Battery Drag Meeting 2008

Dažādi sporta, izklaides un tamlīdzīgi pasākumi.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis

frenkers
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Battery Drag Meeting 2008

Post by frenkers »

Par to, ka tika par daudz noreklamēts ILMS ir skaidrs. Tik nedomāju, ka šīs komandas pārstāvji ko tādu bija pasūtījuši.

Un ka komentētāji "īpaši" izcēla (laikam jau sev pazīstamos) dažus vadītājus nav ko noliegt. Tik pat labi arī varētu piesieties par mūsu drifta čempiona reklamēšanu un vēl dažiem. :?

Nav tas domāts kā uzbrauciens nevienam no viņiem un kā drifteris Lamberts tiešām simpatizē ar savu braukšanas stilu, bet brīnīties, ka netika tālāk dragā domāju ar nav daudz ko.
JLO

Post by JLO »

sciroco...
Tāpēc, ka nekādu problēmu nepamanīju :neka:

1/8 finālā Ilms noskrēja Duke
1/4 finālā zaudēja leitim
un par 3.o vietu braucienā zaudēja Artjomam
Image
frenkers

Post by frenkers »

sciroco wrote:
sciroco wrote:
Varbūt kads man var paskaidrot, ka ILMS tika 1/4 finalā pēc tam kad atticas vai kada cita iemesla deļ nebrauca 1/8 finala :roll:
??? kapēc tika izlaist svarīgs jautājums ?

Par šito gonkas laikā nemaz nepanīju un, ja tas tā ir noticis tad tik tiešām žēl, ka bijusi šāda nepatīkama lieta. :suck:

Ar sacīkšu organizatoriem nekāda sakara un pazīšanās nav, tā ka nevarēšu tev paskaidrot.
JLO

Post by JLO »

Bļec.. rakstīju rakstīju un kasjaks kkāds.

Par vadīšanu un "slēpto reklāmu"...

Nu tagad iedomājies sevi vadītāja lomā (uz kuru tu NOTEIKTI vari pretendēt - nākamajā dragā Jēkabpilī - uz priekšu).
Piebrauc pie starta Dukes (FE402) un, piemēram, Māris Ozoliņš. KO TU VARI PAR VIŅIEM PATEIKT?
Protams, ka vairāk vari pateikt par to, par kuru vairāk zini (diezgan loģiski). Par kuru neko nezini, neko arī nevar pateikt...

+ par drifta reklāmu... Ir lietas, kas ir MUST DO... viss.
Image
frenkers

Post by frenkers »

Nu es ar uzskatu, ka vajag braucējus reklamēt un par viņiem apstāstīt, kas un kā, jo skatīties uzreiz daudz intresantāk, ja zini, kas brauc un, kas braucamajam lācītim vēderā. Protams, ja vien netiek pateikts tas hop pirms leciena un līdzīgas dumjības.

Ok. Pietiks spamot.

P.S. Neesmu neviena "pusē vai nepusē". Ne kāda no vadītājiem, ne organizatoru. VNK skats no malas.

P.S A tam Igauņu bāleliņam toč vajag Latviski iemācīt un laist lai vada un taisa šovu. :lol: Starp citu domāju, ka Gvido būtu visas iespējas kļūt par labu komentētāju, jo viņa valoda bija tiešām skaidra un saprotama. Viegli saklausīt un uztvert.
Last edited by frenkers on 21 Apr 2008, 10:13, edited 1 time in total.
JLO

Post by JLO »

Igaunis Stens ir :yo:
Un latviski māk lamāties un pateikt visiem, kur iet :D
Gvidis, ja nemaldos, ir vadījis pasākumus... bet viņš tak ir sidewaysland specs.
Image
sciroco

Post by sciroco »

JLO

Neko nesaprotu :neka:

pēc tabulas 1/8 Ilmsam bija jābrauc ar 302 numuru, zem 302 numura ir lv Audi 90, bet Duke taču Talon ir, jeb es jaucu :roll:
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

sciroco wrote:Tie nav nekadi uzbraucieni, ILMS vnk nemak zaudēt ta izskatas :neka: aatrs viņam tas auto, bet šobrīd izskatas ka looti gruuti savaldams uz Drag taisnes un LT audi ar 2 x mazakiem ZS paradija labaku rezultatu ;) Nav jau tikai zirgos uzvara.

un uzlabojumi ir acimredzami ILMS auto, to var redzēt salidzinot laikus ;)

Varbūt kads man var paskaidrot, ka ILMS tika 1/4 finalā pēc tam kad atticas vai kada cita iemesla deļ nebrauca 1/8 finala :roll:

Kur man tiešam bija liels prieks un parsteigums tas ir par LV auto- BADMANU un Balto korsu :yo: vareja redzēt acimredzamu progresu :)
da labi :suck:

leišu audi pat noskrēja 700whp un 900wnm Viper... tie rādītāji ir uz RATIEM.. kur tur 2x mazākas jaudas? :reeka:

dirst mēs mākam visi... ;)

bet es arī varu visus dirst pasūtīt, nāciet vadiet paši gudreļi.... ta [censored] pušplēstu vārdu pār lūpām dabūt nevarat... :dusma:
Life is what happens while you're busy making other plans
JLO

Post by JLO »

sciroco...

Nezinu par kādu tabulu tu runā.... + problēmu līdz šim tu redzi vienīgais.
Image
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

un kur Ilms nemāk zaudēt? ta parēca vakar par zaudi un mazo kjibeli ar gāzes trosīti... jo tāpat auto nav atnākuši jaunie diski ar 265 slikiem (tagad 225), tāpēc auto neturas ar to jaudu vairs ;)
Life is what happens while you're busy making other plans
sciroco

Post by sciroco »

Ludzu, viss ir pielikumā ;)
Attachments
DSC09147.JPG
DSC09147.JPG (1.83 MiB) Viewed 8320 times
DSC09173.JPG
DSC09173.JPG (1.32 MiB) Viewed 8321 times
sciroco

Post by sciroco »

JLO wrote:sciroco...

