Re ku man piektdien acu priekšā noparkoja Škodu viena dāma. Es braucu pa pagalma ceļu lai izgrieztos uz ielas, a tur priekšā piebrauc Škoda un noparkojās, es aiz brīnumiem apstājos un izkāpu nobildēt, kamēr paķēru telefonu ieslēdzu kameru un izkāpu Škodas īpašniece jau bija veikalā. Nav vārdu SUPER
Pie viena arī šis mākslas darbs
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Par to sarkano audiku - nekas traks, normāls parkings, un redzams ka brīvu vietu netrūkst. Neredzu jēgu bildēt un te bildes vel likt, laika tērēšana i vsjo. Cita lieta, ka nav kur savu ļerkatu nomest stāvietā un kāds frukts noparkojas gareniski pa trim vietām!
Demagogs wrote:Par to sarkano audiku - nekas traks, normāls parkings, un redzams ka brīvu vietu netrūkst. Neredzu jēgu bildēt un te bildes vel likt, laika tērēšana i vsjo. Cita lieta, ka nav kur savu ļerkatu nomest stāvietā un kāds frukts noparkojas gareniski pa trim vietām!
Var jau arī sabiedriskajā tualetē nomīzt riņķi - pašam jau tur nebūs jānāk atkal. Vot tikai tas parāda attieksmi pret citiem, un jo vairāk paša indivīda attīstības līmeni.
DeeCee wrote:nu man piemeeram manas mashiinas durvis ir svariigaakas par to vai kaadam patiks kaa esu noparkojies
liikrokainie suudi pashi vainiigi pie taa ka cilveeki sitaa parkojaas
A kur problēma normāli noparkoties tālākā/brīvākā stāvvietas stūrī? Es parasti tādiem šķērsāmparkoņiem speciāli ieparkojos tuvu blakus, lai jamie nevar ielīst pa savām durvīm
DeeCee wrote:nu man piemeeram manas mashiinas durvis ir svariigaakas par to vai kaadam patiks kaa esu noparkojies
Ar veco braucamo nežēloju tādus čalīšus ar zaļu harču + strauju un plašu durvju atvēršanu (nu tā, lai smuki buktīte paliek) pasveicināt... Durtiņas redz uztraucot...
Ar veco braucamo nežēloju tādus čalīšus ar zaļu harču + strauju un plašu durvju atvēršanu (nu tā, lai smuki buktīte paliek) pasveicināt... Durtiņas redz uztraucot...
Vāveris wrote:Re ku man piektdien acu priekšā noparkoja Škodu viena dāma. Es braucu pa pagalma ceļu lai izgrieztos uz ielas, a tur priekšā piebrauc Škoda un noparkojās, es aiz brīnumiem apstājos un izkāpu nobildēt, kamēr paķēru telefonu ieslēdzu kameru un izkāpu Škodas īpašniece jau bija veikalā. Nav vārdu SUPER
Vāveris wrote:Re ku man piektdien acu priekšā noparkoja Škodu viena dāma. Es braucu pa pagalma ceļu lai izgrieztos uz ielas, a tur priekšā piebrauc Škoda un noparkojās, es aiz brīnumiem apstājos un izkāpu nobildēt, kamēr paķēru telefonu ieslēdzu kameru un izkāpu Škodas īpašniece jau bija veikalā. Nav vārdu SUPER
Pie viena arī šis mākslas darbs
Man šota liekas, ka tur fonā stāv mans ex e46
Tavejais ex., braukaa pa ikskili, jau paspeeja saskilt chalis vinu