2. Martinsons (Green)
3. hvz 540 BeeMmmWeee
K-kaa taa laikam

jaa lielaakaa dalja skatiitaaju bija shokaa... tobish es ar viens no tiem...EDX wrote:Par to e34 540 es biju šokā - čalis labi slīdēja un vēl pie tam ar tomātuBlondaiZ wrote:1.zhuks (huljigaans)
2. Martinsons (Green)
3. hvz 540 BeeMmmWeee
K-kaa taa laikam
Piekrītu! No tomāta TĀDU sniegumu toč negaidīju!Lambertino wrote:manuprāt visi viņa priekšā cepuri noņem
galvenais nejūties vientuļi - man ir tieši tāpatRoDeO wrote:nu es vel nesu izdzinis savu spoko no nissan! neviens nezin kas vinam vianas un nevar sataisiit~Melnais wrote:kāpēc driftā nemaniju RoDeO ar savu nissanu?
ko tieši nesaproti?Wu-Ryder wrote:es neskuja nerubiju kaa vertee tas tandemu cinas?????
P.S. Esmu izlasijis nolikums, betdz dzive tur kautka savadak sanaca
ka konkreti sini pasakuma verteje 0 trajektorijas, vai distanci????Lambertino wrote:ko tieši nesaproti?Wu-Ryder wrote:es neskuja nerubiju kaa vertee tas tandemu cinas?????
vot cik es vakar afterpartijā sapratu no ozola (un biju šokā) distance ir tikai plusiņš tev, pārējais ir trajektorijasWu-Ryder wrote:ka konkreti sini pasakuma verteje 0 trajektorijas, vai distanci????Lambertino wrote:ko tieši nesaproti?Wu-Ryder wrote:es neskuja nerubiju kaa vertee tas tandemu cinas?????
distance tiek vērtēta ar punktiem cik man zināms, bet cik izskatās tad ar pārāk maz punktiem kas gala rezultātā nekko neizmaina.rapido wrote:bet vai tad tas pats nav rakstīts nolikumā? Ja tu pazaudē sānslīdi nedabū punktus, pazaudē atrūmu punkti nost, nav trajektorijas - nost!
Pie vienādas braukšanas, brauc tuvāk pretiniekam nekā viņš tev - tad tu uzvari!
ņemot vērā, ka kļūdījās visi un pietiekami daudz - tiesāšana sanāca vairāk kā zīlēšana!
nezinu kā viņi tur precīzi vērtē, bet manuprāt ne 0, bet gan iedoti mazāk :neka:RoDeO wrote:garo liikum tak retais bmw izbraucaa bez sanslides zaudeessanas! tas nozime ka visiem tiem tika irakstiat 0?