tevi vai gintu jau cereju ieraudzitAigarz` wrote: Tukumā nav daudz ID mašīnu

bija ok tapat

Moderator: Juzix
nu Gints nav Tukumā šajās brīvdienās! Man uz auto nav id un es vazājos apkārt pa rajonu tā teiktWeber wrote:tevi vai gintu jau cereju ieraudzitAigarz` wrote: Tukumā nav daudz ID mašīnu![]()
bija ok tapat
nācu no kāčenespavaars wrote:Aktivex wrote:šon kkur 18.40 redzēts pavaars kopā ar draudzeni ripinot lejā pa valguma ielu
bija taada lietanepamaniju tevi.. nezinu ar ko parvietojies tagad
es nemeegjinaaju apbraukt... es pagaidiju kameer cilveeks izciinaasvēja suns wrote:šorīt ap 9:30 pie kongresu nama Focus SAAB's centās apbraukt izbeigušos troli...
Aktivex wrote:nācu no kāčenespavaars wrote:Aktivex wrote:šon kkur 18.40 redzēts pavaars kopā ar draudzeni ripinot lejā pa valguma ielu
bija taada lietanepamaniju tevi.. nezinu ar ko parvietojies tagad
ejot iekšā savā paģī Tevi manīju.
Pārvietojos ar to pašu pežo 307. Neizdodas pārdot un labu mašīnu(pēc apkopes, jauna TA
) par sviestmaizi arī negribas atdot
ja sukas nepērk- poH, pats braukāšu ar labu auto (domāts tehniski labā stāvoklī, ekonomiska )
Kasiitiss wrote:sodien tukuma ap pusdienaslaiku pie Mego meza iela redzets pavara Astra stavam stajanka. velak kaut kur centra redzeta atkal astra pabraucam preti bet tik pavaars bija mainijis dzimumu uz sievishkjo!