Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padomaRihy wrote:Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
o.k. saprotu, ka man nav jēgas vairs neko rakstīt..Rihy wrote:Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!mbertulis wrote:o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)Rihy wrote:Tumbertulis wrote:Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.Archuks wrote: [consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgsNav ko te vaimanāt par Latviju
Nu jā, bet kāpēc te sākās cepiens par to, ka mēs tagad esam vainīgi, ka čalis nepienāca uzprasīt nekoessential wrote:
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padoma
Galvenais vel uzd... bezsakaraa nezinaamam cilveekam.mbertulis wrote: Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
Tur jau tā lieta, ka neviens nav vainīgs. Vainīgs esmu es, jo iemetu vienkāršu rindiņu topic'ā.Archuks wrote:Nu jā, bet kāpēc te sākās cepiens par to, ka mēs tagad esam vainīgi, ka čalis nepienāca uzprasīt nekoessential wrote:
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padoma
Tieši to pašu novēlu Tev!kuu_haa wrote:Galvenais vel uzd... bezsakaraa nezinaamam cilveekam.mbertulis wrote: Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
![]()
Skat,parakstu
Tagad jau normali, izbraukt var diezgan daudz liidz k.kas saak karst! New radiators bija visas lielaas probleemas atrisinajums!Pauliic wrote:joprojām karst tas motors?
Super (handshake) un bučas Agneseianders wrote:mana dienas, nedēļas un gada bilde....