katalizatora izravēšana
Moderator: gacciZm
- RiCh
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: katalizatora izravēšana
Atkarīgs kādu rezonātoru , reāli jau vajadzētu palikt klusākam.R5SuperGTT wrote:Jautājums sekojošs, ja normāla katalizatora vietā ieliek rezonatoru, vai katalizatora aizvietotāju vai auto paliks klusāks?
Ja rezonators uz pusi mazāks kā katalizators!RiCh wrote:Atkarīgs kādu rezonātoru , reāli jau vajadzētu palikt klusākam.R5SuperGTT wrote:Jautājums sekojošs, ja normāla katalizatora vietā ieliek rezonatoru, vai katalizatora aizvietotāju vai auto paliks klusāks?
Negribas tur nekādus lielos bunduļus kraut!
- RiCh
- Spam addicted
Nu vispār jau rezonātors slāpē skaņu , bet katalizātors aiztur atgāzes.R5SuperGTT wrote:Ja rezonators uz pusi mazāks kā katalizators!RiCh wrote:Atkarīgs kādu rezonātoru , reāli jau vajadzētu palikt klusākam.R5SuperGTT wrote:Jautājums sekojošs, ja normāla katalizatora vietā ieliek rezonatoru, vai katalizatora aizvietotāju vai auto paliks klusāks?
Negribas tur nekādus lielos bunduļus kraut!
- jaaniss
- Audi 80
Nu tagad ir izravēts, tagad elpo vieglāk, par patēriņu vēl neko nezinu, jo tikai vakar tika tas sadarīts.
Pakaļējo bunduli arī uzliku jaunu, tonis taga biški pamainījās.
Kāds nezin kur uzpērk katalizatorus?
Pakaļējo bunduli arī uzliku jaunu, tonis taga biški pamainījās.
Kāds nezin kur uzpērk katalizatorus?

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- mad_max
es vakar atdevu sitam 29145372 -Girts, itkaa jau sen ar taam lietaam nodarbojas..
itkaa 45ls/kg pie nosaciijuma ja tas ir keramiskais.. man bij calibras 2.5 (jau gabali bij pazudusi), bet savus 40 ls dabuju, un bij dzelz katalizators mazaaks, par to 15 iedeva.. itkaa calis pat nemj ar bunduliem, bet es jau ieteiktu izgriezt pasam..
svarinji un kalkalotors arii vinam ir liidzi..
itkaa 45ls/kg pie nosaciijuma ja tas ir keramiskais.. man bij calibras 2.5 (jau gabali bij pazudusi), bet savus 40 ls dabuju, un bij dzelz katalizators mazaaks, par to 15 iedeva.. itkaa calis pat nemj ar bunduliem, bet es jau ieteiktu izgriezt pasam..
svarinji un kalkalotors arii vinam ir liidzi..

- jaaniss
- Audi 80
kura vietā tas Girts uzturas?
www.ajblasters.lv