http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4885156
Moderator: omulis
Sūdus jau sastrādāja tā vadītāja bioloģiskais tēvs brīdī, kad izdarbināja jamā bioloģisko mātiLambertino wrote:Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.
Gribējās jau pavilt līdz un pierakstīt nummuru, bet mīziens parāva, ka pašu kāda ekipāža nepaņem![]()
Jācer, ka kādus sūdus nesastrādās
Lambertino wrote:Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.
Gribējās jau pavilt līdz un pierakstīt nummuru, bet mīziens parāva, ka pašu kāda ekipāža nepaņem![]()
ne ta pa ātrumu gāja runaDeeCee wrote:es gandriiz katru reizi pa vanshu tiltu uz 90~100 braucu :neka:
stuka4ival4ara wrote:Lambertino wrote:Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.
Pierakstiitu Nr. un ko taalaak?
Pa muti!!! Tadai!kalnins wrote:Bļaviens! Vakar aizbraucu uz skati siguldā, a tur rinda uz skati staav uz neliela kalnina, es mieriigi piebraucu, gaidu rindaa a pekšņi kautkaata zos ar savu golfo izdomaa ka jaapabrauc uz priekšu, bet uzsaakot vina nem un ripo uz atpakaļu! Ripo ripo kameert ar savu golfu kuram r āķis traapa man tieši purnaa, tagad nummuraa normaala bukte, ašii staasta ka neko nezinot un neesot jutusi!![]()
![]()
Gatavaa zoss!
![]()
![]()
es gandriiz norakstijos kreisaas puses graavii jopcik... tak škrobe bijMelnais wrote:a nah tu to bembi bremzēji? baigi gribēji iet skaidroties un mācīt kā jābrauc? nē, nu saprotu, pasam arī ir ta gadijies, ka nu tūliņ iesu un mācīšu, bet nu, parasti slinkums!![]()
piekrītu, pašam gan tikai vienreiz ir gadījies nepaskatīties kreisajā spogulī pirms apdzīšanas un i to kautkādsGirtzB wrote:focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
p.s. macīt kādu ar bremzēšanu intesīvas satiksmes apstākļos(kolonna etc) ir absolūtais idiotisma kalngals.
kopš draudzenei ir tiesiibas un es dodu vinjai braukt, vinja beidzot saprot maniPauliic wrote:piekrītu, pašam gan tikai vienreiz ir gadījies nepaskatīties kreisajā spogulī pirms apdzīšanas un i to kautkādsGirtzB wrote:focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
p.s. macīt kādu ar bremzēšanu intesīvas satiksmes apstākļos(kolonna etc) ir absolūtais idiotisma kalngals.jefiņš pēc tam mani pusstundu "mācīja"
parasti šitos uztveru ar vēsu prātu - kam negadās, draudzene gan parasti uzbudinās
bet uz šosejas apdzīšana pa labo pusi it īpaši, ja tas ir 1,5 joslu ceļš ir![]()
man baigi patīk
pret to apdzīšanu pa labo pusi ir pretenzijasFocus wrote:kopš draudzenei ir tiesiibas un es dodu vinjai braukt, vinja beidzot saprot maniPauliic wrote:piekrītu, pašam gan tikai vienreiz ir gadījies nepaskatīties kreisajā spogulī pirms apdzīšanas un i to kautkādsGirtzB wrote:focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
p.s. macīt kādu ar bremzēšanu intesīvas satiksmes apstākļos(kolonna etc) ir absolūtais idiotisma kalngals.jefiņš pēc tam mani pusstundu "mācīja"
parasti šitos uztveru ar vēsu prātu - kam negadās, draudzene gan parasti uzbudinās
bet uz šosejas apdzīšana pa labo pusi it īpaši, ja tas ir 1,5 joslu ceļš ir![]()
man baigi patīk
pati reizeem mani kuuda pa labo pusi apdziit.. iipashi uz A1 shosejas