaraa nezinaamam cilveekam.mbertulis wrote: Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
Skat,parakstu
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
- mbertulis
- Dubultaģents
Tur jau tā lieta, ka neviens nav vainīgs. Vainīgs esmu es, jo iemetu vienkāršu rindiņu topic'ā.Archuks wrote:Nu jā, bet kāpēc te sākās cepiens par to, ka mēs tagad esam vainīgi, ka čalis nepienāca uzprasīt nekoessential wrote:
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padoma

- mbertulis
- Dubultaģents
Tieši to pašu novēlu Tev!kuu_haa wrote:Galvenais vel uzd... bezsakaraa nezinaamam cilveekam.mbertulis wrote: Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
![]()
Skat,parakstu

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nē nu vot jums cepiens
Čalis normāli gāza - tīri tikai atliek taisnot rokas i vsjo

Čalis normāli gāza - tīri tikai atliek taisnot rokas i vsjo

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Pauliic
- Moderators
Tagad jau normali, izbraukt var diezgan daudz liidz k.kas saak karst! New radiators bija visas lielaas probleemas atrisinajums!Pauliic wrote:joprojām karst tas motors?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Super (handshake) un bučas Agneseianders wrote:mana dienas, nedēļas un gada bilde....
Seat Leon X-perience 2017 2,0d šobrīd
Volvo V70 2010 1.6D
Volvo V70 2003 2.5T
Toyota Corolla Verso 2008 2,2d
Audi S3 1999 1,8T
BMW 320 2005 2,0d
Renault Megane 2006 1,6
Audi A3 1998 1,6
Renault Twingo 1995 1,2
Opel Ascona 1985 1,6
Volvo V70 2010 1.6D
Volvo V70 2003 2.5T