vari atljauies - Bilstein B6. nevari - Plaza. paareejais ir vai nu popsA vai ljoti daargi.

piekam uzsvars uz Bilstein. un tikai uz B6 - pirkt B2 / B4 nau pilniigi nekaadas jeegas. tikpat labi tad var vienk uz esoshajiem vecajiem uzliimeet "bilstein"

ja nu tomeer kaadam izdodas iestaastiit par koni rulziigumu, tad nenjemt reguleejamus. lai arii koni shajaa jomaa ir taalu tikushi, tomeer reguleeshanai liidz "ideaali" veel ir kaa gaismas pilij liidz eegjiptes piramiidaam. amortizatorus noreguleet var tikai uz stenda.
nu... saaksim ar personoogiem apvainojumiem - topika iesaaceejs ir vispaarzinaams "experts".

veel jau ir taads siikums, ka dieznuvai vinjsh to shtoku tieshaam ir redzeejis (shausmu bildes vairs neraada) - apgrieztajam amim taa resnaa, hromeetaa caurule *nav* amortizatora darba virsma un tur ruusas esamiiba nekaa neatsaucas uz amja darbaspeejaam.

vispaar iesaku aizbraukt uz to pashu plazu un paskatiities, vinjiem tur uz letes ir stends ar sashkjeereetu ami, var iekshas redzeet. peec taa stenda apskates visam vajadzeetu kljuut skaidram. i tas, kaapeec caurumi ir/nau jaaurb, i kur ruusa kauko ietekmee/neietekmee.
par plazu speeju dziivot - es ar improwagonu nobraucu 35k km, un es *braucu*, nevis pa pilseetu stumdiijos.

auto iztureeja veel 5 amatierraljljus pa sho laiku. amji tika uz katru eljljas mainju vesti apkopt (paskatiities vai nau bojaati, saliekti, vai putekljugumijas veselas un taa kaukaa). amji peec shiem 35k km nekaadas beigshanaas paziimes neizraadiija. nujaa, naakamais auto iipashnieks tos amjus peec 2 nedeeljaam iesprauda misenee - vinjam par cietu bish bija...
par plazas speeju komuniceet ar klientiem - jaa, gljuki ir. neviens no vinjiem nau sabiedrisko attieciibu speciaalists, cilveeki daudz straadaa, ikdienaa saskaras ar DND biezaa slaanii -tas padara cilveekus nervozus. :gigi:
pasham man uz volvo ir Bilstein B6 (thnx Omulim), uz mr2 tein coiloveri ar plazas amjiem iekshaa (tos pii, ko tein origjinaali liek iekshaa tajaas stoikaas, par amjiem saukt pirxti nelocaas).