Nezinu par kādu tabulu tu runā.... + problēmu līdz šim tu redzi vienīgais.
Es nerunaju tik sava varda vien, es meģinu paskaidrot notiekošo Lietuviešiem kuri deļ Latviešu valodas nezināšanas ta ar nesaprata to kas notika ar tiem finaliem un pusfinaliem :roll:
JLO

Post by JLO »

Vsjo... zb man.

Bļin ej un sūdzi tagad visus tiesā!

Paskaties un papēti tabulu - redzams, ka Duke skrienas ar Linardu Kļaviņu pēdējais...
Pēc šīs tabulas un atšifrējuma - NAV iespējams tāds brauciens kā DUKE vs ILMS - bet tieši šāds brauciens bija 1/8 fināla brauciens!
Vai arī ILMS (protams) ieviesa savu kārtību un pateica ar ko skriesies, ar ko ne un pārkārtoja egli... :D :D :D
Līdz ar ko man rodas aizdomas, ka tiešām pasākuma vadītājiem bija taisnība, kad viņi teica, ka papīros ieviesies mistake...

Nepieļauj tādu iespēju?

:reeka: :reeka: :reeka:
Image
sciroco

Post by sciroco »

HaL wrote:un kur Ilms nemāk zaudēt? ta parēca vakar par zaudi un mazo kjibeli ar gāzes trosīti... jo tāpat auto nav atnākuši jaunie diski ar 265 slikiem (tagad 225), tāpēc auto neturas ar to jaudu vairs ;)
Bet es zaudeju šoreiz tapēc ka nepaspeju pabeigt savu motoru, tas taks jocigi neizklausas :roll:

ne nu varetu jau strideties par šo, bet jega nav :wink:
JLO

Post by JLO »

Eeees ĻOTI atvainojos... ir iespēja Ilms vs Duke... FINĀLĀ!
Image
JLO

Post by JLO »

sciroco wrote: Bet es zaudeju šoreiz tapēc ka nepaspeju pabeigt savu motoru, tas taks jocigi neizklausas :roll:
ne nu varetu jau strideties par šo, bet jega nav :wink:
Nesaprotu tik par ko gribi strīdēties...
Image
sciroco

Post by sciroco »

JLO wrote:Vsjo... zb man.

Bļin ej un sūdzi tagad visus tiesā!

Paskaties un papēti tabulu - redzams, ka Duke skrienas ar Linardu Kļaviņu pēdējais...
Pēc šīs tabulas un atšifrējuma - NAV iespējams tāds brauciens kā DUKE vs ILMS - bet tieši šāds brauciens bija 1/8 fināla brauciens!
Vai arī ILMS (protams) ieviesa savu kārtību un pateica ar ko skriesies, ar ko ne un pārkārtoja egli... :D :D :D
Līdz ar ko man rodas aizdomas, ka tiešām pasākuma vadītājiem bija taisnība, kad viņi teica, ka papīros ieviesies mistake...

Nepieļauj tādu iespēju?

:reeka: :reeka: :reeka:
loti izsmeļoša atbilde :yo: :lol: :lol: :lol:

Tatad tas jasaprot ka :roll: ka ILMS a telti bija uzvaretaju vietu izpardošana :lol: :lol: :lol: :D

Tas papirs bija uz tas melnas tafeles :) vai es (un visi parejie) nepareiza vietā rezultatus skatijos :shock: :neka: bija vel viena :lol: :lol:

Kapēc nevaram palikt nopietni :roll:
JLO

Post by JLO »

Ok - tagad nopietni:
Pasākuma vadītāji teica, ka ir ieviesusies ciparos kļūda, kas tiks labota publiskojot datus pēc pasākuma.
Un paskaties šo tabulu pats tā nopietni un padomā, kāpēc neizcēlās skandāls uzreiz, ja pieņemam, ka tabulai taisnība?
Image
sciroco

Post by sciroco »

JLO wrote:Ok - tagad nopietni:
Pasākuma vadītāji teica, ka ir ieviesusies ciparos kļūda, kas tiks labota publiskojot datus pēc pasākuma.
Un paskaties šo tabulu pats tā nopietni un padomā, kāpēc neizcēlās skandāls uzreiz, ja pieņemam, ka tabulai taisnība?
super,sanak ka kludas tagad labo pa mikrafonu un LV valoda priekš arzemju viesiem :D

Es visu uzinaju un sapratu, paldies.

p.s. Drags bija laps, pauzas salidzinoši ar iepriekšejeim gadiem prakstiski vispār nebija :yo: man isteniba patika tas kas bija siivas cīņas, dadz neredzeti auto un daudz pozitivaka un laipnaka attieskme no LAF pusses.
JLO

Post by JLO »

1. Arinčiks runāja angliski (cita lieta - vai to dzirdējāt un vai iespējams bija dzirdēt, jo tumbas diez ko nebija pavērstas uz dalībnieku zonu)
2. Eestos principā tiek runāts tikai estipois valodā un nekad neko neesam sapratuši.
3. Es ticu, ka Tevis organizētie dragi būtu nevainojami. Žēl tik, ja kāds lūdz palīdzību, tad esam lepni, kad saņemam galarezultātu - viss ir slikti, es varu labāk... Sezonas noslēguma drags no scirocco kluba? :roll:
Image
Post Reply