Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

vēja suns
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by vēja suns »

Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo :shock:, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.
Gribējās jau pavilt līdz un pierakstīt nummuru, bet mīziens parāva, ka pašu kāda ekipāža nepaņem :twisted:
Jācer, ka kādus sūdus nesastrādās :evil:
ImageImage
Android
Admins

Post by Android »

Lambertino wrote:Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo :shock:, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.
Gribējās jau pavilt līdz un pierakstīt nummuru, bet mīziens parāva, ka pašu kāda ekipāža nepaņem :twisted:
Sūdus jau sastrādāja tā vadītāja bioloģiskais tēvs brīdī, kad izdarbināja jamā bioloģisko māti :aiwa:
Good morning? No such thing!
val4ara

Post by val4ara »

Lambertino wrote:Tikko, braucot pirms Vanšu tilta, viens melns bumers praktiski ielika pakaļā pa pirmo joslu braucošam Polo :shock:, tad apdzina viņu pa labo pusi (pieturu) un aizplanēja tālāk uz kādiem 100km/h - nu neizskatijās viņš pie pilnas sajēgas.

Pierakstiitu Nr. un ko taalaak? :reeka:
ES jau tev neko nepaarmetu,ja dumjss esi piedzimis taadam jaadziivo;)
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

es gandriiz katru reizi pa vanshu tiltu uz 90~100 braucu :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

DeeCee wrote:es gandriiz katru reizi pa vanshu tiltu uz 90~100 braucu :neka:
ne ta pa ātrumu gāja runa
100% saku, ka viņš nebija pie pilnas sajēgas - neesmu pirmo dienu pie stūres un saprotu kas ir kas
ImageImage
wildwing

Post by wildwing »

val4ara wrote:

Pierakstiitu Nr. un ko taalaak? :reeka:
stuka4i :D
b
kalnins

Post by kalnins »

Bļaviens! Vakar aizbraucu uz skati siguldā, a tur rinda uz skati staav uz neliela kalnina, es mieriigi piebraucu, gaidu rindaa a pekšņi kautkaata zos ar savu golfo izdomaa ka jaapabrauc uz priekšu, bet uzsaakot vina nem un ripo uz atpakaļu! Ripo ripo kameert ar savu golfu kuram r āķis traapa man tieši purnaa, tagad nummuraa normaala bukte, ašii staasta ka neko nezinot un neesot jutusi! :dusma: :dusma: :dusma: Gatavaa zoss! :dusma: :dusma: :dusma:
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

kalnins wrote:Bļaviens! Vakar aizbraucu uz skati siguldā, a tur rinda uz skati staav uz neliela kalnina, es mieriigi piebraucu, gaidu rindaa a pekšņi kautkaata zos ar savu golfo izdomaa ka jaapabrauc uz priekšu, bet uzsaakot vina nem un ripo uz atpakaļu! Ripo ripo kameert ar savu golfu kuram r āķis traapa man tieši purnaa, tagad nummuraa normaala bukte, ašii staasta ka neko nezinot un neesot jutusi! :dusma: :dusma: :dusma: Gatavaa zoss! :dusma: :dusma: :dusma:
Pa muti!!! Tadai!
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Sodien ap 9.20 iebraucam Jelgava no Dobeles puses un pa prieksu tirinas viens e34 BMW gar pasu vidusliniju. :neka: :dusma: kautkads pedins blaa, vajag apdzit bet tas, tad ar pus masinu pari viduss linijai, tad atkal nejega tuvu vinai. Maucam garam pa labo, a, sim pofig, taa ari tupinaja planet pa celu. Vainu pipuks sutaa ka vienigais orientieris balta linija vai nu pilnigs Kjeekjis........
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

braucu no Kuldiigas... pirms Tukuma eju garaam kolonai ( jau atkal :D) un te pēķšnji iznirst suudaini zaļš E36... notaureeju, savaacos no 160km/h protams pie stures blondine ar urlu blakaam (laikam kodis bij, ka nesedej pie stures)... krch piebraucu priekshaa un piebremzeeju shos... priekshaa skatos staajas arii Mersis (vecaa katedrāle), domaaju, [censored], viņi ir divi.. nu i nah.. braukšu prom... Mersis apstājas šķērsām uz pārpildītas V-pilš šosejas, es ar ātrumu apm 90km/h pa labo malu pa granti aizpēru garām šim...
braucu tālāk, skatos, tuvojas no mugurpuses.. iespiežu pedāli... neskatoties ka ļoti daudz mašīnu brauc virzienā uz Rigu, vienbrīd iemetu aci spidometrā.. 180km/h :D
Draudzene pilnīgi klusi sēž, neviena vārda (brīnums)
skatos Mersis vēl aizmugurē.. laikam gribēja man pīzdas rakstīt, ka es viņu čomus urlas notaranēju... :drive:
Pirms Tukuma apļa taisnajā gabalā ātrums jau pāri 200, skatos mersis atpaliek.. bīstami apdzīšanas manevri, mersim pagadās prekšā kāds kas griež uz jaunmoku pili un šis sabremzējas.. un tā arī vairs spogulī neredzēju jo no tukuma apļa līdz Jūrmalai atlidoju 10 minūtēs...

saab turbo spēks :yo: :reeka: :reeka:

kapēc man pēdējā laikā tik bieži tā gadās?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
fleix
BMW M3

Post by fleix »

ja jau beega, tad domaaju gan :reeka:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

nu gribeeju palikt veselu seju un mašīnu :D
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Vakar viens dzeks pastastija 5dienas tagadijumu.

