Kāds varētu pateikt,kas par lietu varētu būt.Braucu mājās no veikala un pirm iebraukšanas sētā tā straujāk nobremzēju(jo pa dienu jau bija sajūta,ka bremzes dīvaini strādā)un itkā uz kādu sekundi nostrādāja bremzes un tad pedālis aizgāja kā tukšgaidā,itkā izspiežot tukšu gaisu.
Un no bremzēm ne smakas !Minimāli kaut ko bremzē.
Apskati vai visas trubas vietā un vai bremžeļas bačoks nav tukš!
Kad kalotkas pēdējo reizi mainiji? Ja par tādām esi aizmirsis, un tās ir nodilušas līdz kliņķim, tad moš kāds cilindrīts izspiests.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Es jau ar domāju,ka bremžu šķidrums kaut kur noplūst,jo vienmēr man ir ka vajag viņam tilpums,bet kat izkapu no auto,tad jau puse bija.Tas bija pirms kādam 30min un ara ja tumš un ni*uja nevar redzēt.Nekas traks jau nevarētu but.kad mašīna nav iedarbinata,tad pedālis vairs nav kā lupata.
Morfijs wrote:Es jau ar domāju,ka bremžu šķidrums kaut kur noplūst,jo vienmēr man ir ka vajag viņam tilpums,bet kat izkapu no auto,tad jau puse bija.Tas bija pirms kādam 30min un ara ja tumš un ni*uja nevar redzēt.Nekas traks jau nevarētu but.kad mašīna nav iedarbinata,tad pedālis vairs nav kā lupata.
Lūdzu, kāds gudro zīmju tūlks, šo varētu iztulkot cilvēkiem saprotamā valodā?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Morfijs wrote:Es jau ar domāju,ka bremžu šķidrums kaut kur noplūst,jo vienmēr man ir ka vajag viņam tilpums,bet kat izkapu no auto,tad jau puse bija.Tas bija pirms kādam 30min un ara ja tumš un ni*uja nevar redzēt.Nekas traks jau nevarētu but.kad mašīna nav iedarbinata,tad pedālis vairs nav kā lupata.
Lūdzu, kāds gudro zīmju tūlks, šo varētu iztulkot cilvēkiem saprotamā valodā?
Ja pareizi saprotu, tad tipa visu laiku esot bijis ok. Kad čalis paskatījies, NLO esot paspējuši jau pusi izsūknēt.
pirmkart paskaties vai nav plisusi kada no bremzu slaucinam
otrkart bremzu caurules
jo ja butu nodilusi bremzu kluci ir jabut ipasam talantam lai to nedzirdetu
fun is not a straight line nekad nesaki nekad regulēju savirzi un remontēju mehāniskās ātrumkārbas
Salej bremžu šķidrumu, izķer vēl kādu asistentu, iesēdini to pie stūres, pacel uz pacēlāja auto, piešķil, pats lien apakšā un kliedz, lai spaida pedāli. Un tālāk liec lietā acis un meklē noplūdi.
gacciZm wrote:Salej bremžu šķidrumu, izķer vēl kādu asistentu, iesēdini to pie stūres, pacel uz pacēlāja auto, piešķil, pats lien apakšā un kliedz, lai spaida pedāli. Un tālāk liec lietā acis un meklē noplūdi.
un tas asistents pielies acis ar apstasanas skidrumu
Pats būtu nomainījis,ja kāds palīdzētu atgaisot un mašīnu vajadzēja steidzami.Līdz servisam tiku,bet lielākās problēmas sagādāja šļaukas nopirkšna,jo nekur nebija.Tagad viss sataisits.