Pa ruforu vien jau var apstādināt, bez gaismāmKadzhus wrote:a ja viņš tikai bļauj pa savu ruforu un vienīgās gaismas kas viņam ir, ir tuvās, ko tad?

Moderator: omulis
bet vaitad viņi tā drīkst darīt? mašīnas noparkošanas brīdī tā zīme tur nebija, tāpēc es domāju, ka droši vajag rakstīt iesniegumu par neadekvātu sodīšanu!!DREIM wrote:pats gan neuzrāvos, bet CP sodien ir izcēlusies
ļoti daudziem sodien nepaveicās kuri bija noparkojuši auto ķīpsalā uz balasta dambja (pie preses nama un saules akmens) - No rīta puses, kad lielākā daļa jau savus auto ir atstājuši stāvēšanai - tika uzstādītas zīmes apstāties un stāvēt aizliegts, un uzreiz pēc tam draudzīgi visiem pēc kārtas salikti plāksteri par pārkāpumu...
aizej vienreiz pie Vecriņķi uzreiz padomāsi vai labāk pasēdēt 5min sastrēgumā vai 2x tur ietKadzhus wrote:shodien baigi gadiijaas
1) dabuuju sodu par staaveeshanu kur hwz vai tas pashvaldiibnieks vareeja likt sodu, tb uz trotuaara biju, bet tas nebija iisti trotuaars :gigi:
2) raucu dusmiigs par sodu, pa kronvalda ielu , kaa vnk tur pirms 5ciem gara rinda, a es parasti tur pa sliedeem un iekshaa uz muitas ielu, labi taa arii daru, iegriezhu iekshaa un viens met man ar zizli(jau 2 bija panjemti) pienaaca gruziija mani tb tur salasaas agresiiva braukshana utt, es saku ka man jau skaadereku viens sods, ieprieksh paarkaapumi nav bijushi, vai nevar ar briidinaajumu tikt cauri, shis ka nee vieniigais varu iet pie tukuma CP prieskhnieka, tas variants ar man nepatika teicu, ka Tukumaa bargs priekshnieks, ka uzliks lielu sodu , izputinaas studentu, taa jau nav naudas un par praksi ar nemaksaa neko, beigaas šis aizgāja prom pēc kādām 20 min atnaaca un teica ""tev paveicaas student
" vai nu vinjam apnika vai palika manis zheel, bet palaida neko nesastādot
nu tad beigās arī vismaz šķērīte bij...takeshi wrote:http://www.videogaga.lv/video?id=naxfvtiflceubjemjbf
policisti prezentee savus subarus! iesaku noskatiities!