Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
El_Camino
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by El_Camino »

Šovakar subārs apturēja - 77km/h 50vietā. 10Ls apdrošināšanā un braucu tālāk! Viņš, man liekas, pat īsti doķos nepaskatījās :D Tākā ar viņiem ar var sarunāt.
Life is a bitch but a beautiful one!
Vision

Post by Vision »

Šodien trāpijusies melnbaltā diena
Ceļā no Ventspils uz Ogri pie Jūrmalas noķēra 130 km/h , neko sarunāt nevarēja. :? ..ok 40 ls sods,.. :cry:
braucu tālāk ..
20 m pirms salaspils zīmes sāku palielināt ātrumu .. Pats iznteresantākais ka viena netrafarētā mašīna stāvēja salaspilī un visus filmē... kādi 200m aiz salaspils mani aptur un saka ka esmu braucis ar 109 km/h :dusma: ..
CP saka ka sods 200ls un tiesību atņemšana uz 6 mēnešiem... Domāju ka ir D....
Ar 5 min morāles nolasīšanu mani atlaida

Tomēr ir arī sakarīgi un saprotošī CP
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

izskataas, ka maukas pelna lieldienu pusdienas
sodien bergos kkaadaa bezsakaraa visus peec kaartas staadinaaja, tad veel pipeles chomam juglaa kur remontee pie taas jobanaas 30km/h par 64 piepisaas, kaut taas kuces dziivas sapuutu, dariit nav ko vinjiem? :dusma:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Vision wrote: 20 m pirms salaspils zīmes sāku palielināt ātrumu .. Pats iznteresantākais ka viena netrafarētā mašīna stāvēja salaspilī un visus filmē... kādi 200m aiz salaspils mani aptur un saka ka esmu braucis ar 109 km/h
Tur viens chibriks krūmos sēdēja. Vismaz aizvakar.
Bet nu mentu ka pilns shodien.
Life is a bitch but a beautiful one!
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

vobšem visi uzmanās braucot pa brīvības ielu, juglā kur to krustojumu taisa, laikam maukām tur tagad patstāvīgā naudas pelnīšanas vieta, kādreiz vēl bija pa retam, bet tagad laikam tur patstāvīgi kāds ir, akar ap pus desmitiem vakarā bija, choms brauca ap 24:00 arī esot 2 bijuši paņemti šorīt arī 2 treknas maukas ar volvo bija
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DimanC

Post by DimanC »

DeeCee wrote:vobšem visi uzmanās braucot pa brīvības ielu, juglā kur to krustojumu taisa, laikam maukām tur tagad patstāvīgā naudas pelnīšanas vieta, kādreiz vēl bija pa retam, bet tagad laikam tur patstāvīgi kāds ir, akar ap pus desmitiem vakarā bija, choms brauca ap 24:00 arī esot 2 bijuši paņemti šorīt arī 2 treknas maukas ar volvo bija
nnnja... :roll: nav brīnums, ka menti, pēc šitādu tekstu lasīšanas mani apturot paprasa, vai es esmu no tiem, kas sliktas lietas par policistiem Internetā rakstot... :eehh:

p.s. lai nebūtu offtopiks - šorīt ap pus6iem ar Taxi braucu uz lidostu. pie Spices, kur salīdzinoši nesen 50 uzlikts, ganījās menti - taksists momentā noziņoja pārējiem kolēģiem pa rāciju :-D
p.p.s. imho m...as tik daudz/ātri nepelna... es par to, ka mentiem pienāktos kāds īpašāks tituls :neka:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:

un sliktie vārdi attiecās tikai uz tiem, kas liek sodus un čakarē smadzenes, vismaz 2 labi CP Latvijā ir iedeva brīdinājumu kkad sen :D
Diikjis

Post by Diikjis »

DeeCee wrote:a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:

un sliktie vārdi attiecās tikai uz tiem, kas liek sodus un čakarē smadzenes, vismaz 2 labi CP Latvijā ir iedeva brīdinājumu kkad sen :D
kā tev šķiet, likumi ir priekš suņiem?
Vēlies dīķi?
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Diikjis wrote:
DeeCee wrote:a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:

kā tev šķiet, likumi ir priekš suņiem?
Arī!

