Burnout.lv 5 gadu jubilejas pasākums
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv 5 gadu jubilejas pasākums
Da nee, mb kadam ir interese un es varetu atvest...... Palielisos citur...DeeCee wrote:vot izlieliijies, a ka saaks tev cilveeki prasiit lai galju ved
man ir kkaads mangaalis(vai kaa to grillveidiigo hnu sauc) drosi vien jaapakjer normaala malka veel liidz
veel dereetu noskaidrot kko par seezamajiem, tur ir uz kaa seedeet ?
a kaadam nav bildes no taas vietas, lai zin ar ko reekjinaaties ?

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
spuņciemsiz wrote:eu a mēs caur jūrmalu brauksim, vai gar spuņciemu?

- Lambertino
Nē, nu tu dajošMelnais wrote:un, kas par veiklības braucieniem, ar ko? ar personīgo auto? jeb būs kkādi kartingi utt?Lambertino wrote:Veiklības braucienā nebrauksi?pa kurieni?

Programma: (iespējamas izmaiņas!)
9:30 Pulcēšanās Spices open – air stāvlaukumā (Bowlero pusē).
10:00 STARTS!
--:-- Pirmā hudiš – pīppauze!
--:-- Rīta cēliens – kafijas pauze.
--:-- Jubilejas pasākuma norises vieta Apšuciemā. Pasākuma atklāšana, iekārtošanās, veiklības braucieni, uzdevumi, sporta spēles, desu cepšana, jūra.
--:-- Noslēgums. Apbalvošana. Burnout paraugdemonstrējumi no ID 42 (ziedojumi riepām).

20:00 Pirts. (Spuņciema raj.) Vietu skaits ierobežots.

- Lambertino
Visi inventāri ir jāņem pašam, uz vietas tur nekkas nebūs, t.i sēžamie, ēdamie, kurināmie, trauki (tukši un pilni), mašīna ar kuru braukt veiklības braucienā, var paķert kādu sporta inventāru - bumbu, tenisa piederumus......... Respektīvi jo paši vairāk sarūpēs, jo incīgāk būs. Protams, ka mēs mēģināsim iespēju robežās dabūt visu ko, bet nejau tādos kvantumos un katram pa izpatikai :neka:

Nu i gan juus te izklausaties izlepushi! Tas buus parasts placis! Tik pat parasts, kaa lpamests lidlauks vai sazin veel kas! Par sezhamajiem, guljamajiem ir jarupejas pashiem! Jums uz paplates neko nepasniegs! Taa nav nekaada VIP ballite! 

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
VIP balīte pa 3lsfade wrote:Nu i gan juus te izklausaties izlepushi! Tas buus parasts placis! Tik pat parasts, kaa lpamests lidlauks vai sazin veel kas! Par sezhamajiem, guljamajiem ir jarupejas pashiem! Jums uz paplates neko nepasniegs! Taa nav nekaada VIP ballite!

Pa to naudu īsti nevar pusdienas paēst, bet mēs te raujamies vaigu sviedros un cilājam visas paziņas kur ko var dabūt pa mazākām naudām.
Pēc pasākuma visi viņi tiks paziņoti publiski un tad jūs sapratīsiet īstos darba apmērus

- Lambertino
Nu redz, apgaismojām teviMelnais wrote:skaidra bilde!Lambertino wrote:Visi inventāri ir jāņem pašam, uz vietas tur nekkas nebūs, t.i sēžamie, ēdamie, kurināmie, trauki (tukši un pilni), mašīna ar kuru braukt veiklības braucienā, var paķert kādu sporta inventāru - bumbu, tenisa piederumus......... Respektīvi jo paši vairāk sarūpēs, jo incīgāk būs. Protams, ka mēs mēģināsim iespēju robežās dabūt visu ko, bet nejau tādos kvantumos un katram pa izpatikai :neka:vnk domāju, vai tik ļoti būs nepieciešami tie sēžamie utt.. zinkā, tumša bilde..
tāks, ņemšu kabatas sēžamo, aliņus, gaļu, kkādus papīra šķīvjus, salvetes, uz kā cept to gaļu, to laikam būs jāsarunā ar kādu, kam nebūs žēl dalīties!

- Lambertino
segums zināms - asfalts un pa malām mauriņšMelnais wrote:moš jāņem kkāds guļamais, ka fade pieminēja, saku domāt, vai paēdis pusdienas negribēšu nosnausties.. :gigi: bet toč būs pliks placis, kur pat segums nav zināms?
Bildes ir

Par guļamajiem - nu ja paliksi uz pirti, tad labāk ir k ko paķert līdz, bet atceroties pagajušo gadu - nevienam nekko nevajadzēja

Voicis

- Lambertino
tur jau tā lieta, neesam takšu izlepušivēja suns wrote:ja jau nepaķers neko guļamu līdz, tad neredzu problēmu atlaisties mašīnā...

Kad naaks tuvaak, pazinjosimpar vienreizejiem traukiem, iespejams tos jums arii nevajadzees papildus pirkt! 

- GhostfacE
- Lada 2106
Pieraksti mani freimo, nezinu 100%, jo veel nau zinaams, kad buus jaabrauc uz aarzemeem...:S
P.S es+1(varbuut)...Atsuuti to paareejo infu
P.S es+1(varbuut)...Atsuuti to paareejo infu

es varu panjemt liidzi galjas cepjamo un malku(protams + eedamie utt)
ja neviens nepieteiksies liidzi, ietuuciishu kaadu chupu ar kreesliem mashiinaa(2 norm, ~4 mazizmeera)
hvz cirvi panjemt, vai kkaadus taadus darbariikus :neka:
ja neviens nepieteiksies liidzi, ietuuciishu kaadu chupu ar kreesliem mashiinaa(2 norm, ~4 mazizmeera)
hvz cirvi panjemt, vai kkaadus taadus darbariikus :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Izmaiņas par mani!
Tikai es + foto tehnika
Un vēl!
Pie kā var piemesties???
Tikai es + foto tehnika

Un vēl!
Pie kā var piemesties???
- BargaisVecis
vecajaa kempinga teritorijaa - jau ieprieksh tika pateikts!Weber wrote:kads var pateikt konkretak kuraa vietaa bus isti tas pasakums apsciemaa?