Cels Kronauce - Auce (ja pareizi sapratu)

Brauc pa taisnu soseju divas masinas. Otraja sez pazistami dzeki un vienkarsi kruiizee.

Cik sapratu distance ari bijusi OK. Priekseja masina peksni uzsit pa bremzem. Portams distance samazinas. Puikas kautka to nepiefikseja vai kas un nakosaja momenta prieksa braucosa masina jau vienkarsi apstajusies uz celja. Un ko tur daudz domat, sie ieladeja vinam pakalja :reeka:

Ok, varetu jau skat runat ka pakala braucosie ir tizli utt. Bet tas viss huina

Prieksa braucosas masinas soferis un lidzbraucejs pilniga pohujaa par visu. HVZ no kurienes atbrauc dzips ar kkadu cali ieksa, sagaida mentus un vainigajiem tiek jau atnests sagatavots protokols :neka: Katra zina cietusie vispar bez stresa, nekada krenkja par sasitu masinu nekko..

Un cietusie nometa pa kjiljiem taisna ceja posma kur nav nogriezsanas celju :D

Tads feins pasakums. Vainigie pectam dzera uz bedam un tapat nekko nesaprat :D :D
Image

(c) 3BMotorsport
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

Melnais wrote:a nah tu to bembi bremzēji? baigi gribēji iet skaidroties un mācīt kā jābrauc? nē, nu saprotu, pasam arī ir ta gadijies, ka nu tūliņ iesu un mācīšu, bet nu, parasti slinkums! :D :D
es gandriiz norakstijos kreisaas puses graavii jopcik... tak škrobe bij :|| :o
GirtzB

Post by GirtzB »

focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
p.s. macīt kādu ar bremzēšanu intesīvas satiksmes apstākļos(kolonna etc) ir absolūtais idiotisma kalngals.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

GirtzB wrote:focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
p.s. macīt kādu ar bremzēšanu intesīvas satiksmes apstākļos(kolonna etc) ir absolūtais idiotisma kalngals.
piekrītu, pašam gan tikai vienreiz ir gadījies nepaskatīties kreisajā spogulī pirms apdzīšanas un i to kautkāds :doh: jefiņš pēc tam mani pusstundu "mācīja" :D parasti šitos uztveru ar vēsu prātu - kam negadās, draudzene gan parasti uzbudinās :D

bet uz šosejas apdzīšana pa labo pusi it īpaši, ja tas ir 1,5 joslu ceļš ir :cheer: :mhm: man baigi patīk :D
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

Pauliic wrote:
GirtzB wrote:focus nus kā lai saka - laikam tāds tādus atrod, man reti sanāk tādi čakari....
piekrītu, pašam gan tikai vienreiz ir gadījies nepaskatīties kreisajā spogulī pirms apdzīšanas un i to kautkāds :doh: jefiņš pēc tam mani pusstundu "mācīja" :D parasti šitos uztveru ar vēsu prātu - kam negadās, draudzene gan parasti uzbudinās :D

bet uz šosejas apdzīšana pa labo pusi it īpaši, ja tas ir 1,5 joslu ceļš ir :cheer: :mhm: man baigi patīk :D
kopš draudzenei ir tiesiibas un es dodu vinjai braukt, vinja beidzot saprot mani :D pati reizeem mani kuuda pa labo pusi apdziit.. iipashi uz A1 shosejas :mhm:
D'Karlo

Post by D'Karlo »

:wink: ! Ir! Vo to es saprotu! Esi vecis! Bēdz!! Iesper un bēdz!

:dusma: Vispār 2/3 no visiem braucējiem... jo sevišķi via Baltica... Jūs esat veiksmīgi cilvēki, ja neesat skatījies uz savu draugu, kurš guļ reanimācijā.... zini... viens gribēja mazliet.. nu kaut kā tā... lai gudrāks...

Tā turēt čaļi!!! Tā turēt! Es lepojos! Nopietni!!

...tā viena trešdaļa jau "pārmācīta"!!

Džeki saņemās!! vēl daudz darba!!
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Focus wrote:
Pauliic wrote:

kopš draudzenei ir tiesiibas un es dodu vinjai braukt, vinja beidzot saprot mani :D pati reizeem mani kuuda pa labo pusi apdziit.. iipashi uz A1 shosejas :mhm:
pret to apdzīšanu pa labo pusi ir pretenzijas :D bet no vienas puses labi, jo nekas pārāk labs tas nav :)

btw, šodien viens starp Ādažiem un Carnikavu uz tā A1 ar b2 pasātu kā baigais ērglis apdzina auto, kas nebrauca pa nomali, izmetās pretējā joslā, nospieda nost pretimbraucošo un tad nedaudz arī mani - vecim pilna mašīna ar cilvēkiem :doh: :doh:
Post Reply