P.S. Ko Tu gudru ar to gribēji pateikt?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.

es nerunāju par to ka ķer dzērājšoferīšus un tamlīdzīgus kretīnus(es domāju pie stūres, nevis mēģina piešut, pat ja atrodies tuvāk par 5m mašīnai), bet par tiem, kas piš smadzenes par +20~30, slēpjās aiz stabiem pie tiko uzliktām zīmēm soda par stāvēšanu iekraušanas vietās svētdienas vakarā 2200, un pilnīgi bez emocijām pret muterītēm kas savus sīkos ar ratiņiem stumj pāri 4 joslu šosejai, un bojāgājējiem, kas paši lien zem riteņiem.
fade
Audi S3

Post by fade »

Melnais wrote:
DeeCee wrote:likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.

es nerunāju par to ka ķer dzērājšoferīšus un tamlīdzīgus kretīnus(es domāju pie stūres, nevis mēģina piešut, pat ja atrodies tuvāk par 5m mašīnai), bet par tiem, kas piš smadzenes par +20~30, slēpjās aiz stabiem pie tiko uzliktām zīmēm soda par stāvēšanu iekraušanas vietās svētdienas vakarā 2200, un pilnīgi bez emocijām pret muterītēm kas savus sīkos ar ratiņiem stumj pāri 4 joslu šosejai, un bojāgājējiem, kas paši lien zem riteņiem.
+1 un pie viena būtu vēl risinājuši korķus nevis piesējusies par +10km/h! :evil:
+1! Muus pedejaa reizee aptureja par to, ka bija miglinieki ieslegti kopaa ar tuvajaam gaismaam!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

fade wrote:
Melnais wrote:
DeeCee wrote:likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.

+1 un pie viena būtu vēl risinājuši korķus nevis piesējusies par +10km/h! :evil:
+1! Muus pedejaa reizee aptureja par to, ka bija miglinieki ieslegti kopaa ar tuvajaam gaismaam!
A šo pantu katrs tulko kā grib. Ja iedziļinās tad var katrs palikt pie sava i vsjo.
P.S. Intreses pēc-cik izrakstija?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
vēja suns

Post by vēja suns »

+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/h :dusma: takš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
feelfree

Post by feelfree »

šodien līdz pusitei gandriz apdzinu mentu subaru pilsētā ar +40, kā nācu ara no likuma uz lielaku divjoslu ceļu, sāku vilkt un attapos ka kretiniska paskata antisparns kautkadai tarataikai aizmugure uzlipinats- tad naca apskaidriba un pus sekundi vēlāk bremmzes.... šie laikam nepiefiksēja :aiwa:
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Juzix wrote:
fade wrote:
Melnais wrote:

A šo pantu katrs tulko kā grib. Ja iedziļinās tad var katrs palikt pie sava i vsjo.
P.S. Intreses pēc-cik izrakstija?
ar 15min sarunu par un ap autobraucējiem un to kūltūru -uz begām priecīgas jums lieldienas inspektor un visu labu :verycool:
Tādā ziņā attieksme ierulēja, bet par pašu likumu :neka:
ImageImage
vēja suns

Post by vēja suns »

paldies auto, kurš pirms kkādas pusstundas man nosponsorēja subaru uz salinieka :mele:
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

pie gaisa tilta bija cuuukas 2 gab panjeemushi no trases
XJ6

Post by XJ6 »

DeeCee wrote:pie gaisa tilta bija cuuukas 2 gab panjeemushi no trases

vienmeer kaads jauns apziimeejums :reeka: :reeka:
#MR

Post by #MR »

vēja suns wrote:+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/h :dusma: takš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst
bija taču kaut kur minēts, ka par ātrumu ~25m(laikam) no zīmes nedrīkst ņemt... un tas tieši attiektos uz konkrēto gadījumu
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

$cash_money$ wrote:
vēja suns wrote:+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/h :dusma: takš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst
bija taču kaut kur minēts, ka par ātrumu ~25m(laikam) no zīmes nedrīkst ņemt... un tas tieši attiektos uz konkrēto gadījumu
ja ir minēts tad pasaki kur, nevis kautkas, kautkur kautko
Locked