Pat neiet runa par tādiem sīkumiem kā amīši :neka:
Galvenais lai nesagribās driftā turēt

Nesatraucies nebūsi vienīgais! :gigi: man tas pats variants + man atsperes ar jāmaina!moro wrote:Bet pagaidam būs jānobrauc 1. Vasaras Sprinta posmu bez amīšiem
Zinu, ka ir aizgājis offtopiks, bet vasaras sprintā taču dalād pa motora tilpumiemgt99 wrote:Brāli jau sāk pārņemt izmisums, kad skatās lielās klases pieteikumus Vasaras Sprintam. Izskatās ka ar parastu Impreza GT vairs šais sacensībās nav ko darīt, visi tik nopietni gatavojas.
Un te es gribētu oponēt, ka jaudai kartingtrasēs nav tik ļoti liela nozīme - vairāk ir riepas :neka:gt99 wrote:Nu ja, tieši lielajā klasē lielā konkurenceLambertino wrote:Zinu, ka ir aizgājis offtopiks, bet vasaras sprintā taču dala pa motora tilpumiemUn Subaru Impreza GT vairs galīgi nevar būt konkurētspējīgs pret M3, 300 zs WRX, STI, EVO, 350z utt
moro, kādi kontrollaiki treniņos 333 trasē?
Ar beigtiem amiem 1:04.9-1:05.2gt99 wrote:Nu ja, tieši lielajā klasē lielā konkurenceUn Subaru Impreza GT vairs galīgi nevar būt konkurētspējīgs pret M3, 300 zs WRX, STI, EVO, 350z utt
moro, kādi kontrollaiki treniņos 333 trasē?
tad nafig nost ņēmi pirmā svaiguma amīšus. Tikko tik savu dzīvi bija sākušimoro wrote:Šodien beidzot uzliku Kayabas. Par veciem amiem runaajot - kad priekšējos noņemam no mašīnas tiem štoki iekrita iekšā :verycool:
laka (no maximas)Ren wrote:Lampas labi izstaas,ko tur sadariiji taadu?